Γεωργία Φλερταροντας τη Γεωργία

giorgos vzr

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Πριν 2 μήνες ήμουν εκεί κ είχα τον ίδιο προβληματισμό. Τελικά νοίκιασα αυτοκίνητο, μέσα στην Τυφλίδα με έγραψαν κάμερες 2 φορές. την δεύτερη το κατάλαβα για λεωφορειολωρίδα. Προς gori νορμάλ , για kazbegi είναι επικίνδυνα ότι κ να πω είναι λίγο ( αν έχει και χιόνια άσε ..) κ είμαι έμπειρος επ. οδηγός. Απο εμένα είναι όχι σε αμάξι.

Cyclops

Member
Πριν 2 μήνες ήμουν εκεί κ είχα τον ίδιο προβληματισμό. Τελικά νοίκιασα αυτοκίνητο, μέσα στην Τυφλίδα με έγραψαν κάμερες 2 φορές. την δεύτερη το κατάλαβα για λεωφορειολωρίδα. Προς gori νορμάλ , για kazbegi είναι επικίνδυνα ότι κ να πω είναι λίγο ( αν έχει και χιόνια άσε ..) κ είμαι έμπειρος επ. οδηγός. Απο εμένα είναι όχι σε αμάξι.
Σε τι εταιρεία νοικιασες?

giorgos vzr

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Έχει αρκετά ντόπια γραφεία κ τα γνωστά στον δρόμο( kote afkhazi)που περνα μπροστά από το meidan bazar . Εκεί έκλεισα επί τόπου γιατί δεν ήξερα μέχρι τελευταία στιγμή τι θα κάνω. 90€ δύο μέρες με θεωρητικά πλήρη ασφάλεια ένα Subaru forester αυτόματο .

cool_alex

Member
Θα ήθελα να επαναλάβω ότι η οδήγηση και οι δρόμοι στη Γεωργία προσωπικά μου φάνηκαν μια χαρά. Πήγα Γκόρι και με χιόνια έως και λίγο πριν το Gergeti Trinity Church. Ήταν περίοδος σκι, το χιονοδρομικό ανοιχτό, οι δρόμοι επαρκώς καθαρισμένοι (χιόνιζε εκείνη τη στιγμή, στρωμένοι με χιόνι αλλά τόσο ώστε να μπορώ να κινηθώ με αρκετή ταχύτητα) και το αυτοκίνητο που νοίκιασα ήταν ένα απλό renault (μοντέλο που δε βγαίνει στις "δυτικές" χώρες) με all season λάστιχα από Αρμενία. Η συμβουλή είναι να μη διστάσετε να νοικιάσετε αμάξι.

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
τι από τα 2 να κάνουμε; αντροπαρέα
Εκανα και τα δύο μόνος μου πέρσι το καλοκαίρι.Δεν υπάρχει σύγκριση, το πρώτο εντελώς αδιάφορο ενώ το δεύτερο αξίζει και με το παραπάνω,ιδίως αν ο καιρός είναι καλός και χωρίς χιόνια

Εκανα και τα δύο μόνος μου πέρσι το καλοκαίρι.Δεν υπάρχει σύγκριση, το πρώτο εντελώς αδιάφορο ενώ το δεύτερο αξίζει και με το παραπάνω,ιδίως αν ο καιρός είναι καλός και χωρίς χιόνια
θα παμε αρχες μαρτη οποτε κατα μεγαλη πιθανοτητα θα χει καλο καιρο

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Ε το Καζμπεγκι,δεν τίθεται θέμα...Αν μπορείτε να μείνετε εκεί καλύτερα...
χαχαχα αντιθετες απαντησεις, αδυνατο θα παμε τιφλιδα μεσω κιουταισι για 4 ημερες, οπότε τη μια μέρα θα αφιερωσουμε για ημερησια και θα σταματησουμε γκορι και ουπλιστσιχε στην επιστροφη.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
χαχαχα αντιθετες απαντησεις, αδυνατο θα παμε τιφλιδα μεσω κιουταισι για 4 ημερες, οπότε τη μια μέρα θα αφιερωσουμε για ημερησια και θα σταματησουμε γκορι και ουπλιστσιχε στην επιστροφη.
Έχω την εντύπωση και ο Δόκτωρ το άλλο εννοούσε 😁😁...Εξού και το σχόλιο για τον καιρό..Αδιάφορο το Καζμπεγκι δε γίνεται να είναι....Μπορεί να κάνω και λάθος🤔

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.813
Μέλη
39.544
Νεότερο μέλος
Van Kouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom