Γιατί βρε Rosa το λες αυτό; Συμβούλευσε με κι αν δεν σε ακούσω μετά πες ότι θες. Για τα κατσάβραχα όντως δε θέλω, έχω ΧΑΠ, πόσα τσιγάρα να κάνω η γυναίκα ακόμη; Για τα άλλα είμαι ανοιχτή.Mα τι να της πω??? Ούτε να ανέβει σε κατσάβραχα θέλει, ούτε να την κουτουλήσει γιακ θέλει, ούτε να ζήσει το Εξπρές του Μεσονυχτίου στη Ντάκα θέλει, ούτε και να κάνει ηλίθιες ερωτήσεις στον ρεσεψιονίστ και να φτάσει να ξεμείνει μεσάνυχτα, εκείνη κι ο κακός ο λύκος σε μια άδεια και κατασκότεινη Κατμαντού με το ξενοδοχείο της να έχει μετακομίσει....άσε μην την πάρω στο λαιμό μου την κοπέλα...
Καλημέρα σε όλη τη παρέα,ok tripakias . Αυτές θα είναι οι χριστουγεννιάτικες στολές της Bryan Air. Αν η dim kyr πει το οκ
μμμμμμμμ.....νομιζω δεν εισαι μονος σου.....και εγω κατα λαθος το ιδιο δωρο διαλεξα!!!!!!!!:xmas_razz:ΠΡΟ 5' του αγορασα του μπαγασα του εαυτου μου ενα δωρο...δε λεω τι :xmas_biggrin: θα το φωτογραφισω πανω μου μολις το παραλαβω...ελβετικης προελευσης ειναι....
...και του χρονου ναμαστε καλα:xmas_smile:
οι πατρινοι οχι
Μα ποσο πια θα κρατησει αυτο το σαμποταζ... ειπαμε Brayan...Bra, οπως σουτιενok tripakias . Αυτές θα είναι οι χριστουγεννιάτικες στολές της Bryan Air. Αν η dim kyr πει το οκ