Ιταλία Τι θα προτείνατε? Ταξιδι στην Ιταλια.

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Λουκα κ Σαν Τζιμινιανο θα τα κοιταξω γιατι ουτε που τα πηρε το ματι μου!
Νομιζω οτι αν παω (σταυρωνω τα δαχτυλα, να πιασει η ευχη), θα αφησω το μυαλο μου εκει!! Μη με παρεις με τις πετρες φιλε Around the world :D,νομιζα πως το Μιλανο ειναι κυριως για ψωνια κλπ, Μου εδωσες μια αφορμη να το ψαξω καλυτερα!

Μηπως γνωριζετε κ μια ενδεικτικη τιμη, για το ποσο θα παει η λυπητερη? 7 μερουλες με αυτοκινητο θελω ας πουμε πανω aπο 700€ ? Γιατι αν ναι, εχει να πεσει κουρεμαααα..
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.092
Likes
6.552
Μπορείς και να μη νοικιάσεις αυτοκίνητο και να μετακινηθείς σε αυτές τις πόλεις με τα μέσα μεταφοράς, έχουν συχνά δρομολόγια και με καλές τιμές, και λεωφορεία και τρένα.
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Επειδη θα ειμαστε 3-4 φανταζομαι οτι το νοικιασμα θα παει το ιδιο με το να παιρναμε μεσα! οχι? δεν εχω ιδεα! Βασικα το θελουμε κ για να μη πηγαινουμε οπου μας πηγαινουν..αλλα να το ψαχναμε:rolleyes: κ ιδιως για como, cinque terre κλπ.

Οτι αφορα τα λεφτα τωρα... χμμμ.. τα γνωστα.. βενζινες για 5 μερες, οχι κ τις 7.. νοικιασμα...ξενοδοχειο.. 1 φαγακι της προκοπης κ 1 για συντηρηση.. αεροπορικα.. κ οτι extra προκυψει, φανταζομαι, ε???!
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.284
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ολα αυτα με 100 την ημερα?Ειναι εξαιρετικα αισιοδοξο..
 
Μηνύματα
257
Likes
685
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
νομιζα πως το Μιλανο ειναι κυριως για ψωνια
Ελπίζω να εννοείς για αγορές και όχι γενικώς για ψώνια:haha: ...το Μιλάνο δεν έχει καμία σχέση με πόλεις όπως η Φλωρεντία, Σιένα, Λούκα κλπ ή με την ωραία περιοχή της λίμνης Κόμο και ακριβώς γι' αυτό στο προτείνω, για την αντίθεση. Έχει ένα άψογο αρχιτεκτονικά ιστορικό κέντρο με τον μεγαλειώδη Ντουόμο να δεσπόζει ( η πρώτη ματιά σ' αυτή την γοτθικού ρυθμού εκκλησία δεν ξεχνιέται εύκολα), όλους τους διάσημους οίκους μόδας αλλά και μεγάλες ευκαιρίες σε επώνυμα ρούχα ( σε περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών), διάσημα φινετσάτα καφέ, πανέμορφες και κομψότατες ιταλίδες αλλά και νεαρούς που επιδεικνύουν την καινούρια φεράρι τους...γενικά στο κέντρο μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις αρκεί να το κάνεις με στυλ...αυτά περιληπτικά, σίγουρα θα βρεις κι άλλα πολλά αν το ψάξεις.
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Χαχαχα :haha:
Νομιζω εχει κ απ' τα 2.. η χαρα του ψωνιου γενικα!! Με εψησες ηδη..εστω κ για μια βολτα κ 1 espressακι! Καπου θα το βαλουμε!!
Τωρα μου μπηκε η ιδεα κ για ρωμη, αλλα μαλλον οπως μπηκε ετσι θα βγει! χαχα :rolleyes: Ο ενθουσιασμος της πρωταρας!! Οσο κοιταω τοσο θελω κι αλλα! Στο τελος θα παρω τα..πραγματα μου :icon_redface:, θα παω Φλορεντια μονο, κ θα λεω κ ευχαριστω! Εστω... μια χαρα ειναι κ αυτο
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
Λοιπον, λοιπον... τα πραγματα αλλαξαν:oops:! Οι μερες εγιναν 5, κ τα μερη ειναι τα εξης ισως: Φλωρεντια 2 βραδυα- Ρωμη 1- Cinque Terre 1! Πως ειναι αυτο? Πιο λογικο? Υπαρχει καποια ωραια αντιπροταση για την Ρωμη η γενικα? θα πεταξουμε απο κει! Παιδιαααα..μιληστε..τωρα που γυρναει!!
Ευχαριστω!!:icon_redface:
 

pink cloud

Member
Μηνύματα
71
Likes
13
oops.. μα γιατι? θες να μου πεις αν εχεις ορεξη τα αρνητικα του σχεδιου? γιατι το βρηκα καλο πλανο!! που να βλεπες το προηγουμενο....:haha:
Σκεφτηκα σαν βαση τη φλωρεντια γιατι μου αρεσε πιο καλα απο φωτο, κ εχει διπλα κ τη σιενα κλπ.. Τι λες?
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ξέχνα τη Ρώμη! Βάλε 2 δ/ν Φλωρεντία, 1 δ/ν σε κάποιο χωριό της Τοσκάνης και 2 δ/ν σε Cinque Terre. Ή αλλιώς 2 δ/ν Νάπολη και 3 δ/ν σε κάποιο χωριό της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα και θα είστε σούπερ!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.038
Ροζ συννεφακι,εχεις 4 διανυκτερευσεις,που το κανει δυσκολο,να δεις πολλα μερη...τη Φλωρεντια την θελεις γιατι ειδες ωραιες φωτογραφιες...τη Ρωμη,γιατι σχεδον την αποκλειεις;δεν σου αρεσαν οι φωτογραφιες;
Εγω,προσωπικα,για πρωτο ταξιδι και εφοσον πας Ρωμη,θα διεθετα τις μερες,οπως λεει ο greg thess.....η,αν δεν εισαι των μουσειων,θα πηγαινα 2 Ρωμη,2 Φλωρεντια(αφου σε ενθουσιασε τοσο)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.529
Μηνύματα
899.337
Μέλη
39.248
Νεότερο μέλος
Georgetsn

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom