• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι γίνεται με το κάπνισμα, στο εξωτερικό...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
βρέ μου έκλεψες την φωτογραφία μου??? :shark:για να ψάξω έχω την ιδια ...ακριβώς ..
δεν παίζω,θα το πώ στην μαμά μου...

ANEL

Member
ααα, τι γράψατε?:roll:
εδω κοτζάμ παγκάκια διαθέτει το Ελ Πράτ για τους φιλους μας τους καπνιστές να μην στέκονται ορθιοι οταν απολαμβάνουν την νικοτίνη τους,,,
αμμο να σβήνουν το τελειωμένο τους τσιγάρο και σεις κάνετε λόγο για ρατσισμό? :roll:

αυτο θα πει αχαριστία!:haha::bleh:

ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο:
aimg6.imageshack.us_img6_5489_dsc04919l.jpg

μπράβο Θάνο:clap::clap:και έλεγα τι ξέχασα,τι ξέχασα!!!αυτό ήταν τελικά!εμείς βγήκαμε έξω όπου καπνίσαμε απανωτά 2 τσιγάρα(που να μπαινοβγαίνεις τώρα)και βεβαιώνω πως έχει πράγματι ωραιότατα τεράστια τασάκια με άμμο!!!χωράνε...ου!!!:haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
...ενώ στο αεροδρόμιο της Ρώμης...
αν και υπάρχει γενικό απαγορευτικό,
aimg6.imageshack.us_img6_9232_dsc04909y.th.jpg
οπως σε ολα τα αεροδρόμια της Ευρώπης

υπαρχουν για τους φίλους που τους αρέσει να φουμάρουν:
aimg182.imageshack.us_img182_592_dsc04910.th.jpg aimg524.imageshack.us_img524_6776_dsc04912x.th.jpg

Επι τη ευκαιρία: τι προτιμάτε φίλοι καπνιστές;, γυάλινα κλουβιά και εντός αεροδρομίου ή παγκάκια και άμμο και εκτός αεροδρομίου. Ιδού η απορία!:roll::haha:

Υ.Γ.:mad:κουνουπιδοφάγα ρενάτα: αφού μου είπες να καθαρίσω... Οπως και έπραξα!:haha:

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Συνηθως τα γυαλινα κλουβια ειναι μεσ`την μπιχλα.
Οποτε προτιμαμε εκτος αεροδρομιου.
Γεια σου υπεροχη Βαρκελωνη!!!...Γεια σου Θανο με τις φωτογραφιες σου.:clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
πρέπει να ψηφίσω καποιον που θα καταργήσει τα ρατσιστικά γυάλινα κλουβιά:rolleyes:
σε τι κόσμο ζούμε μπαμπά?
θα ρίξω ιδέα να αντικατασταθούν με ρωμαικά δωματια που θα έχουν λουτρά,κοφίνια με φρούτα για βιταμίνη C,ανάκλινδρα για την anel,και οργανωμένο home cinema!
άν ξέρετε κανένα τέτοιο θύμα,να μου το σφυρίξετε!!!

ANEL

Member
στο τσιγάρο που κρατώ...τα κλουβιά πάσης φύσεως δεν τα αντέχω!
θα συν ταχτώ άρα με τον ξενο. έξω στον καθαρό αέρα με ήλιο,με βροχή ,τσιγάρο ατέλειωτο βαρύ....

ANEL

Member
πρέπει να ψηφίσω καποιον που θα καταργήσει τα ρατσιστικά γυάλινα κλουβιά:rolleyes:
σε τι κόσμο ζούμε μπαμπά?
θα ρίξω ιδέα να αντικατασταθούν με ρωμαικά δωματια που θα έχουν λουτρά,κοφίνια με φρούτα για βιταμίνη C,ανάκλινδρα για την anel,και οργανωμένο home cinema!
άν ξέρετε κανένα τέτοιο θύμα,να μου το σφυρίξετε!!!
το ανάκλιντρο,παρακαλώ να έχει πλήρως ενημερωμένη δισκοθήκη,μπαρ(για μια ώρα ανάγκης βρε αδελφέ)και εννοείται γρήγορο internet!!!:bleh:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
ααα, τι γράψατε?:roll:
εδω κοτζάμ παγκάκια διαθέτει το Ελ Πράτ για τους φιλους μας τους καπνιστές να μην στέκονται ορθιοι οταν απολαμβάνουν την νικοτίνη τους,,,
αμμο να σβήνουν το τελειωμένο τους τσιγάρο και σεις κάνετε λόγο για ρατσισμό? :roll:

αυτο θα πει αχαριστία!:haha::bleh:

ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο:
aimg6.imageshack.us_img6_5489_dsc04919l.jpg
Θάνο, πάρε και τη θέα από τα παγκάκια στο El Prat

:clap::clap::clap:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Για τους καπνιστές ταξιδιώτες μια πληροφορία και από μένα.
Όχι στο γυάλινο κουτί για τσιγάρο,όποιοι βρεθείτε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι,
αλλά στον πρώτο όροφο στο εστιατόριο-bar SAFAR να απολαύσετε το τσιγαράκι σας.
Αν ρωτήσετε,κανείς δεν θα σας πει ότι υπάρχει μέρος που μπορείς να καπνίσεις,εμείς το βρήκαμε κατα τύχη και όπως καταλαβαίνετε κατασκηνώσαμε εκεί μέσα για αρκετές ώρες.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
είπαμε το safar πήρε μπούλο γιατί εκτός απο τον καφέ ήθελε και 11 δολάρια έτσι για "προστασία" γι αυτό λοιπόν προσέξτε συνταξιδιώτες που περνάτε απο το ακατονόμαστο dubai:D

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
είπαμε το safar πήρε μπούλο γιατί εκτός απο τον καφέ ήθελε και 11 δολάρια έτσι για "προστασία" γι αυτό λοιπόν προσέξτε συνταξιδιώτες που περνάτε απο το ακατονόμαστο dubai:D
΄νταξ...:haha: Δεν το πρόσεξα καλέ κυρία, μη μαλώνεις...:bleh::haha: άλλα συγκράτησα από το συγκεκριμένο ποστ:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα