παιδια εχω 5 εισιτηρια για Παρισι και επειδη ετυχε κατι στην παρεα μου δεν 8α μπορεσουμε να παμε τελικα.αν ενδιαφερεται κανεισ ας απαντησει. ειναι μεγαλη ευκαιρια. τα εισιτηρια τα κλεισαμε απο τον αυγουστο για τισ 21 - 27 Δεκεμβριου.
Για να πω την μαύρη αλήθεια όχι. Αλλά έχει πιο φθηνα εισητήρια απο Παπούα. Καταλαβαίνεις...."Αλλη κουλτούρα, άλλα ήθη, άλλα έθιμα , άλλος λαός" το Αφγανιστάν? Είσαι σίγουρη ότι διαφέρουμε τόσο πολύ?
Ένα είναι το μέρος. Παπούα.
Ειδικά αν καταταγούν κιόλας! Όχι μόνο θα τους έρθει τζάμπα, αλλά θα βγάλουν και το κάτι τις τους!Για να πω την μαύρη αλήθεια όχι. Αλλά έχει πιο φθηνα εισητήρια απο Παπούα. Καταλαβαίνεις....
Πέρυσι επισκέφθηκα τη Βιέννη 20-24 Δεκεμβρίου και παρόλο που είχα διαβάσει στο φορουμ για ελληνικές ορδές τουριστών που κατακλίζουν την πόλη Χριστουγεννιάτικα, δε διαπίστωσα συνωστισμό.Θα πω τη γνωμη μου για Βιεννη, αφου τα εχω προσφατα απο πέρσι. Γεγονος ειναι πως η Βιεννη τα Χριστουγεννα ειναι πανεμορφη, οι Βιενεζοι… στα καλυτερα τους και η ατμοσφαιρα πιο γιορτινη ισως να μην βρεις στην Ευρωπη τουλαχιστον, αλλα:
1. Πρεπει να εχεις μια αρκετα μεγαλη ανοχη στην πολυκοσμία και στο συνωστισμό. Ουρα απο το να πιες καφε, μεχρι μουσεια, παλατια…ακομα και στον ΚΑΣΤΑΝΑ περιμενα!
2. Είναι super high season επομένως και οι τιμες καπως λιγο τσιμπημένες και θα ελεγα πως γενικοτερα ξερουν να εκμεταλλευτούν και να ενισχύσουν την Χριστουγεννιάτικη καταλωτικη φρενιτιδα
3. Κατι που βεβαιως ειναι κοινο σε ολη την βορειοκεντρικη Ευρωπη ειναι ο καιρος! Μπορει εσας να μην σε ενοχλει τοσο, αλλα αν οι θερμοκρασίες ειναι τοσο χαμηλές οσο πέρσι (μπορει να ειναι και κατω απο –10) ισως σας περιορίσουν.
Μια οικονομικότερη και κοντινη (απο καθε αποψη) λυση ειναι η Βουδαπεστη, και πετάγεστε και στην Βιέννη μονοήμερη με το τρενο. Και για Μοναχο που σου προτινουν δεν θα ειναι καθολου ασχημα παντως