tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Σε ποια χωρα; Στην Ελλαδα αγγιζει αν δεν ξεπερνα το 50%. Αν υπολογισεις και ασφαλιστικες εισφορες φτανεις στο 75+%Γιατί παρεμβαίνει το κράτος και αρπάζει ένα ποσοστό (εδώ μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω ακριβώς τους αριθμούς) 10-24% και κάνει λάθος διαχείριση.
Συγγνωμη παρανοησαKυριε Τρυπακια, συμφωνω απολυτα...ειπα εγω οτι θα πρεπει να παει το κερδος καπου αλλου ? Κανεις δεν ειναι εγκληματιας , και δεν αφησα κατι τετοιο να αιωρειται πουθενα, για το οποιο κερδος θα βγαλει για να ζησει η οικογενεια του ! Αλλωστε και εγω το ιδιο κανω, παλευω απο το πρωι για να αυξησω τα εσοδα μου, εγκληματιας δεν λεγομαι ! Σε τιποτα απ΄ολα αυτα που γραφεται δεν διαφωνησα ! Ειχα πελατη ενα μεγαλο ξενοδοχειο με 300 ατομα προσωπικο στην Κερκυρα μεχρι περσι και ειδα το τι αγωνα εκαναν για να το συντηρησουν ! Μονιμως ''ματωμενοι'' οι ανθρωποι !
Δεν ξερω να σου απαντησω και σιγουρα δεν ξερει και κανεις ξενοδοχος. Η χωρα ομως ηταν στα ταρταρα της παγκοσμιας οικονομιας και με τη βοηθεια και του τουρισμου καταφερε να βγει μετα απο χρονια στις αγορες. Εκτος κι αν νομιζεις πως η οικονομικη ανακαμψη ηταν αποτελεσμα στρατηγικων των πολιτικων μας.Δεν ξερω, την τελευταια φορα που τσεκαρα, η αυξηση του τουρισμου απο 15 εκ σε 33 εκ ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ο τουρισμος ευημερουσε. Τα μεροκαματα οχι.