georgeant
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip B. Αμερική
Σε ευχαριστώ, canon 5d Mark II αλλά παίζει τεράστιο ρόλο και ο φακός. Και η επεξεργασία μετά φυσικά.Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου! Ποια κάμερα χρησιμοποιείς;
Σε ευχαριστώ, canon 5d Mark II αλλά παίζει τεράστιο ρόλο και ο φακός. Και η επεξεργασία μετά φυσικά.Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου! Ποια κάμερα χρησιμοποιείς;
Ristretto για να πετυχει η διαλυση με τα 2 παγακια. Εγγυημενη συνταγη.Παιδιά, η λύση είναι μια και πάρα πολύ απλή: παραγγέλνεις έναν ωραιότατο διπλό εσπρέσσο και προσθέτεις παγάκια...
Σωστό. Έτσι το κάνω σπίτι. Προσωπικά μου φαίνεται μπούρδα ο ελληνικός τρόπος παραγωγής espresso freddo, που το χτυπάνε λες και είναι φραπές. Χάνει σε σώμα κι ένταση έτσι. Φτιάχνεις το εσπρεσάκι, και μετά χλουπ στο ποτήρι με τα παγάκια, ούτε χτυπήματα ούτε χαζομάρες.Ristretto για να πετυχει η διαλυση με τα 2 παγακια. Εγγυημενη συνταγη.
Περα απο τη νυχτα που λεει πολλα κατι εχει..πας για το MACRO, Piramide, το Eataly..Πάντως απορώ τι πήγατε να κάνετε στο Testaccio βρε παιδιά? Ίσως μόνο για τη νυχτερινή ζωή να αξίζει.
Για Porta San Paolo και Piramide ξέρω ήθελα να τα δω είναι και δίπλα στο μετρό. Δεν θυμόμουν οτι είναι κοντά στην περιοχή Testaccio. Όπως και να έχει είναι λίγα και για κάποιον που πάει πρώτη φορά Ρώμη δεν νομίζω πως το Testaccio χωράει σε ένα 3ημερο πρόγραμμα.Περα απο τη νυχτα που λεει πολλα κατι εχει..πας για το MACRO, Piramide, το Eataly..