Γεωργία Φλερταροντας τη Γεωργία

giorgos vzr

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Πριν 2 μήνες ήμουν εκεί κ είχα τον ίδιο προβληματισμό. Τελικά νοίκιασα αυτοκίνητο, μέσα στην Τυφλίδα με έγραψαν κάμερες 2 φορές. την δεύτερη το κατάλαβα για λεωφορειολωρίδα. Προς gori νορμάλ , για kazbegi είναι επικίνδυνα ότι κ να πω είναι λίγο ( αν έχει και χιόνια άσε ..) κ είμαι έμπειρος επ. οδηγός. Απο εμένα είναι όχι σε αμάξι.

Cyclops

Member
Πριν 2 μήνες ήμουν εκεί κ είχα τον ίδιο προβληματισμό. Τελικά νοίκιασα αυτοκίνητο, μέσα στην Τυφλίδα με έγραψαν κάμερες 2 φορές. την δεύτερη το κατάλαβα για λεωφορειολωρίδα. Προς gori νορμάλ , για kazbegi είναι επικίνδυνα ότι κ να πω είναι λίγο ( αν έχει και χιόνια άσε ..) κ είμαι έμπειρος επ. οδηγός. Απο εμένα είναι όχι σε αμάξι.
Σε τι εταιρεία νοικιασες?

giorgos vzr

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Έχει αρκετά ντόπια γραφεία κ τα γνωστά στον δρόμο( kote afkhazi)που περνα μπροστά από το meidan bazar . Εκεί έκλεισα επί τόπου γιατί δεν ήξερα μέχρι τελευταία στιγμή τι θα κάνω. 90€ δύο μέρες με θεωρητικά πλήρη ασφάλεια ένα Subaru forester αυτόματο .

cool_alex

Member
Θα ήθελα να επαναλάβω ότι η οδήγηση και οι δρόμοι στη Γεωργία προσωπικά μου φάνηκαν μια χαρά. Πήγα Γκόρι και με χιόνια έως και λίγο πριν το Gergeti Trinity Church. Ήταν περίοδος σκι, το χιονοδρομικό ανοιχτό, οι δρόμοι επαρκώς καθαρισμένοι (χιόνιζε εκείνη τη στιγμή, στρωμένοι με χιόνι αλλά τόσο ώστε να μπορώ να κινηθώ με αρκετή ταχύτητα) και το αυτοκίνητο που νοίκιασα ήταν ένα απλό renault (μοντέλο που δε βγαίνει στις "δυτικές" χώρες) με all season λάστιχα από Αρμενία. Η συμβουλή είναι να μη διστάσετε να νοικιάσετε αμάξι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.806
Μέλη
39.541
Νεότερο μέλος
emma.24

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom