• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι γίνεται με το κάπνισμα, στο εξωτερικό...

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Μάλλον θα σκιάχτηκαν από τη στέρηση που είχε παραμορφώσει τις φάτσες μας,και γλιτώσαμε το πρόστιμο της προστασίας.
Παίζει φυσικά και η εκδοχή να μην πήραμε χαμπάρι,κι αυτό λόγω στέρησης.
Πάντως φουμάραμε και ας πάει και το παλιάμπελο:haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
..

Άρα, μέχρι τώρα, για το αεροδρόμιο στο Ντουμπάι, υπάρχουν δύο επιλογές

1.Irish Village
2.SAFAR εστιατόριο-μπαρ
Το Iρλανδέζικο είναι μια χαρά για τους φουμαδόρους, αν και είναι λίγο μακριά ( πάνω από ένα τσιγάρο δρόμος)

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Ξενοδοχεία που διαθέτουν smoking rooms!

Ψάχνω για "αξιοπρεπές" ξενοδοχείο στο Λονδίνο που να μπορώ να καπνίσω στο δωμάτιο ή έστω στο μπαλκόνι(πού να βρεθεί θα μου πείτε...)! Σαν πολυμελής οικογένεια κρατάμε αναγκαστικά δύο γειτονικά ή συγκοινωνούντα δωμάτια εκ των οποίων το ένα βαφτίζεται βοηθητικό (καπνιστήριο, WC κλπ) και το άλλο υπνοδωμάτιο!!! Ο διαχωρισμός των χρήσεων έχει πλάκα και το ρίχνω σαν ιδέα για παρόμοιες περιπτώσεις.

Απ' ό,τι ξέρω η αλυσίδα Hilton διαθέτει ακόμη smoking rooms. Όμως θα προτιμούσα οικονομικότερη λύση, χωρίς να είναι καταγώγιο για λούμπεν (μιας και βλέπω ένα σχετικό συνειρμό στον πολιτισμένο κόσμο μας). Καμμιά πρόσφατη πληροφορία από πρώτο χέρι για Λονδίνο;;;; Δεκτή και από φίλους αντικαπνιστές: πού υποφέρατε πρόσφατα;:)

ΥΓ1. Έχω ψάξει tripadvisor.
ΥΓ2. Τώρα αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε ν' ανοίξουμε νέο θέμα "Ξενοδοχεία στον κόσμο με smoking rooms";

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ΥΓ2. Τώρα αναρωτιέμαι μήπως έπρεπε ν' ανοίξουμε νέο θέμα "Ξενοδοχεία στον κόσμο με smoking rooms";
apodrasi..
προσωπικά θεωρώ γελοίο την απαγόρευση καπνίσματος στο ξενοδοχείο.
συμφωνώ να απαγορεύεται στους κοινούς χώρους οπως τραπεζαρίες,διαδρόμους κλπ,αλλα το θέμα δωματιου ειναι απαράδεκτο!
υποτίθεται οτι οι χώροι αερίζονται σε κάθε αλλαγή ενοικιαστού,και καθημερινά άν αναρτήσεις την επιγραφή make the room.
αντίστοιχο τότε θεωρώ και την απαγόρευση του κλάνειν!!να απαγορευτεί το κλάσιμο και η αφόδευση ---τα αέρια που εκτοξεύονται παρομοιάζουν χημικώς,τουλάχιστον αυτά του καπνίσματος δεν είναι και δύσοσμα:shock:
Μα τι πράγματα είναι αυτά..σιγά μην τους πληρώνω το δίκλινο 150 ευρώ και να μου απαγορεύσουν και το κάπνισμα...να πανε να πνιγούν!!
διακοπές θα πηγαίνω στα δέλτα ποταμών,στις ζούγκλες ,στα λιβάδια και τα ρυζοχώραφα,και άστους όλους να κάνουν σχέδια για το πως θα φροντίσουν την δική μου υγεία και των γύρω μου...δήθεν!!
προτιμώ να μένω σε καλύβες παρά να διαπραγματεύομαι τέτοια γελοία πράγματα με ηλίθιους ψευτοχαμογελαστούς ξενοδόχους ..
την μιά το τσιγάρο,την αλλη τα κατοικίδια,ούστ ρέ..ξενέρωτοι δήθεν πολιτισμένοι...κολημένοι στραβομουτσούνηδες και αγέλαστοι!!!
υποκρισίες ---ψευτοενδιαφέρον--και φοβάμαι για όλα αυτα που γίνονται χωρίς εμένα!!

θα τον τσακίσω τον drum σήμερα απο τα νεύρα μου!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Στα ταξιδια μου ποτε δεν ψαχνω για ξενοδοχεια με smoking room γιατι πολυ απλα ανοιγω το παραθυρο και καπνιζω.Μετα ανοιγω και την πορτα να κανει λιγο ρευμα και ουτε γατα ουτε ζημια.:D
Απλα πραματα.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στα ταξιδια μου ποτε δεν ψαχνω για ξενοδοχεια με smoking room γιατι πολυ απλα ανοιγω το παραθυρο και καπνιζω.Μετα ανοιγω και την πορτα να κανει λιγο ρευμα και ουτε γατα ουτε ζημια.:D
Απλα πραματα.
ναι αλλα τα κ----ράθυρα σε αυτά τα κτίρια δεν ανοίγουν και έχει και συναγερμό..ναι! όπως στα αεροπλάνα! έρχεται ο μπάστακας και σου λέει ξούτ!!!
το θέμα είναι η επιλογή της χώρας υστερα της πόλης και ύστερα της ηπείρου...
μην κοιτάς στην ασία όλη,που σου έχουν τασάκια παντού και στα ξενοδοχεία 17 αστέρων...
είσαι τυχερός μπαγάσα που έχεις κατασταλάξει στην σωστή ήπειρο!!:D

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
ναι αλλα τα κ----ράθυρα σε αυτά τα κτίρια δεν ανοίγουν και έχει και συναγερμό..ναι! όπως στα αεροπλάνα! έρχεται ο μπάστακας και σου λέει ξούτ!!!
το θέμα είναι η επιλογή της χώρας υστερα της πόλης και ύστερα της ηπείρου...
μην κοιτάς στην ασία όλη,που σου έχουν τασάκια παντού και στα ξενοδοχεία 17 αστέρων...
είσαι τυχερός μπαγάσα που έχεις κατασταλάξει στην σωστή ήπειρο!!:D
Καλα...σοβαρα μιλας,υπαρχουν ξενοδοχεια που δεν ανοιγουν τα παραθυρα τους?
Και γιατι ταχουν?
Αυτα δεν ειναι δωματια ειναι κλουβια...και αν μου τυχει κανενα τετοιο εχω γινει καπνος.
Θα ηταν το απολυτο ξενερωμα πριν καλα-καλα πατησω το ποδι μου στη συγκεκριμενη χωρα.
Την Ασια δεν την αλλαζω με τιποτα...πειραματα θα κανουμε τωρα:D

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Απλα πραματα.
Πρόσεχε φίλε μου
Όταν κάπνιζα, έκανα το ίδιο. Μέχρι που άνοιξε η πυρόσβεση και έγινε το έλα να δεις...
Με ανοικτό παράθυρο άνοιξε η ρημάδα:haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Πρόσεχε φίλε μου
Όταν κάπνιζα, έκανα το ίδιο. Μέχρι που άνοιξε η πυρόσβεση και έγινε το έλα να δεις...
Με ανοικτό παράθυρο άνοιξε η ρημάδα:haha:
:haha:StellAnna αυτη η πυροσβεση ηταν πολυ ευαισθητη....θα μπορουσε να ενεργοποιηθει και απο καποιον που ειχε φαει ενα πιατο φασολαδα.
Θαχω το νου μου παντως....και μια ομπρελα μαζι:haha:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
:haha::haha: Με τον καπνό ενεργοποιείται, όχι με τα ..αρώματα και την πίεση! Βεβαίως συχνά δεν ανοίγουν τα παράθυρα και ιδιαίτερα στα ψηλά κτίρια. Για να μη φουντάρουν οι καταπιεσμένοι!!
Καλά που με κάνατε να γελάσω γιατί ο φασισμός τους μου τσάκισε τα κόκκαλα σήμερα που έψαχνα:mad:. Είπα να τους σαμποτάρω αλλά και πάλι θα έχει περάσει το δικό τους:D.

Τελικά καμμιά φωτισμένη εταιρεία με τα σωστά ξενοδοχεία δεν ξέρουμε να την υποστηρίζουμε; Μου φαίνεται πως στο εξής θα ρίχνω Hilton δαγκωτό:clap:. Άσε που εμμέσως πλην σαφώς, τους κατηγορούν για παράνομους.

Πάντως έχει πλάκα που στην Ολλανδία πρέπει να διευκρινίσεις για τι είδους free smoking ψάχνεις και εντούτοις πάλι δεν βρίσκεις εύκολα. Όπως επίσης που είμαστε ΟΚ στην Αυστρία αλλά δακτυλοδεικτούμενοι στην Κένυα (κακία που ειπώθηκε εν βρασμώ ψυχής: οι ντόπιοι θα σταματήσουν να μας σχολιάζουν όταν θα μπορούν να αγοράσουν τσιγάρα:rolleyes:. Μην το σχολιάσετε και σκεφτείτε πόσο μας εξόργισαν για να πούμε κάτι τέτοιο).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα