αχαχαχαχα τα λέω εγώ... διαμάντι ο Ζαχαρίας!! Είναι καλό παρεάκι και επαγγελματίας! προσαρμόζεται! @Eftichia να περάσουν καλά τα παιδιά !Πραγματικό διαμάντι ο Ζαχαρίας αλλά και η eco05140!! Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη!
@eco05140 ιδού η απάντηση του γιου μου που βρίσκεται στο Κάιρο με Ζαχαρία! View attachment 474510
Γιατι εχεις κατι με το Ζαχαρια; ;;Παρακαλώ έχει κάποιος συνταξιδιώτης τηλέφωνο Έλληνόφωνου ξεναγού για Λούξορ ή Κάιρο εκτός του Ζαχαρία; Και κάποιος που έχει πάει θα εκτιμούσα μια ενδεικτική τιμή για να καταλάβω αν αυτό που θα μου κοστολογήσει ο ξεναγος είναι οκ σαν πόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έτοιμους σας έχω, 5 μέρες γεμάτες ήμουν και εγώ με Κάιρο Αλεξάνδεια και Λούξορ. έχω και το πρόγραμμα σε word αν θέλεις να στο στείλω γιατί και εγώ μόνη μου τα οργάνωσα όλα!
Αν και μπορείς να παρακάμψεις την Αλεξάνδρεια και να δεις μία μέρα παραπάνω Κάιρο
Το Λούξορ είναι ΟΝΕΙΡΙΚΟ! Ασουάν δεν έχω πάει ακόμα.
Πιστεύω πως η κρουαζιέρα και το Ασουάν αξίζουν με 1000 αλλά αντικειμενικά δεν προλαβαίνεις και τα δυο, η κρουαζιέρα είναι πάνω από μια μέρα και θέλει περισσότερο χρόνο. Πάντως αν πας Λούξορ όντως προσπάθησε να κάνεις την βόλτα με το αερόστατο όπως πρότεινε ο silversurfer
Για τον Ζαχαρία σου έστειλα προσωπικό μήνυμα!
έχει ξεπουλήσει ο Ζαχαρίας! 15 άτομα του έχω στείλει από τότε που έγραψα την ιστορία!!!
στο στέλνω με πμ