Το Μόναχο το δίνει 208 ευρώ για Χριστούγεννα και συνδιάζεται με ΣαλσμπουργκTo Μπάνσκο αξίζει μόνο αν είναι κάποιος σκιέρ.
Δεδομένου οτι υπάρχουν πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Ελβετία μπορεί να βρεθεί και εκεί-εφόσον κλείσει νωρίς φθηνά εισιτήρια (φθηνά εννοώ 250 ευρώ το άτομο για τέτοια εποχή) και μετά μπορεί να κλείσει να μείνει σε χιονοδρομικό.
Η κόρη μου το έκανε αυτό πολύ νωρίς και με σχετικά συμπαθητικές τιμές έμεινε Zermatt και Chamonix. Ήταν βέβαια μεγάλη παρέα και έπεφτε φθηνό το κατάλυμμα, μια και νοίκιαζαν διαμέρισμα (και όχι ξενοδοχείο).
Αν αντέχεις να βγαίνεις 10 το πρωί και να έχει λυκόφως μια χαρά είναι όμορφο, ήσυχο, χιονισμένο αλλά πανάκριβο.Ναι ε?Μορε σκεσφτομασταν μηπως πηγαιναμε καπου πιο σουλουπωμενα να το πω ετσι.Αλλα οντως αν υπαρχει το θεμα με το να ειναι ολα κλειστα δεν το συζητω!Ισως καποια αλλη πολη?Βρηκα σχετικα φθηνα εισητηρια(φθηνοτερα απο αλλες πολεις οπως το Αμστερνταμ,Βιεννη,Μοναχο) για Ελσινκι.Τι λετε για αυτη την επιλογη?Ειναι ομορφη πολη δεν το εχω ψαξει ποτε,δεν εχω ιδεα..