• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αίγυπτος Τι θα πει θα πάμε μόνο Κάιρο και Αλεξάνδρεια;Βάλε και το Λούξορ στο πρόγραμμα

γεια σας παιδια! προκειται να επισκεφτω με τον αντρα μου την αιγυπτο 12 με 18 απριλιου! βλεπω τις τιμες αεροπλανου και τρενου απο καιρο για λουξορ και μου φαινονται υπερβολικα ακριβες( 220 ευρω τ ατομο αεροπλανο και γυρω στα 180 τρενο). Τ λεωφορειο βγαινει υπερβολικα φτηνα τ ατομο 30 ευρω πηγαινε-ελα. Εχει κανεις εμπειρια με λεωφορειο στην Αιγυπτο; Να το τολμησουμε;

bandit650

Member
γεια σας παιδια! προκειται να επισκεφτω με τον αντρα μου την αιγυπτο 12 με 18 απριλιου! βλεπω τις τιμες αεροπλανου και τρενου απο καιρο για λουξορ και μου φαινονται υπερβολικα ακριβες( 220 ευρω τ ατομο αεροπλανο και γυρω στα 180 τρενο). Τ λεωφορειο βγαινει υπερβολικα φτηνα τ ατομο 30 ευρω πηγαινε-ελα. Εχει κανεις εμπειρια με λεωφορειο στην Αιγυπτο; Να το τολμησουμε;
τσεκαρε ενα λινκ με τουρ που εβαλε ατομο του φορουμ στις πληροφοριες για αιγυπτο.

Leigh Cherry

New Member
Καλησπέρα! Προγραμματίζω κι εγώ ταξίδι με την παρέα Αίγυπτο τον Φλεβάρη. Δε θα πρωτοτυπήσω, μπορώ να έχω contact Ζαχαρία;

catravel

New Member
περιμένω και εγώ τους συμφορουμιτες που θα επισκεφτούν το Λούξορ να μας προτείνουν ξεναγό.

Ναι είναι ασφαλή να περιηγηθείς στο Λούξορ χωρίς ξεναγό αλλά πρέπει να σκεφτείς αν θέλεις να επισκεφτείς τόσο επιβλητικά μνημεία χωρίς κάποιον να σου εξηγεί τι βλέπεις. Η αιγυπτιακή αρχαιότητα είναι μία μαγεία αλλά πρέπει και κάποιος να στην εξηγήσει.
Επίσης θα χρειαστείτε και οδηγό (ή ταξί??) για να μετακινηθείτε στο Λούξορ, έχει πολλά μνημεία σε απόσταση.

Εγώ έμεινα 3 μέρες Κάιρο (με Αλεξάνδρεια) και 2 Λούξορ, ήταν οκ αλλά σαφώς θα αφιέρωνα και άλλο Λούξορ και Ασσουάν. Για εμένα όχι μόνο ταλαιπωρία δεν θα ήταν αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Επειδή οργανώνω και εγώ ταξίδι στην Αίγυπτο και σιχαίνομαι τα γκρούπ !!!
σε παρακαλώ πολύ θα ήθελα ΚΑΙ ΕΓΩ το τηλέφωνο του Ζαχαρία!!!!!!

eco05140

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Σαμόα
εδώ εγώ απαντάω εντός 24ώρου!!!! ούτε γραμματέας του να ήμουν!
Δυστυχώς δεν μπορώ να το βάλω!

eco05140

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Σαμόα
Φοβάσαι μην χάσεις το commission;
:haha: :haha::haha:
αντε να το ελεγχω μετα....😁

Για αρχή μου ζήτησε τότε στην αρχή, να μην το βαλω δημόσια, έπειτα ειναι και αυτά τα gdpr που τα φοβαμαι και τριτον και κυριότερον οποιος μου απαντάει ότι θα παει με τον Ζαχαρία (γιατί πολλοί δεν μου γράφουν τίποτα και με άλλους έχω γίνει φιλαράκια) του ζητάω την γνώμη τους για το πως πέρασαν.

Εγώ δεν έγραψα την ιστορία για να προωθήσω το Ζαχαρία αλλά για να περιγράψω την ιστορία μου, όπως έχω γράψει και άλλες εδω μέσα. Το ότι η όλη ιστορία κατέληξε στον Ζαχαρία να ειναι περιζήτητος με χαροποίησε γιατί θα κάνει την ζωή και άλλον συμφορουμιτων εύκολη, έπιασε τόσο η ιστορία μου, καθώς εγώ όταν ειναι να ταξιδέψω κάπου μπαίνω και διαβάζω ιστορίες για συμβουλές που με διευκολύνουν τρομερά στα ταξίδια.

Ξέρω τον Ζαχαρία 3 μέρες και ξέρω πως ήταν ένας αντρας που από εκεί που είχε 2-3 γκρουπ το πολύ το χρόνο, τα τελευταία χρόνια (έχει πλέον άλλη δουλειά καθημερινή και όχι του ξεναγού) τον τελευταίο χρόνο είχε τουλάχιστον 15 γκρουπ, κάτι που σημαινει πως μπορεί να τον κάνει καλύτερο ή και χειρότερο (καθόλου απίθανο για την Αιγυπτιακή κουλτούρα)! Αν δηλαδή μαζέψω 3-4 αρνητικά σχόλια θα γράψω δημόσια εδώ πως συμφορουμίτες μου...δεν μου τα είπαν καλά οι τελευταίοι που τον είχαν σαν ξεναγό προειδοποιώ.. αλλιώς θα συνεχίζω να στέλνω μηνυμα στον καθένα τα στοιχεία του.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.682
Μέλη
39.424
Νεότερο μέλος
ilias1984

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom