• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Χριστουγεννα που???

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
To Μπάνσκο αξίζει μόνο αν είναι κάποιος σκιέρ.
Δεδομένου οτι υπάρχουν πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Ελβετία μπορεί να βρεθεί και εκεί-εφόσον κλείσει νωρίς φθηνά εισιτήρια (φθηνά εννοώ 250 ευρώ το άτομο για τέτοια εποχή) και μετά μπορεί να κλείσει να μείνει σε χιονοδρομικό.
Η κόρη μου το έκανε αυτό πολύ νωρίς και με σχετικά συμπαθητικές τιμές έμεινε Zermatt και Chamonix. Ήταν βέβαια μεγάλη παρέα και έπεφτε φθηνό το κατάλυμμα, μια και νοίκιαζαν διαμέρισμα (και όχι ξενοδοχείο).

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
To Μπάνσκο αξίζει μόνο αν είναι κάποιος σκιέρ.
Δεδομένου οτι υπάρχουν πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Ελβετία μπορεί να βρεθεί και εκεί-εφόσον κλείσει νωρίς φθηνά εισιτήρια (φθηνά εννοώ 250 ευρώ το άτομο για τέτοια εποχή) και μετά μπορεί να κλείσει να μείνει σε χιονοδρομικό.
Η κόρη μου το έκανε αυτό πολύ νωρίς και με σχετικά συμπαθητικές τιμές έμεινε Zermatt και Chamonix. Ήταν βέβαια μεγάλη παρέα και έπεφτε φθηνό το κατάλυμμα, μια και νοίκιαζαν διαμέρισμα (και όχι ξενοδοχείο).
Το Μόναχο το δίνει 208 ευρώ για Χριστούγεννα και συνδιάζεται με Σαλσμπουργκ :p

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Συμφωνώ με Σωκράτη για Βερολίνο, αλλά την πρωτοχρονιιά.
Για χριστούγεννα γιατί δεν κοιτάτε Μόναχο και Βαυαρικές Άλπεις;

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις!Βιεννη νομιζω ειναι μια πολυ καλη ιδεα οπως βεβαια και οι υπολοιπες.Απλως η Βιεννη νομιζω οντως εχει καποια πρωττερηματα με την εννοια οτι ειναι κοντα στις Αλπεις και σε περιπτωση που θελησουμε να κανουμε σκι καποια μερα μπορουμε να το κανουμε κατι σαν μονοημερη.Μοναχο ωραια ιδεα επισης.Μπανσκο εχουμε ξαναπαει πριν καποια χρονια και οντως απευθυνεται κυριως σε σκιερ.Τι λετε για Μπρυζ?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Θα σου έλγα να αποφύγεις τις μικρές πόλεις που μπορεί να είναι όλα κλειστά, οι άνθρωποι να είναι στα σπίτια τους και να εορτάζουν οικογενειακά. Δε νομίζω οτι θα θέλεις να βολοδέρνεις σε μια μικρή πόλη και να μην έχεις τι να κάνεις. Στις μεγαλουπόλεις δε θα έχεις τέτοιο θέμα: ασφαλής επιλογή για Χριστούγεννα είναι το Λονδίνο φθηνά είσιτήρια μπορείς να βρεις είτε με easy είτε με ράιαν αιρ. Ακριβή διαμονή και διατροφή.

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Ναι ε?Μορε σκεσφτομασταν μηπως πηγαιναμε καπου πιο σουλουπωμενα να το πω ετσι.Αλλα οντως αν υπαρχει το θεμα με το να ειναι ολα κλειστα δεν το συζητω!Ισως καποια αλλη πολη?Βρηκα σχετικα φθηνα εισητηρια(φθηνοτερα απο αλλες πολεις οπως το Αμστερνταμ,Βιεννη,Μοναχο) για Ελσινκι.Τι λετε για αυτη την επιλογη?Ειναι ομορφη πολη δεν το εχω ψαξει ποτε,δεν εχω ιδεα..

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ξέρω εγώ; Ίσως έχει πολύ κρύο τέτοια εποχή του χρόνου και σίγουρα θα νυχτώνει νωρίς. Είναι πολύ βόρεια βλέπεις.

Borealis

Member
Ναι ε?Μορε σκεσφτομασταν μηπως πηγαιναμε καπου πιο σουλουπωμενα να το πω ετσι.Αλλα οντως αν υπαρχει το θεμα με το να ειναι ολα κλειστα δεν το συζητω!Ισως καποια αλλη πολη?Βρηκα σχετικα φθηνα εισητηρια(φθηνοτερα απο αλλες πολεις οπως το Αμστερνταμ,Βιεννη,Μοναχο) για Ελσινκι.Τι λετε για αυτη την επιλογη?Ειναι ομορφη πολη δεν το εχω ψαξει ποτε,δεν εχω ιδεα..
Αν αντέχεις να βγαίνεις 10 το πρωί και να έχει λυκόφως μια χαρά είναι όμορφο, ήσυχο, χιονισμένο αλλά πανάκριβο.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χριστούγεννα στην Ευρώπη για δυο μέρες νεκρωνουν τα παντα. Οι ντοπιοι είναι στα σπιτια τους με τις οικογενειες τους και σχεδόν τα πάντα είναι κλειστά. Συνεπώς σε μικρή πόλη θα έχεις θέμα, όπως σου είπε και η Ερση.
Η προτιμάς μια μεγαλή πόλη ή εναν τουριστικό προοριμό όπως το Σαλτσμπουργκ ή πας πρωτοχρονιά που για μένα είναι η καλύτερη ιδέα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom