• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι μας “χαλάει” στους συνταξιδιώτες μας?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
βρε σεις βγάζετε χολή για τις φίλες σας !!!!!! ντροπή σας
την παροιμια δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι την γνωρίζετε ??
μπορει και για σας καποιοι άλλοι να λένε τα ιδια η και χειρότερα

γενικά παντως σχεδόν λιγο απο ολα οσα εχουν αναφερθει μου εχουν συμβει και εμενα ..
γιαιυτο απο τότε εβαλα μυαλό και η επιλογή για τις καλοκαιρινες τουλαχιστον διακοπες μόνοι μας με τα παιδάκια μας !!!τελεια και παυλα

ας πουν και γονεις με παιδια εμπειριες απο διακοπες με άλλα ζευγαρια με παιδια ....εκει να δεις γλέντια
Αστα ..αστα τι να πουμε για διακοπες με αλλες οικογενειες με παιδια ...μια τρελα ..μια ομορφια :clap:
Για αρχιστε ...για αρχιστε ...
Η που θα ειναι το δικο σου παιδι ησυχο και τα αλλα θα το ξεσηκωνουν η το αναποδο.
Θα θελουν ολα μαζι να ειναι σε ενα αυτοκινητο (δυστυχε οδηγε :() ασε που ανησυχεις να βαζεις και το παιδι σου σε αυτοκινητο αλλου.
Το δικο σου παιδι μπορει να εχει ενα συγκεκριμενο προγραμμα διατροφης -υπνου ,ενω οι αλλοι να μην εχουν ...η και το αναποδο... να εχουν οι αλλοι και να μην εχεις εσυ :D
Γενικα ακους πολλα παραπονα -γκρινιες -ευτραπελα και απο τους μικρους και απο τους μεγαλους ...αλλοι μπορουν να ακολουθησουν ενα προγραμμα ..αλλοι οχι ...αλλοι γονεις ειναι πιο χαλαροι...αλλοι πιο υστερικοι (γενικα δεν μπορω τις μαμαδες που σε ολη τη διαρκεια του ταξιδιου κυνηγουν τα παιδακια τους με ενα κουταλι η ενα μπουφαν).
Αν ομως εχεις ενα παιδακι ,πολλες φορες συμβιβαζεσαι με κοινες διακοπες για να εχει παρεα το παιδι σου.
Κοντολογις ...βοηθεια μας !

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εν πασει περιπτωσει εμενα με χαλαει οταν παμε μια εκδρομη και καθομαστε με τις ωρες κατω απο τα πλατανια στην υγρασια , οταν το βραδυ με πανε σε μπουζουκια αμφιβολου ποιοτητως και μετα καπακι για πατσα.
Εγω απο τη εκδρομη θελω να πηγαινω σε αξιοθεατα, σε λαογραφικα μουσεια
Οχι να γυρναω απο το ενα καπηλειο στο αλλο !!

XRISTOS71

Member
εν πασει περιπτωσει εμενα με χαλαει οταν παμε μια εκδρομη και καθομαστε με τις ωρες κατω απο τα πλατανια στην υγρασια , οταν το βραδυ με πανε σε μπουζουκια αμφιβολου ποιοτητως και μετα καπακι για πατσα.
Εγω απο τη εκδρομη θελω να πηγαινω σε αξιοθεατα, σε λαογραφικα μουσεια
Οχι να γυρναω απο το ενα καπηλειο στο αλλο !!

σε χαλάει ό πλάτανος ??? τι διαβαζω ....γιαυτο τον αγκάλιασες και δεν τον άφηνες με τίποτα ...εσυ και η παρέα
ευτυχως υπάρχουν και σχετικά video ( οχι σαν της τζούλιας ) αλλα εξίσου καλό
τα μπουζουκια ηταν απλά μαγαζί μυθος
και ο πατσάς ...να ναι καλη η ντόροθυ που απο το πιατο του Γιώργου δοκίμασαν όλοι εστω και άθελα τους :haha::haha:.
για τα καπιλιά και τα παγωτα σικάγο δεν λεμε κουβέντα έτσι :haha::haha::haha:

για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι νέοι :haha::haha::haha::haha:
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EC%E1%F2-%F0%E9%DC%F3%E1%ED%E5-%F4%EF%ED.html

vickygian

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο....
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου!!!
Τα τελευταία χρόνια πηγαίνω ταξίδια ή με τον άντρα μου ή με το χορευτικό που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Σε κάποια ταξίδια π.χ. Βερολίνο κατόπιν συνεννοήσεως με τον άντρα μου, επισκέφθηκα λίγα μαγαζιά. Παρόλο που μου αρέσουν πολύ τα ψώνια όταν πάω ταξίδι στο εξωτερικό πάω για να δω την πόλη όχι για να ψωνίσω… Κλεοπάτρα μου άμα το έταιρον ήμισυ νιώθει ότι περνάει καλά τότε θα σου ζητάει πρώτος ταξιδάκι, όπως ο δικός μου. ;) Πριν ούτε να ακούσει και τώρα με παρακαλάει να κανόνίσω κάτι από εκείνο το site στο internet..:bleh: Μια φορά όμως μου συνέβη το εξής: Μια φίλη μου με είχε καλέσει να περάσουμε το Σ/Κ στο εξοχικό της όπως και έγινε. Ήξερα ότι η φίλη μου ξυπνάει στις 2 το μεσημέρι αλλά θεώρησα ότι στη θάλασσα θα ξυπνάει το πρωί. Το πρώτο πρωινό λοιπόν ξύπνησε στις 2, μέχρι να πιει τον καφέ της, να ντυθεί, να φτιάξει τα μαλλιά της, (στη θάλασσα θα πηγαίναμε δε θα γινόταν μούσκεμα; έτσι σκέφτηκα εγώ αλλά δεν ήξερα τι θα επακολουθήσει) να βαφτεί, είχε πάει 3:30. Τέλοσπάντων λέω δε βαριέσαι καλά είναι και τώρα να πάμε στη θάλασσα. Αμ δε, κάναμε μια στάση σε γειτονικό καφέ για ένα δεύτερο καφέ και μου έκανε και παρατήρηση ότι το παρεό που φορούσα δεν ταίριαζε με τη μπλούζα που φορούσα, ούτε και ήταν ωραία ενδυμασία για το καφέ.:shock: Φτάνουμε τελικά στην παραλία και όλο χαρά εγώ να μπούμε στη θάλασσα, η φίλη μου δεν το κουνούσε από την αμμουδιά. «Εγώ μου λέει, από τις 10 φορές που έρχομαι στη θάλασσα τις 2 μπαίνω μέσα τις άλλες κάνω ηλιοθεραπία». :shock: Ε, δεν πειράζει λέω θα μπω μόνη μου. Γυρνώντας στην πετσέτα μου μου λέει «μα καλά πόσο άσπρη είσαι κανένας άλλος δεν είναι τόσο άσπρος εδώ, γίναμε ρεζίλι, έπρεπε να είχες κάνει σολάριουμ πιο πριν».:shock::shock::shock: Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά άσπρη ίσως και πολύ αν σκεφτείς ότι είμαι ελληνίδα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η ασπρίλα μου φαίνεται όλες τις εποχές του χρόνου και όχι μόνο με μαγιό, αυτή τότε το παρατήρησε?:russianroulette: Τόσα χρόνια είμαστε φίλες… Οι επόμενες 2 μέρες κύλησαν με πολύ υπομονή από μέρος μου επειδή σεβόμουνα τη φιλοξενία της, χωρίς μπάνιο στη θάλασσα με πολλούς καφέδες και ποτάκια σε beach-bar. Εννοείτε ότι δεν ξαναπήγα ποτέ καλοκαιρινές διακοπές μαζί της και ακόμα απορεί γιατί παρόλο που με έχει καλέσει πολλές φορές στο εξοχικό της δεν έχω πάει ούτε μια φορά! «Μα είχαμε περάσει τόσο πολύ ωραία τότε…»:roll:

despinav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία, Ταϋλάνδη
Μόνο και μόνο η ερώτηση, μου δείχνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να ψάξω κάτι να με χαλάσει. Αυτό σημαίνει αρνητική διάθεση όπου δεν έχω ποτέ.
Όταν δουλεύω ένα χρόνο σαν... και περιμένω 2,3,5,10... 20 μέρες για να πάω διακοπές είναι η μοναδική συμφωνία που κάνω. 1. Θετική διάθεση 2. όταν θέλουμε διαφορετικά πράγματα ή υποχωρεί αυτός/αυτοί που δεν τα θέλουν ή απλά δεν τα κάνουν. Δηλαδή είμαστε και λίγο ανεξάρτητοι.
Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να είναι κάποιος τσιγγούνης στις διακοπές του, αλλά θεωρώ επίσης και απαράδεκτο για τον εαυτό μου που μπορεί να έχω το 2 πλάσιο ποσό στην τσέπη μου να κάνω παρατήρηση ή να σκεφτώ αρνητικά για κάποιον που μπορεί να μην είναι τσιγγούνης αλλά να έχει κάνει οικονομίες 6 μήνες και έχει βάλει αυτά τα λίγα-πολλά γι' αυτό το ταξίδι και με αυτά το κάνει. Ποτέ δεν αναλώνομαι με τίποτα στις διακοπές μου. Ξεκαθαρίζω κάποια πράγματα από την αρχή και ως τώρα τουλάχιστον οι διακοπές μου με λίγους, πολλούς, ίδιους χαρακτήρες, τελείως διαφορετικούς να έχουμε περάσει φανταστικά.
Υπάρχει και η άλλη λύση.. όταν δεν αντέχεις τη διαφορετικότητα του άλλου.. πας μόνος σου! Αλλά αν δεν αντέχεις τη διαφορετικότητα του άλλου.. ίσως θα καταλήγεις και πάντα μόνος σου και όταν αυτό δεν είναι από επιλογή όπως πολλοί κάνουμε.. φέρνει άλλα αποτελέσματα...

XRISTOS71

Member
Τα τελευταία χρόνια πηγαίνω ταξίδια ή με τον άντρα μου ή με το χορευτικό που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Σε κάποια ταξίδια π.χ. Βερολίνο κατόπιν συνεννοήσεως με τον άντρα μου, επισκέφθηκα λίγα μαγαζιά. Παρόλο που μου αρέσουν πολύ τα ψώνια όταν πάω ταξίδι στο εξωτερικό πάω για να δω την πόλη όχι για να ψωνίσω… Κλεοπάτρα μου άμα το έταιρον ήμισυ νιώθει ότι περνάει καλά τότε θα σου ζητάει πρώτος ταξιδάκι, όπως ο δικός μου. ;) Πριν ούτε να ακούσει και τώρα με παρακαλάει να κανόνίσω κάτι από εκείνο το site στο internet..:bleh: Μια φορά όμως μου συνέβη το εξής: Μια φίλη μου με είχε καλέσει να περάσουμε το Σ/Κ στο εξοχικό της όπως και έγινε. Ήξερα ότι η φίλη μου ξυπνάει στις 2 το μεσημέρι αλλά θεώρησα ότι στη θάλασσα θα ξυπνάει το πρωί. Το πρώτο πρωινό λοιπόν ξύπνησε στις 2, μέχρι να πιει τον καφέ της, να ντυθεί, να φτιάξει τα μαλλιά της, (στη θάλασσα θα πηγαίναμε δε θα γινόταν μούσκεμα; έτσι σκέφτηκα εγώ αλλά δεν ήξερα τι θα επακολουθήσει) να βαφτεί, είχε πάει 3:30. Τέλοσπάντων λέω δε βαριέσαι καλά είναι και τώρα να πάμε στη θάλασσα. Αμ δε, κάναμε μια στάση σε γειτονικό καφέ για ένα δεύτερο καφέ και μου έκανε και παρατήρηση ότι το παρεό που φορούσα δεν ταίριαζε με τη μπλούζα που φορούσα, ούτε και ήταν ωραία ενδυμασία για το καφέ.:shock: Φτάνουμε τελικά στην παραλία και όλο χαρά εγώ να μπούμε στη θάλασσα, η φίλη μου δεν το κουνούσε από την αμμουδιά. «Εγώ μου λέει, από τις 10 φορές που έρχομαι στη θάλασσα τις 2 μπαίνω μέσα τις άλλες κάνω ηλιοθεραπία». :shock: Ε, δεν πειράζει λέω θα μπω μόνη μου. Γυρνώντας στην πετσέτα μου μου λέει «μα καλά πόσο άσπρη είσαι κανένας άλλος δεν είναι τόσο άσπρος εδώ, γίναμε ρεζίλι, έπρεπε να είχες κάνει σολάριουμ πιο πριν».:shock::shock::shock: Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά άσπρη ίσως και πολύ αν σκεφτείς ότι είμαι ελληνίδα, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η ασπρίλα μου φαίνεται όλες τις εποχές του χρόνου και όχι μόνο με μαγιό, αυτή τότε το παρατήρησε?:russianroulette: Τόσα χρόνια είμαστε φίλες… Οι επόμενες 2 μέρες κύλησαν με πολύ υπομονή από μέρος μου επειδή σεβόμουνα τη φιλοξενία της, χωρίς μπάνιο στη θάλασσα με πολλούς καφέδες και ποτάκια σε beach-bar. Εννοείτε ότι δεν ξαναπήγα ποτέ καλοκαιρινές διακοπές μαζί της και ακόμα απορεί γιατί παρόλο που με έχει καλέσει πολλές φορές στο εξοχικό της δεν έχω πάει ούτε μια φορά! «Μα είχαμε περάσει τόσο πολύ ωραία τότε…»:roll:

θεσσαλονικιά ήταν η φίλη σου και το εξοχικό της ήταν στην χαλκιδική

μόνο εκει ειδα ασορτί κόκκινο μαγιό ,ασορτί βινίλ τσάντα ,παρεό φωτία ,χειλια βαμμενα ,μαλλι φτιαγμένο και μακιγιάζ για μπουζούκια ...
α ξεχασα φόραγε και κόκκινη λουστρίνι γοβάκι ( θαλάσσης ..έτσι !!)
μην την παρεξηγήσει και κανείς :haha::haha::haha:

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Λυθηκα στα γελια με την ιστορια σου :haha::haha:
Και ενα μονο θα μπορουσα να πω σ αυτη την απαραδεκτη συνταξιδιωτισσα σου
Που πας ρε Καραμητροοοοο.......??

Πες τα ....χρυσόστομη!!!!!! :p

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Και το άλλο παιδί, όπου στα πάντα συνφωνούσαμε πάνω στο ταξίδι, γκρίνιαζε για τις κοπέλες επειδή ήταν γκρινιάρες. Τελικά δύσκολη η γκρίνια απ' όπου και αν προέρχεται

:p:clap: πολύ αστείο μου φάνηκε όπως το είπες!!! γκρίνιαζε ο ένας με τον άλλο,ε? αυτα ειναι...

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Λυθηκα στα γελια με την ιστορια σου :haha::haha:
Και ενα μονο θα μπορουσα να πω σ αυτη την απαραδεκτη συνταξιδιωτισσα σου
Που πας ρε Καραμητροοοοο.......??

πες τα χρυσοστομη!!!!! ;)

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Η κοπελα αυτη ειναι ολοιδια με την πρωην-φιλη που ειχαμε παει στο Μοναχο και ανεφερα παραπανω.Φαινεται δυστυχως οτι αυτο το ειδος κυκλοφορει πολυ αναμεσα μας και πρεπει να εξολοθρευτει.:D:D
Παντως συνοψιζοντας τις αποψεις σε ολο το thread ισως τελικα το χειροτερο ελαττωμα που μπορει να σου τυχει ειναι η αργοπορια,ενας συνταξιδιωτης που δεν τα εχει καλα με το ρολοι του.Προσωπικη μου αποψη βεβαια αυτο ...αλλα ειλικρινα το συγκεκριμενο ελαττωμα μπορει να με βγαλει εκτος εαυτου .

Λες να γίνει κι αυτή πρώην φίλη μου?? :D
Εγώ, έχοντας ζήσει σχεδον ολα τα κουσουρια του "παραξενου συνταξιδιωτη", θα διαλεγα ως το χειροτερο ελαττωμα, μαλλον τη γκρινια και την κακη διαθεση του άλλου γιατί οση καλη διαθεση και υπομονη να εχεις, αν εχεις διπλα σου εναν γκρινιαρη και μιζερο, ε δε μπορει, καποια στιγμη θα χαλασει κι η δικη σου η διαθεση...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα μηνύματα που έχουν γραφτεί,γι αυτό και δεν ξέρω αν λέγοντας συνταξιδιώτες αναφέρεστε στην "παρέα"με την οποία επιλέξαμε να κανουμε μαζί ένα ταξίδι ή στους άγνωστους συνταξιδιώτες ενός γκρούπ πχ ...
Ούτως ή άλλως αυτό που θεωρώ χειρότερο ελάττωμα που χαλάει τη διάθεση είναι η γκρίνια,όσο καλή διάθεση και νάχεις πράγματι (όπως έχει ειπωθεί και από άλλους)ο γκρινιάρης χαλάει όλο το κλίμα και δεν αντέχεται,
γιαυτό και το καλύτερο είναι κάποιος η να ταξιδεύει ανεξάρτητα ή να είναι πολύ πολύ επιλεκτικός στο θέμα της παρέας,όσο για τα γκρούπ εεεεε όσες φορές πήγα πάντα μα πάντα τύχαιναν οι γκρινιάρηδες σε βαθμό που να απορείς αν το κάνουν επίτηδες;:haha:,δε θα ξεχάσω ένα ταξίδι στη Ρώμη πρίν από πολλά χρόνια που η ξεναγός είχε τόσο καλή διάθεση μόνη της είχε προσφερθεί εκτός προγράμματος να μας δείξει και να μας ξεναγήσει σε κάποιες εκκλησίες,δύο άτομα την έφεραν σε τέτοιο σημείο με την συνεχή γκρίνια (και γιατί τόση ώρα εδω κι όχι εκεί,κλπ κλπ)που η γυναίκα μας "τάψαλε"ευγενικά,αξιοπρεπέστατη και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι την παρακινήσαμε να συνεχίσει τη δουλειά της ευχαριστώντας την για κάτι που προσφέρθηκε να κάνει από μόνη της....
Χαλαστήκαμε όμως όλοι...:(

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα