• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Φρανκφουρτη-πληροφοριες

Marios_Gr

Member
Κάποια πρόταση για ενδιαφέροντα μουσεία στη Φρανκφούρτη; Λόγω αναμενόμενου κρύου έξω, σκέφτομαι να επισκεφτώ αρκετά.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κάποια πρόταση για ενδιαφέροντα μουσεία στη Φρανκφούρτη; Λόγω αναμενόμενου κρύου έξω, σκέφτομαι να επισκεφτώ αρκετά.
Το Städel Museum · Frankfurt είναι από τα must της πόλης, του αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!
Πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε και το Museum Judengasse · Frankfurt . Μουσείο της εβραϊκής ιστορίας στην περιοχή.
Και δικό μου αγαπημένο το Deutsches Romantik-Museum (DRM) · Frankfurt που είναι μαζί με το σπίτι του Γκαίτε Goethe House · Frankfurt , δλδ τα βλέπεις με ενιαίο εισιτήριο, αν είσαι λάτρης της λογοτεχνίας. Αρκετα διαδραστικο, πολυ ενδιαφέρον, δεν έχει καιρό που άνοιξε.

Marios_Gr

Member
Το Städel Museum · Frankfurt είναι από τα must της πόλης, του αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!
Πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε και το Museum Judengasse · Frankfurt . Μουσείο της εβραϊκής ιστορίας στην περιοχή.
Και δικό μου αγαπημένο το Deutsches Romantik-Museum (DRM) · Frankfurt που είναι μαζί με το σπίτι του Γκαίτε Goethe House · Frankfurt , δλδ τα βλέπεις με ενιαίο εισιτήριο, αν είσαι λάτρης της λογοτεχνίας. Αρκετα διαδραστικο, πολυ ενδιαφέρον, δεν έχει καιρό που άνοιξε.
Το Romantik Museum τί είναι;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγώ αν ήμουνα στην θέση σου, δεν θα πήγαινα σε εβραϊκό μουσείο αυτή την εποχή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.634
Μέλη
39.373
Νεότερο μέλος
zacharaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom