• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Φρανκφουρτη-πληροφοριες

Marios_Gr

Member
Κάποια πρόταση για ενδιαφέροντα μουσεία στη Φρανκφούρτη; Λόγω αναμενόμενου κρύου έξω, σκέφτομαι να επισκεφτώ αρκετά.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κάποια πρόταση για ενδιαφέροντα μουσεία στη Φρανκφούρτη; Λόγω αναμενόμενου κρύου έξω, σκέφτομαι να επισκεφτώ αρκετά.
Το Städel Museum · Frankfurt είναι από τα must της πόλης, του αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!
Πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε και το Museum Judengasse · Frankfurt . Μουσείο της εβραϊκής ιστορίας στην περιοχή.
Και δικό μου αγαπημένο το Deutsches Romantik-Museum (DRM) · Frankfurt που είναι μαζί με το σπίτι του Γκαίτε Goethe House · Frankfurt , δλδ τα βλέπεις με ενιαίο εισιτήριο, αν είσαι λάτρης της λογοτεχνίας. Αρκετα διαδραστικο, πολυ ενδιαφέρον, δεν έχει καιρό που άνοιξε.

Marios_Gr

Member
Το Städel Museum · Frankfurt είναι από τα must της πόλης, του αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!
Πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε και το Museum Judengasse · Frankfurt . Μουσείο της εβραϊκής ιστορίας στην περιοχή.
Και δικό μου αγαπημένο το Deutsches Romantik-Museum (DRM) · Frankfurt που είναι μαζί με το σπίτι του Γκαίτε Goethe House · Frankfurt , δλδ τα βλέπεις με ενιαίο εισιτήριο, αν είσαι λάτρης της λογοτεχνίας. Αρκετα διαδραστικο, πολυ ενδιαφέρον, δεν έχει καιρό που άνοιξε.
Το Romantik Museum τί είναι;

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εγώ αν ήμουνα στην θέση σου, δεν θα πήγαινα σε εβραϊκό μουσείο αυτή την εποχή.

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Πάνε μόνο ζευγάρια;
Χαχαχα (τέλεια ιδέα!) οχι! Κανονικό μουσείο είναι. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μαζί με το σπίτι του Γκαίτε (Γερμανός ποιητής/συγγραφεας). Αφορά την εποχή του Ρομαντισμου τελη 18ου αι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom