• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αίγυπτος Τι θα πει θα πάμε μόνο Κάιρο και Αλεξάνδρεια;Βάλε και το Λούξορ στο πρόγραμμα

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
Πραγματικό διαμάντι ο Ζαχαρίας αλλά και η eco05140!! Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη!
@eco05140 ιδού η απάντηση του γιου μου που βρίσκεται στο Κάιρο με Ζαχαρία!
25171D68-D07B-44AB-BDE8-A871110E376E.jpeg

eco05140

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Ταξίδι-Όνειρο
Δυτική Σαμόα
Πραγματικό διαμάντι ο Ζαχαρίας αλλά και η eco05140!! Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη!
@eco05140 ιδού η απάντηση του γιου μου που βρίσκεται στο Κάιρο με Ζαχαρία! View attachment 474510
αχαχαχαχα τα λέω εγώ... διαμάντι ο Ζαχαρίας!! Είναι καλό παρεάκι και επαγγελματίας! προσαρμόζεται! @Eftichia να περάσουν καλά τα παιδιά !

ifgen

New Member
Καλημέρα στην ομάδα! Θα πρωτοτυπήσω κι εγώ... μπορώ να έχω τα στοιχεία του Ζαχαρία παρακαλώ πολύ; Σας ευχαριστώ πολύ😇

saudade

Member
Σ' ευχαριστούμε για την ιστορία σου! Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα κι εγώ το τηλέφωνο του Ζαχαρία γιατί θα πάω τον Νοέμβριο. Τον πλασαρες πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε επιτηδευμένη διαφήμιση. Θα προσπαθήσω να γράψω κι εγώ ιστορία όταν επιστρέψω 😁😊

efi101#

New Member
Θα μπορούσα να έχω κι εγώ το τηλέφωνο του Ζαχαρία;
Το επόμενο Σάββατο ταξιδεύω στην Αίγυπτο για 10 μέρες.

Elzap

Member
Παρακαλώ έχει κάποιος συνταξιδιώτης τηλέφωνο Έλληνόφωνου ξεναγού για Λούξορ ή Κάιρο εκτός του Ζαχαρία; Και κάποιος που έχει πάει θα εκτιμούσα μια ενδεικτική τιμή για να καταλάβω αν αυτό που θα μου κοστολογήσει ο ξεναγος είναι οκ σαν πόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

cacao

Member
Παρακαλώ έχει κάποιος συνταξιδιώτης τηλέφωνο Έλληνόφωνου ξεναγού για Λούξορ ή Κάιρο εκτός του Ζαχαρία; Και κάποιος που έχει πάει θα εκτιμούσα μια ενδεικτική τιμή για να καταλάβω αν αυτό που θα μου κοστολογήσει ο ξεναγος είναι οκ σαν πόσο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιατι εχεις κατι με το Ζαχαρια; ;; :xalara:
Κ γω παιδια οποιος εχει τα στοιχεια του Ζαχαρια παρακαλω να μου τα στειλει ευχαριστω!

Nikikarat

New Member
Έτοιμους σας έχω, 5 μέρες γεμάτες ήμουν και εγώ με Κάιρο Αλεξάνδεια και Λούξορ. έχω και το πρόγραμμα σε word αν θέλεις να στο στείλω γιατί και εγώ μόνη μου τα οργάνωσα όλα!
Αν και μπορείς να παρακάμψεις την Αλεξάνδρεια και να δεις μία μέρα παραπάνω Κάιρο

Το Λούξορ είναι ΟΝΕΙΡΙΚΟ! Ασουάν δεν έχω πάει ακόμα.
Πιστεύω πως η κρουαζιέρα και το Ασουάν αξίζουν με 1000 αλλά αντικειμενικά δεν προλαβαίνεις και τα δυο, η κρουαζιέρα είναι πάνω από μια μέρα και θέλει περισσότερο χρόνο. Πάντως αν πας Λούξορ όντως προσπάθησε να κάνεις την βόλτα με το αερόστατο όπως πρότεινε ο silversurfer ;)

Για τον Ζαχαρία σου έστειλα προσωπικό μήνυμα!

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το word!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom