Όχι (απαντάω μόνος μου στον εαυτό μου), η Aegean προσγειώνεται στο Terminal 1. Airlines A-Z at Frankfurt AirportΠαιδιά, έχω καταλάβει καλά; Τα αεροπλάνα της Aegean προσγειώνονται στο Terminal 2, οπότε για να πάω στο κέντρο της Φρανκφούρτης πρέπει να περπατήσω μέχρι το Terminal 1, κάτω από το οποίο είναι τα τρένα για τον Κεντρικό Σταθμό της πόλης;
Καλά να περνάτε.Εγώ-εμεί ςαυτή την στιγμή είμαι-είμαστε... στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βισμπάντεν, τέλεια, μουσική live, γεύσεις και φυσικά ατμόσφαιρα.
Ναι είναι ακριβώς από κάτω. Βγαίνεις από την παραλαβή αποσκευών και στα αριστερά έχει κάτι κυλιόμενες προς τα κάτω και πινακίδες να γράφουν προς S. Πας πλατφόρμα Gleis 1 και παιρνεις S9 ή S8.Όχι (απαντάω μόνος μου στον εαυτό μου), η Aegean προσγειώνεται στο Terminal 1. Airlines A-Z at Frankfurt Airport
Άρα τα τρένα για κέντρο είναι ακριβώς από κάτω;
Ευχαριστώ πολύ.Ναι είναι ακριβώς από κάτω. Βγαίνεις από την παραλαβή αποσκευών και στα αριστερά έχει κάτι κυλιόμενες προς τα κάτω και πινακίδες να γράφουν προς S. Πας πλατφόρμα Gleis 1 και παιρνεις S9 ή S8.
Γενικά η περιοχή γύρω από κεντρικό σταθμό τρένων είναι περίεργη, τύπου Ομόνοια και λίγο χειρότερη. Ειδικά τα βράδια θα δεις ναρκωτικά και καβγάδες. Εγώ κυκλοφορώ αλλά δεν θα την έλεγα βέλτιστη. Εξαρτάται από τα όρια σου.Γνωριζουμε κανενα decent ξενοδοχειο κοντα στο κεντρικο σταθμο τρενων?εχω κλεισει στο premier inn europaviertel αλλα διαβασα κατι κριτικες για ντιλερια κ προβληματιζομαι λιγακι....
Δεν εχω αλλη επιλογη διοτι το τρενο μας φτανει 2 το ξημερωμα!οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να μεινω καπου στο περιγυρο του σταθμου...εχω δει διαφορα τετοια,δε σκιαζομαι αλλα ειδα πολλα μαζεμενα σχολια τον τελευταιο καιρο για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο κ φοβαμαι μη δε μας αφησουν μεχρι κ να μπουμε μεσα πχ....ειχα μεινει παλι πριν 5 χρονια στο κεντρικο σταθμο κ δε θυμαμαι τοσο εντονο το προβλημα αυτο..Γενικά η περιοχή γύρω από κεντρικό σταθμό τρένων είναι περίεργη, τύπου Ομόνοια και λίγο χειρότερη. Ειδικά τα βράδια θα δεις ναρκωτικά και καβγάδες. Εγώ κυκλοφορώ αλλά δεν θα την έλεγα βέλτιστη. Εξαρτάται από τα όρια σου.
Εγώ θα μείνω στο Scandic Frankfurt Museumsufer, 10 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό, αλλά εκτός της επικίνδυνης ζώνης.Δεν εχω αλλη επιλογη διοτι το τρενο μας φτανει 2 το ξημερωμα!οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να μεινω καπου στο περιγυρο του σταθμου...εχω δει διαφορα τετοια,δε σκιαζομαι αλλα ειδα πολλα μαζεμενα σχολια τον τελευταιο καιρο για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο κ φοβαμαι μη δε μας αφησουν μεχρι κ να μπουμε μεσα πχ....ειχα μεινει παλι πριν 5 χρονια στο κεντρικο σταθμο κ δε θυμαμαι τοσο εντονο το προβλημα αυτο..