Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Αν κατάλαβα καλά η Ζωή είπε ότι το χειμώνα δεν παίζουν τα καραβάκια. Όχι τότε που θα πας εσύ. Έλα σε έσωσα πάλι. :LOL:
Ωραίος!!! Τέτοια πληροφόρηση είναι θησαυρός, από πρώτο χέριΚαι να βρεξει δεν εισαι απο ζαχαρη,οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου.Ξεκινα απο Κο Σαμουι και μετα συνεχισε Κο παν γκαν και Κο Ταο.Εγω περσι δεν εκλεισα εκλεινα πουθενα.Ηξερα ολο το σκηνικο γινετε στην Τσα βενκ και στην Λαμαι,εμαθα οτι Λαμαι ειναι πιο φτηνα και πηγα εκει,ειχε στην σειρα παρα πολλα συγκροτηματα με μπανγκαλοους,βρηκα πιο ειναι διαθεσιμο-καλο-και σε καλη τιμη και εμεινα σε αυτο.Και ηταν απλο,ωραιο και πολυ ωραιο μερος διπλα στο κυμα.Αν θες συγκεκριμενες πληροφοριες στειλε μου πμ
Ωραία!!! Ευχαριστώ πολύ, με βοηθάτε πολύ όλοι παιδιά!Gts εγω ειμαι της αποψης να μην κλεισεις ξενοδοχειο απο δω!
Σαμουι δεν εχω παει φανταζομαι ομως πως πανω-κατω ιδια κατασταση επικρατει με την υπολοιπη χωρα! Πιστευω θα βρεις μπανκαλοους σε πολυ καλες τιμες!!!
Εγω 2 φορες που πηγα Ταυλανδη δεν εκλεισα τιποτα απο εδω! Το ιδιο θα κανω και φετος για Καμποτζη και σιγουρα θα περασω μια βολτα απο Σαμουι γιατι το χω απωθημενο!
Ζωή, έχω ήδη δει ιστοσελίδες με καταλύματα στο Σαμούι, απλά η δική σας πληροφόρηση από πρώτο χέρι είναι αναντικατάστατη, διότι από φωτό δε μπορείς να καταλάβεις και πολλά....Αλλη μια ψηφοs στο χυμα. Μην κλεισειs τιποτα απο δω , μονο τα πρωτα 1-2 βραδια αν θελειs να εισαι πιο ησυχοs και μετα βλεπειs. Ξεκινα απο Σαμουι και μετα με ταχυπλοο πηγαινε στα διπλα νησια. Μπορειs να εχειs μια ιδεα ποια και που ειναι τα φθηνα καταλυματα ωστε οταν πηγαινειs σε ενα νησι να μην τρωs χρονο στο ψαξιμο.
Ειμαι υπερ του να ψαχνειs οταν παs εκει , αλλα οχι μετα απο 10-15 ωρεs πτησηs , μονο στο Μεξικο το εκανα αυτο.
Δεν ξερω τι λενε αοι υπολοιποι Ασιατεs , εγω οταν εφτασα Σαμουι υπηρχαν υπαλληλοι στο αεροδρομιο που σου εδειχναν αλμπουμ με φωτο και τιμεs των ξενοδοχειων και τουs ελεγεs τι περιπου θελειs και σε ποιο μεροs και σε εξυπηρετουσαν.Ελπιζω να ειναι ετσι ακομα.
http://samui.sawadee.com/ εδω μπορειs να βρειs ξενοδοχεια στο Σαμουι ανα παραλια και κατω απο τα ξενοδοχεια , εχει και τα γειτονικα νησια Πανγκαν και Ταο.
Ριξε μια ματια να ξερειs τι γινεται..
Μήπως το σάιτ να μετονομαστεί σε κάτι σαν wemakeyouwise.com ?συνεχίζω να ψάχνω, κάθε μέρα και σοφότερος