• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μαλαισία Ταϊλάνδη Φύγαμε για Ταϋλάνδη - Μαλαισία

pulsar

Member
Πρώτο μου μήνυμα, αν και σας διαβάζω λίγο καιρό.

Δεν είναι απαραίτητο να σου στοιχίσει πανάκριβα, καθώς οι περισσότερες εταιρίες έχουν επιλογή multiple destination στην αναζήτηση πτήσεων στα sites τους.

πχ: Έψαξα ενδεικτικά με Emirates, Αθήνα - Μπαγκογκ μέσω Ντουμπάι στις 25 Ιουλίου και επιστροφή Κουάλα Λουμπούρ - Αθήνα στις 10 Αυγούστου και βγαίνει περίπου ?890 με όλα μέσα.

Αντίστοιχες επιλογές έχουν και οι άλλες εταιρίες όπως η Singapore, και φυσικά τα ανεξάρτητα sites όπως το airtickets.gr και το expedia.com, απ' όπου έκλεισα με αυτόν τον τρόπο ένα ταξίδι τριών προορισμών στις ΗΠΑ τον Αύγουστο σε πολύ καλή τιμή. :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες :)

890 ευρώ δεν ακούγεται και τόσο άσχημα για το δρομολόγιο που συζητάμε. Αντίθετα θάλεγα ότι ακούγεται αρκετά καλά. Άρα τελικά ίσως δεν είναι απαγορευτικό.

GTS

Member
Πρώτο μου μήνυμα, αν και σας διαβάζω λίγο καιρό.

Δεν είναι απαραίτητο να σου στοιχίσει πανάκριβα, καθώς οι περισσότερες εταιρίες έχουν επιλογή multiple destination στην αναζήτηση πτήσεων στα sites τους.

πχ: Έψαξα ενδεικτικά με Emirates, Αθήνα - Μπαγκογκ μέσω Ντουμπάι στις 25 Ιουλίου και επιστροφή Κουάλα Λουμπούρ - Αθήνα στις 10 Αυγούστου και βγαίνει περίπου ?890 με όλα μέσα.

Αντίστοιχες επιλογές έχουν και οι άλλες εταιρίες όπως η Singapore, και φυσικά τα ανεξάρτητα sites όπως το airtickets.gr και το expedia.com, απ' όπου έκλεισα με αυτόν τον τρόπο ένα ταξίδι τριών προορισμών στις ΗΠΑ τον Αύγουστο σε πολύ καλή τιμή. :)
Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία, ομολογώ ότι δεν την είχα δει καν τη δυνατότητα αυτή για πολλαπλούς προορισμούς!!

Έψαξα πάντως για το συγκεκριμένο ταξίδι και βρήκα μόνο της Egypt Air με μετάβαση Μπανγκόκ και επιστροφή από Λουμπούρ με συνολικά 666 (!!!) Ευρώ...βέβαια, της Gulf Air είχαν 680 Ευρώ, με καλύτερες ώρες μετάβασης (πιο βολικό ωράριο χωρίς αναμονή) και στην επιστροφή με διανυκτέρευση Μπαχρέιν με δικά τους έξοδα....

Υ.Γ. Αν έχει κάποιος να προτείνει μια αεροπορική ή να με αποθαρρύνει από το να διαλέξω μία, ας το κάνει...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Έψαξα πάντως για το συγκεκριμένο ταξίδι και βρήκα μόνο της Egypt Air με μετάβαση Μπανγκόκ και επιστροφή από Λουμπούρ με συνολικά 666 (!!!) Ευρώ...βέβαια, της Gulf Air είχαν 680 Ευρώ, με καλύτερες ώρες μετάβασης (πιο βολικό ωράριο χωρίς αναμονή) και στην επιστροφή με διανυκτέρευση Μπαχρέιν με δικά τους έξοδα....
Ωραία ιδέα οι πολλαπλοί προορισμοί.
Και το συγκεκριμμένο παράδειγμα ελκυστικό.
Μπορείτε να μου πείτε πως το ψάχνουμε;
Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην αναζήτηση;

pulsar

Member
Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά σε πολλές εταιρίες εκεί που λέει round trip ή one-way έχει και τρίτη επιλογή multiple destinations, ή σε άλλες πρέπει να επιλέξεις advanced search για να το δεις.

Μεταξύ Εgypt και Gulf δεν έχω να πω κάτι, αξιοπρεπέστατες εταιρίες είναι και οι δύο. Πίο πολύ θα μ' ενδιέφεραν οι ανταποκρίσεις να είναι βολικές και κατά δεύτερον με τι αεροπλάνο πετάνε.
(Είμαι λιγάκι aero-freak το ξέρω :D )

Καλώς σας βρήκα βδγ, τα ταξίδια νοστιμαίνουν τη ζωή! :cool:

GTS

Member
Έχεις άποψη και για τις δύο εταιρείες? Λες ότι καλές είναι και οι δύο?

Το μόνο που με απασχολεί, είναι να μην υπάρχουν υπέρογκες καθυστερήσεις και χάσω μετά στη Μπανγκόκ τη πτήση για Σαμούι (νομίζω ότι εάν την έχω κλείσει από εδώ θα είναι πιο φτηνή απ'ότι εάν πάω εκείνη τη στιγμή και πάρω εισιτήριο-ισχύει αυτό άραγε?)

Έχεις μήπως άποψη και για την Air Jordanian???

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Εννοείς τη Royal Jordanian;
Με αυτή είχα ταξιδέψει στο Αμμάν. Από ό,τι θυμάμαι ήταν μια χαρά. Δεν είχα συναντήσει κανένα πρόβλημα.

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Καλημέρα, GTS, με την Gulf Air δεν έχω ταξιδέψει, αλλά με Egypt Air έχω πετάξει δύο φορές για Αίγυπτο (συν άλλες 2 φορές domestic) και ήταν μια χαρά εταιρεία. Οργωνωμένη εταιρεία και εντάξει αεροπλάνα.

GTS

Member
Καλημέρα, GTS, με την Gulf Air δεν έχω ταξιδέψει, αλλά με Egypt Air έχω πετάξει δύο φορές για Αίγυπτο (συν άλλες 2 φορές domestic) και ήταν μια χαρά εταιρεία. Οργωνωμένη εταιρεία και εντάξει αεροπλάνα.

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Επειδή με αυτήν έχει στάση στο Κάιρο για ~7 ώρες, ίσως προλάβουμε να κάνουμε μία βόλτα στη πόλη....θα δούμε τίποτε λες? (έτσι μια ιδέα που λέμε)

TENTEN

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ναί, στάνταρντ. Το κέντρο από το αεροδρόμιο είναι κάνα 40λεπτο. Φυσικά, παίζει μεγάλο ρόλο και η κίνηση, κάτι που στο Κάιρο είναι τρομακτικό (και πολύ πιο τρομακτικό το πώς οδηγάνε - αν δεν το δείς δεν μπορεί να πάει ο νούς σου) που μπορείς να κολλήσεις. Αλλά μια γρήγορη βόλτα θεωρώ ότι μπορείς να την κάνεις για κέντρο ή έστω να πάς Gisa να δείς τις πυραμίδες.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Σε ευχαριστώ πολύ!!

Επειδή με αυτήν έχει στάση στο Κάιρο για ~7 ώρες, ίσως προλάβουμε να κάνουμε μία βόλτα στη πόλη....θα δούμε τίποτε λες? (έτσι μια ιδέα που λέμε)
Με 7 ωρες στο Καιρο προλαβαινεις πολλα αλλα μονο με ταξι.Θα τον παρεις απο αεροδρομιο και θα τον εχεις μεχρι να γυρισεις πισω.Κανονισε ομως απο πριν για το που θα σε παει και τι χρηματα θελει.Καλο ειναι να πας πυραμιδες και σφιγγα καθως και αιγυπτιακο μουσειο οπωσδηποτε.Χρηματα θα του δωσεις οταν σε γυρισει πισω.Ουτε προκαταβολη θα του δωσεις γιατι θα τον χασεις.Μονο ετσι μπορεις να δεις κατι.Με λεωφορειο δεν θα προλαβεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom