Γεωργία Φλερταροντας τη Γεωργία

yiannis1985

Member
Σωστά δεν το είχα δει αυτό το θέμα. Σε ευχαριστώ 😁 δεν νομίζω να θέλει βίζα απ' όσο έψαξα στο google.
Καλησπερα δεν θελει βιζα οχι
Απο Κυπρο εμεις πηγαμε χωρις διαβατηριο μονο με ταυτοτητα οποταν λογικα και απο Ελλαδα το ιδιο θα ισχυει.
Οτιδηποτε πληροφορια χρειαστειτε πεστε μου.

yiannis1985

Member
Τέλεια! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 😄
Εμας λογω των ταραχων που υπηρχαν αλλαξε η αφετηρια και το καταλαβαμε την τελευταια στιγμη. Οριακα φτασαμε στην νεα αφετηρια και προλαβαμε. Αναχωρουσαμε στις 11 το βραδυ

Καλησπέρα! Για γεωργία ταξιδεύουμε με ταυτότητα;

Επίσης θα πάμε 5 βραδια εγώ, ο σύντροφός μου και οι γονείς μου! Θα μείνουμε ένα βράδυ κουταισι και μετά λέμε 3 ή 4 Τιφλίδα.

Επειδή φεύγουμε από κουταισι πάλι σκεφτόμαστε μήπως το τελευταίο βράδυ αντί για Τιφλίδα μείνουμε κάπου στη μέση λίγο πιο κοντά από κουταισι. Που θα προτείνατε;

Επίσης θα έχουμε αμάξι οπότε ποια άλλα μέρη αξίζουν;
Θεωρώ ότι αξίζει η Τιφλίδα περισσότερο από κάθε άλλο μέρος για βραδυ

Evi_Stav

Member
Πάσχα 2025 στην Γεωργία και εμείς!

Φτάνουμε 16 Απρίλη Κουτάισι και γυρνάμε 21 πάλι από Κουτάισι! Θα νοικιάσουμε αμάξι κατευθείαν με το που φτάσουμε Kutaisi (είναι όντως τόσο χάλια η οδήγησή τους;)

Σκεφτόμαστε:
16 & 17 Απρίλη - Kutaisi (με εκδρομή στις 17 στο Martvili canyon)
18 & 19 Απρίλη - Τιφλίδα (με εκδρομή στις 19 Ananuri , Juta, Sno)
20 Απρίλη - Borjomi ?

Το Borjomi με ερωτηματικό γιατί θα ήθελα τη γνώμη σας..Σκεφτηκαμε να επισκεφτούμε Uplistsikhe & Gori και να μην γυρνάμε πίσω Τιφλίδα αφού θα φύγουμε την επόμενη από Kutaisi. Να επιλέξουμε το Borjomi ή κάποιο άλλο μέρος για διαμονή τελευταία μέρα;

Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα; Θα αλλάζατε κάτι; Θα προσθέτατε κάτι;

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Θα νοικιάσουμε αμάξι κατευθείαν με το που φτάσουμε Kutaisi (είναι όντως τόσο χάλια η οδήγησή τους;)
Προσωπικά δεν έχω φοβηθεί ποτέ περισσότερο στον δρόμο απ' ότι στη Γεωργία. Αν αισθάνθηκα έτσι έχοντας ντόπιους οδηγούς που είναι έμπειροι σ αυτό το χάος, δε μπορώ να με φανταστώ να νοικιάζω αμάξι, σε καμία περίπτωση. Κάνουν τρελές προσπεράσεις, τρέχουν ανελέητα σε κατηφορικές στροφές δίπλα σε γκρεμούς, γενικά του δίνουν κ καταλαβαίνει. Μιλάμε τα Βαλκάνια είναι οδηγικός παράδεισος μπροστά στην τρέλα της Γεωργίας :haha:

Πάσχα 2025 στην Γεωργία και εμείς!

Φτάνουμε 16 Απρίλη Κουτάισι και γυρνάμε 21 πάλι από Κουτάισι! Θα νοικιάσουμε αμάξι κατευθείαν με το που φτάσουμε Kutaisi (είναι όντως τόσο χάλια η οδήγησή τους;)

Σκεφτόμαστε:
16 & 17 Απρίλη - Kutaisi (με εκδρομή στις 17 στο Martvili canyon)
18 & 19 Απρίλη - Τιφλίδα (με εκδρομή στις 19 Ananuri , Juta, Sno)
20 Απρίλη - Borjomi ?

Το Borjomi με ερωτηματικό γιατί θα ήθελα τη γνώμη σας..Σκεφτηκαμε να επισκεφτούμε Uplistsikhe & Gori και να μην γυρνάμε πίσω Τιφλίδα αφού θα φύγουμε την επόμενη από Kutaisi. Να επιλέξουμε το Borjomi ή κάποιο άλλο μέρος για διαμονή τελευταία μέρα;

Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα; Θα αλλάζατε κάτι; Θα προσθέτατε κάτι;
Για κανένα λόγο ενοικίαση αυτοκινήτου, όχι ότι θα πάθατε κάτι αλλά έτσι όπως είναι οι διαδρομές και η κίνηση θα τα παίξετε. Πχ στο δρόμο για καζμπεγκι προς τα σύνορα με Ρωσία δεκάδες χλμ ουρά με νταλίκες σε ένα δρόμο σα του Πηλίου και μόνιμα κίνηση στο αντίθετο ρεύμα με σφήνες ανάμεσα στις νταλίκες. Η ενοικίαση βαν κ αυτοκινήτου με οδηγό είναι τόσο φθηνή που δεν συμφέρει να νοικιάσεις οτιδήποτε
Επίσης, προσωπικά θα αφιέρωνα όλα τα βράδια στην τιφλιδα, δεν θα το μετανιώσετε

aiolikos

Member
Καλημέρα παιδιά, έχουμε κλείσει 4ημερο ταξίδι για Γεωργία μέσω αεροδρομίου στο Κουταίσι και σκεφτόμαστε την ενοικίαση αυτοκινήτου για τις βασικές και ασφαλέστερες κατά τα λεγόμενα εγχώριες μετακινήσεις. Γνωρίζει κάποιος/α κάποιο γραφείο ενοικιάσεων που δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της πιστωτικής κάρτας?

Καλημέρα παιδιά, έχουμε κλείσει 4ημερο ταξίδι για Γεωργία μέσω αεροδρομίου στο Κουταίσι και σκεφτόμαστε την ενοικίαση αυτοκινήτου για τις βασικές και ασφαλέστερες κατά τα λεγόμενα εγχώριες μετακινήσεις. Γνωρίζει κάποιος/α κάποιο γραφείο ενοικιάσεων που δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της πιστωτικής κάρτας?
ασφαλεστερες με τπτ, νομιζα οτι οδηγουσαν επικινδυνα στη ναπολη και στην κωνσταντινουπολη, ειδικα αμα ειστε απο επαρχια θα τα παιξετε

Evi_Stav

Member
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 😁

Μίλησα και με γνωστό μου που έχει πάει 4 φορές στη Γεωργία. Μου είπε πως οι δρόμοι είναι περίεργοι ειδικά στην επαρχεία και οδηγούν λίγο βίαια αλλά με προσεκτική οδήγηση δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα!

Μου είπε πως δεν υπάρχει σύγκριση με Κωνσταντινούπολη ή Νάπολη.

Εμείς θα νοικιάσουμε αμάξι και θα επιστρέψω να σας πω εντυπώσεις :lol:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 😁

Μίλησα και με γνωστό μου που έχει πάει 4 φορές στη Γεωργία. Μου είπε πως οι δρόμοι είναι περίεργοι ειδικά στην επαρχεία και οδηγούν λίγο βίαια αλλά με προσεκτική οδήγηση δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα!

Μου είπε πως δεν υπάρχει σύγκριση με Κωνσταντινούπολη ή Νάπολη.

Εμείς θα νοικιάσουμε αμάξι και θα επιστρέψω να σας πω εντυπώσεις :lol:
Αν οδηγείτε απλά εθνική ή μέσα στην τιφλιδα χωρίς χιόνι θα είστε εντάξει, αν ανεβείτε στον Καύκασο καλή τύχη χαχαχαχα, γτ δεν παίρνετε κατευθείαν αμάξι με οδηγό από το gotrip? Οι μετακινήσεις είναι πολύ φθηνές κ το μπολτ μέσα στην τιφλιδα τζάμπα

Evi_Stav

Member
Αν οδηγείτε απλά εθνική ή μέσα στην τιφλιδα χωρίς χιόνι θα είστε εντάξει, αν ανεβείτε στον Καύκασο καλή τύχη χαχαχαχα, γτ δεν παίρνετε κατευθείαν αμάξι με οδηγό από το gotrip? Οι μετακινήσεις είναι πολύ φθηνές κ το μπολτ μέσα στην τιφλιδα τζάμπα
Η αλήθεια είναι πως ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί δεν έχουμε σκοπό να ανέβουμε στον Καύκασο (τουλάχιστον όχι πολύ ψηλά). Δεν έχουμε τις μέρες για να το κάνουμε (μόνο 5 διανυκτερεύσεις). Θα κινηθούμε μεταξύ Kutaisi - Τιφλίδας με εκδρομές μέχρι Ananuri (από Τιφλίδα) και Martvili Canyon (από Kutaisi).

Θα είμαστε 6 άτομα οπότε θα χρειαζόμασταν 2 bolt, αμάξι μεγάλο με 1 οδηγό ή αλλιώς 2 αμάξια. Οπότε, πιστεύω θα μας έβγαινε πιο ακριβά από την ενοικίαση αμαξιού.

Επίσης, δεν μας αρέσει να κάνουν οργανωμένες εκδρομές (βλ. Get Your Guide) και θέλουμε να έχουμε την ελευθερία μας.

Η αλήθεια είναι πως ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί δεν έχουμε σκοπό να ανέβουμε στον Καύκασο (τουλάχιστον όχι πολύ ψηλά). Δεν έχουμε τις μέρες για να το κάνουμε (μόνο 5 διανυκτερεύσεις). Θα κινηθούμε μεταξύ Kutaisi - Τιφλίδας με εκδρομές μέχρι Ananuri (από Τιφλίδα) και Martvili Canyon (από Kutaisi).

Θα είμαστε 6 άτομα οπότε θα χρειαζόμασταν 2 bolt, αμάξι μεγάλο με 1 οδηγό ή αλλιώς 2 αμάξια. Οπότε, πιστεύω θα μας έβγαινε πιο ακριβά από την ενοικίαση αμαξιού.

Επίσης, δεν μας αρέσει να κάνουν οργανωμένες εκδρομές (βλ. Get Your Guide) και θέλουμε να έχουμε την ελευθερία μας.
1)είδαμε περισσότερα πράγματα σε 4 μέρες, ο χρόνος σας φτάνει για τα πάντα. Ο δρόμος για το ανανούρι είναι ο ίδιος για να ανέβεις στον καύκασο.
2)ήμασταν επίσης 6 άτομα και παντού πηγαίναμε με boltXL που είναι 7θεσια βανάκια.
3)δεν μιλάω για οργανωμένη εκδρομή αλλά για ενοικίαση βαν με οδηγό (το πιο σύνηθες στη γεωργία)
Αυτές είναι πληροφορίες που έχουν γραφτεί αρκετές φορές εδώ μέσα και ευχαριστώ το φόρουμ γιατί το πρόγραμμα βγήκε τέλεια και άνετα. Προσπαθώ να σας προφυλάξω

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.970
Μέλη
39.671
Νεότερο μέλος
paanos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom