georgeant
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Road trip B. Αμερική
1) Όχι, δεν είναι ανέκδοτο. Είναι προσωπική μου άποψη και την πιστεύω ακόμα. Το ιταλικό της Ελλάδας μου αρέσει περισσότερο απο το Ιταλικό της Ιταλίας. Απο την προσωπική μου εμπειρία θεωρώ οτι έχουμε εξελίξει την Ιταλική κουζίνα, ακόμα και η πίτσα κατά τη γνώμη μου είναι ωραιότερη με την αφράτη ζύμη. Εννοείται οτι είναι προσωπικά γούστα. Αν τύχει και ξαναπάω στη Ρώμη και φάω καλά προφανώς και θα αλλάξω άποψη, για την ώρα απο αυτό που έζησα, αυτό που λέμε value for money απλά δεν υπάρχει στη Ρώμη, αν πας χωρίς σχέδιο. Αλλά στην τελική γιατί να πρέπει να κάνω ολόκληρη επιχείριση απο πριν για το που θα φαω; Ή να είμαι όλη την ώρα στους δρόμους με το κινητό και το trip advisor; Θα έπρεπε να βρω έστω και ένα καλό "για φαγητό στο πόδι" όπως λεει κι ο Γιάννης.καμμία αντιρρηση οπως το λες.
διαφωνησα στη δηλωση σου οτι ως χωρα 'πηραμε την κουζινα τους και την εξλιξαμε προς το καλυτερο". εκτος αν ηταν ανεκδοτο γιατι μονο ετσι εχει νοημα τετοια δηλωση..
μα στη χωρα του cappuccino να παιρνεις φακελακια απο το σουπερ μαρκετ και να τα χτυπας σε μπουκαλι νερου? γουστα βεβαια. ίσως τα δικα μου να ειναι περιεργα..
2) Στη χώρα του καφέ δε φτιάχνουν κρύο καφέ. Αναφέρομαι στον κρύο καφέ. Ε και με 34 βαθμούς το καυτό εσπρεσάκι δεν πάει κάτω, πώς να το κάνουμε. Άρα; Φακελάκια σε παγωμένο νερό αυτοσχέδια. Μάλλον η Ελλάδα είναι πλέον η χώρα του καφέ για όλα τα γούστα.