• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι μας “χαλάει” στους συνταξιδιώτες μας?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μετά από όλα όσα διάβασα νομίζω ότι επιβεβαιώνεται ένα ρητό που λέει ότι για να γνωρίσεις κάποιον πραγματικά πρέπει να ταξιδέψεις μαζί του :)

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Μετά από όλα όσα διάβασα νομίζω ότι επιβεβαιώνεται ένα ρητό που λέει ότι για να γνωρίσεις κάποιον πραγματικά πρέπει να ταξιδέψεις μαζί του :)
Έχεις απόλυτο δίκιο,τους μόνους που γνωρίζουμε είναι οι συνταξιδιώτες μας:)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πολύ σωστό! Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που πολλά ζευγάρια χωρίζουν μετά τις πρώτες τους πολυήμερες διακοπές. (ή και κατά τη διάρκεια καμιά φορά) :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πολύ σωστό! Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που πολλά ζευγάρια χωρίζουν μετά τις πρώτες τους πολυήμερες διακοπές. (ή και κατά τη διάρκεια καμιά φορά) :D
κατα την διαρκεια, κατα την διαρκεια!!!:rolleyes::rolleyes:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αλλο ενα που μου ηρθε τωρα στο μυαλο , ειναι η παρενοχληση του συνταξιδιωτη μεσα στο αεροπλανο.
δεν θελω να μιλαω μεσα στο αεροπλανο ρε παιδακι μου, πως το λενε, θελω να ξερενομαι στον υπνο!!
μπα!!!! μην μου μιλας , ειδικα μεσα στο αυτι μου, και κανε πιο περα γιατι θα βγαλουμε κορεους!

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Για ολους αυτους τους λόγους που εχουν αναφερθει αποφεύγω να πηγαίνω ταξίδια με ανθρώπους που δεν τους ξέρω πολύ καλά και με γκρούπ.Δυο φορές στην ζωή μου πήγα σε οργανωμένο ταξίδι,μια με τους γονείς μου πιτσιρικάς και μια πρόσφατα στην Τυνησία.Αυτο που δεν κατάλαβα με αυτους τους ανθρώπους που γκρινιάζουν με ολα και τους ενοχλούν ο καιρός,το ξενοδοχείο,οι άνθρωποι, οι διαφορετική κουλτούρα,οι επισκέψεις,το φαγητό και πολλά άλλα, γιατί δεν κάθωνται σπίτι τους;:mad:
Γενικά προσπαθώ να ξεχωρίσω τα ταξίδια "εξερέυνησης" απο τις διακοπές "χαλάρωσης". Αν και μου αρέσουν οι εξερευνήσεις αφήνω μερικές μέρες των καλοκαιρινών διακοπών για χαλάρωμα ώστε να ικανοποιείτε ολη η οικογένεια, γιατί για τα μικρά παιδιά δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το παιχνίδι.

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
αλλο ενα που μου ηρθε τωρα στο μυαλο , ειναι η παρενοχληση του συνταξιδιωτη μεσα στο αεροπλανο.
δεν θελω να μιλαω μεσα στο αεροπλανο ρε παιδακι μου, πως το λενε, θελω να ξερενομαι στον υπνο!!
μπα!!!! μην μου μιλας , ειδικα μεσα στο αυτι μου, και κανε πιο περα γιατι θα βγαλουμε κορεους!

Όχι μόνο στο αεροπλάνο..και στο κτελ...Να θες καμμια φορα να χαλαρωσεις στο ταξιδι σου,να σκεφτεις,να κοιμηθεις και να εχεις τον πολυλογα διπλα σου να σου διηγειται τη ζωη του σε ρυθμον υπαγορεύσεως (οπως ελεγε κι ο Ζηκος :p ) και να λες αμαν μεχρι να φτασεις...:p

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος

Συμφωνώ..Στις διακοπές και γενικότερα όμως, ζώντας τον άλλο κάθε μέρα, βγαίνει ο πραγματικός του εαυτός..

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66

αυτό να υποθέσω ότι το λες για μένα φιλενάδα??

Venia

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Για ολους αυτους τους λόγους που εχουν αναφερθει αποφεύγω να πηγαίνω ταξίδια με ανθρώπους που δεν τους ξέρω πολύ καλά και με γκρούπ.Δυο φορές στην ζωή μου πήγα σε οργανωμένο ταξίδι,μια με τους γονείς μου πιτσιρικάς και μια πρόσφατα στην Τυνησία.Αυτο που δεν κατάλαβα με αυτους τους ανθρώπους που γκρινιάζουν με ολα και τους ενοχλούν ο καιρός,το ξενοδοχείο,οι άνθρωποι, οι διαφορετική κουλτούρα,οι επισκέψεις,το φαγητό και πολλά άλλα, γιατί δεν κάθωνται σπίτι τους;:mad:
Γενικά προσπαθώ να ξεχωρίσω τα ταξίδια "εξερέυνησης" απο τις διακοπές "χαλάρωσης". Αν και μου αρέσουν οι εξερευνήσεις αφήνω μερικές μέρες των καλοκαιρινών διακοπών για χαλάρωμα ώστε να ικανοποιείτε ολη η οικογένεια, γιατί για τα μικρά παιδιά δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το παιχνίδι.

Έλα ντε?? Γιατί δεν κάθονται στο σπιτάκι τους και βασανίζουν τον κάθε ανθρωπάκο που έκανε το λάθος να ταξιδέψει μαζί τους? :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αυτό να υποθέσω ότι το λες για μένα φιλενάδα??
ωχ μας πιασανε!! :cool::cool:
Οχι καλη μου Μαρια, εγω για σενα ποτε........
μα εσυ μιλας?? εε ποτε!! την φωνουλα σου δεν την εχουμε ακουσει καλα, καλα!! :bleh::bleh:

Υ.Γ. " παιδια μετα το αεροπλανο η κοπελα συνεχιζει να μιλαει και στο μετρο!!! Καλυτερα στην φαλαγγα να με βαζανε!!!""

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom