Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Μετά από όλα όσα διάβασα νομίζω ότι επιβεβαιώνεται ένα ρητό που λέει ότι για να γνωρίσεις κάποιον πραγματικά πρέπει να ταξιδέψεις μαζί του
Έχεις απόλυτο δίκιο,τους μόνους που γνωρίζουμε είναι οι συνταξιδιώτες μαςΜετά από όλα όσα διάβασα νομίζω ότι επιβεβαιώνεται ένα ρητό που λέει ότι για να γνωρίσεις κάποιον πραγματικά πρέπει να ταξιδέψεις μαζί του
Πολύ σωστό! Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που πολλά ζευγάρια χωρίζουν μετά τις πρώτες τους πολυήμερες διακοπές. (ή και κατά τη διάρκεια καμιά φορά)Μετά από όλα όσα διάβασα νομίζω ότι επιβεβαιώνεται ένα ρητό που λέει ότι για να γνωρίσεις κάποιον πραγματικά πρέπει να ταξιδέψεις μαζί του
κατα την διαρκεια, κατα την διαρκεια!!!Πολύ σωστό! Αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που πολλά ζευγάρια χωρίζουν μετά τις πρώτες τους πολυήμερες διακοπές. (ή και κατά τη διάρκεια καμιά φορά)
ποιόν φωτογραφίζεις βαγγελίτσα???κατα την διαρκεια, κατα την διαρκεια!!!
αλλο ενα που μου ηρθε τωρα στο μυαλο , ειναι η παρενοχληση του συνταξιδιωτη μεσα στο αεροπλανο.
δεν θελω να μιλαω μεσα στο αεροπλανο ρε παιδακι μου, πως το λενε, θελω να ξερενομαι στον υπνο!!
μπα!!!! μην μου μιλας , ειδικα μεσα στο αυτι μου, και κανε πιο περα γιατι θα βγαλουμε κορεους!
Μετά από όλα όσα διάβασα νομίζω ότι επιβεβαιώνεται ένα ρητό που λέει ότι για να γνωρίσεις κάποιον πραγματικά πρέπει να ταξιδέψεις μαζί του
αλλο ενα που μου ηρθε τωρα στο μυαλο , ειναι η παρενοχληση του συνταξιδιωτη μεσα στο αεροπλανο.
δεν θελω να μιλαω μεσα στο αεροπλανο ρε παιδακι μου, πως το λενε, θελω να ξερενομαι στον υπνο!!
μπα!!!! μην μου μιλας , ειδικα μεσα στο αυτι μου, και κανε πιο περα γιατι θα βγαλουμε κορεους!
Για ολους αυτους τους λόγους που εχουν αναφερθει αποφεύγω να πηγαίνω ταξίδια με ανθρώπους που δεν τους ξέρω πολύ καλά και με γκρούπ.Δυο φορές στην ζωή μου πήγα σε οργανωμένο ταξίδι,μια με τους γονείς μου πιτσιρικάς και μια πρόσφατα στην Τυνησία.Αυτο που δεν κατάλαβα με αυτους τους ανθρώπους που γκρινιάζουν με ολα και τους ενοχλούν ο καιρός,το ξενοδοχείο,οι άνθρωποι, οι διαφορετική κουλτούρα,οι επισκέψεις,το φαγητό και πολλά άλλα, γιατί δεν κάθωνται σπίτι τους;
Γενικά προσπαθώ να ξεχωρίσω τα ταξίδια "εξερέυνησης" απο τις διακοπές "χαλάρωσης". Αν και μου αρέσουν οι εξερευνήσεις αφήνω μερικές μέρες των καλοκαιρινών διακοπών για χαλάρωμα ώστε να ικανοποιείτε ολη η οικογένεια, γιατί για τα μικρά παιδιά δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο το παιχνίδι.
ωχ μας πιασανε!!αυτό να υποθέσω ότι το λες για μένα φιλενάδα??