go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Σωστα!Αν κλείσω μετάβαση Αθήνα-Μπανγκόκ και επιστροφή Κουάλα Λουμπούρ-Αθήνα, νομίζω θα μου στοιχίσει πανάκριβα, σωστά?
Σωστα!Αν κλείσω μετάβαση Αθήνα-Μπανγκόκ και επιστροφή Κουάλα Λουμπούρ-Αθήνα, νομίζω θα μου στοιχίσει πανάκριβα, σωστά?
Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία, ομολογώ ότι δεν την είχα δει καν τη δυνατότητα αυτή για πολλαπλούς προορισμούς!!Πρώτο μου μήνυμα, αν και σας διαβάζω λίγο καιρό.
Δεν είναι απαραίτητο να σου στοιχίσει πανάκριβα, καθώς οι περισσότερες εταιρίες έχουν επιλογή multiple destination στην αναζήτηση πτήσεων στα sites τους.
πχ: Έψαξα ενδεικτικά με Emirates, Αθήνα - Μπαγκογκ μέσω Ντουμπάι στις 25 Ιουλίου και επιστροφή Κουάλα Λουμπούρ - Αθήνα στις 10 Αυγούστου και βγαίνει περίπου ?890 με όλα μέσα.
Αντίστοιχες επιλογές έχουν και οι άλλες εταιρίες όπως η Singapore, και φυσικά τα ανεξάρτητα sites όπως το airtickets.gr και το expedia.com, απ' όπου έκλεισα με αυτόν τον τρόπο ένα ταξίδι τριών προορισμών στις ΗΠΑ τον Αύγουστο σε πολύ καλή τιμή.
Ωραία ιδέα οι πολλαπλοί προορισμοί.Έψαξα πάντως για το συγκεκριμένο ταξίδι και βρήκα μόνο της Egypt Air με μετάβαση Μπανγκόκ και επιστροφή από Λουμπούρ με συνολικά 666 (!!!) Ευρώ...βέβαια, της Gulf Air είχαν 680 Ευρώ, με καλύτερες ώρες μετάβασης (πιο βολικό ωράριο χωρίς αναμονή) και στην επιστροφή με διανυκτέρευση Μπαχρέιν με δικά τους έξοδα....
Καλημέρα, GTS, με την Gulf Air δεν έχω ταξιδέψει, αλλά με Egypt Air έχω πετάξει δύο φορές για Αίγυπτο (συν άλλες 2 φορές domestic) και ήταν μια χαρά εταιρεία. Οργωνωμένη εταιρεία και εντάξει αεροπλάνα.
Με 7 ωρες στο Καιρο προλαβαινεις πολλα αλλα μονο με ταξι.Θα τον παρεις απο αεροδρομιο και θα τον εχεις μεχρι να γυρισεις πισω.Κανονισε ομως απο πριν για το που θα σε παει και τι χρηματα θελει.Καλο ειναι να πας πυραμιδες και σφιγγα καθως και αιγυπτιακο μουσειο οπωσδηποτε.Χρηματα θα του δωσεις οταν σε γυρισει πισω.Ουτε προκαταβολη θα του δωσεις γιατι θα τον χασεις.Μονο ετσι μπορεις να δεις κατι.Με λεωφορειο δεν θα προλαβεις.Σε ευχαριστώ πολύ!!
Επειδή με αυτήν έχει στάση στο Κάιρο για ~7 ώρες, ίσως προλάβουμε να κάνουμε μία βόλτα στη πόλη....θα δούμε τίποτε λες? (έτσι μια ιδέα που λέμε)