marialovestotrave
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΠΟΥΤΑΝ
renata αν θες παρέα είμαι μέσα!επόμενος προορισμός vienna!!!!
renata αν θες παρέα είμαι μέσα!επόμενος προορισμός vienna!!!!
Αγαπητέ traveladdict,Μετά από τόσα σχόλια, έμαθα ότι είμαι κακός, βλάκας ( ευχαριστώ cakeNet), μικρόψυχος κλπ κλπ.
Και όλα αυτά επειδή είπα την άποψη των απανταχού μη καπνιζόντων, που μέχρι τώρα υφίστανται τη φασιστική συμπεριφορά ορισμένων στο γραφείο, στις δημόσιες υπηρεσίες και στα εστιατόρια.
Επίσης κατάλαβα, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα ποιοί είναι υστερικοί και με πόσο λάθος τρόπο αντιμετωπίζουν κάποιον που διαφωνεί μαζί τους.
Και τελικά τι είπα? ότι ενοχλεί ο καπνός των καπνιστών. Ούτε για μόλυνση του περιβάλλοντος ( αλήθεια anel, θέλεις και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν?), ούτε απαγόρεψα σε κανέναν να καπνίσει σπίτι του με την ησυχία του.
Αλλά η γνώμη των άλλων σημαίνει ότι για κάποιους ότι το έχουν παραχ... , σωστά αγαπητή pigi dikaiou? Αυτό και μόνο δείχνει πόσο δημοκρατικά σκέφτονται ορισμένοι και πόσο γράφουν τους γύρω τους για την πάρτη τους και μόνο.
Για τα ρούχα που ζέχνουν, ρώτα κάποιον που δεν καπνίζει αγαπητή μου pigi dikaiou. Γιατί σίγουρα μετά από μερικά τσιγαράκια, δεν αφήνεις τη δουλειά σου μεσημεριάτικα για να βάλεις πλυντήριο. Ε, αυτό το ρούχο μυρίζει πως να το κάνουμε? Είναι νόμος της φύσης και αν δεν σου το είπε κανένας μέχρι τώρα, το έκανε από ευγένεια και μόνο. Ίσως και να φοβήθηκε ότι θα τον έβριζες κιόλας. Και να προσθέσω ότι δεν μυρίζει μόνο το ρούχο, μυρίζουν και τα μαλλιά, το δέρμα, η αναπνοή. Αλλά όταν καπνίζεις, δεν το παίρνεις χαμπάρι. Το γράφει και ο σαίτας πιο πάνω.
Το αποτέλεσμα ποιο είναι? όχι ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από αυτά που έγραψα, αλλά ότι με τη στάση τους επικροτούν το υβριστικό και απρεπές ποστ της renata, που γι'αυτό έγινε όλος ο ντόρος.
Είδατε ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με το γκρουπ αυτό, δικαίωμα σας να καπνίζετε δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά να σιχτιρίζουμε είναι αγενέστατο και άκομψο. Νομίζω ότι όσοι μη καπνίζοντες και όσοι λογικά σκεπτόμενοι καπνίζοντες διάβασαν ότι γράφτηκε τις περασμένες μέρες έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματα τους, για το ποιος είναι υστερικός και ποιος όχι.
Και κάτι ακόμα: επιχειρήματα δεν είδαμε. Και ούτε θα δούμε, γιατί απλά δεν υπάρχουν.
Ευχαριστώ σαίτα για την υποστήριξη και ευχαριστώ pandora που δεν με έβρισες και συ.
ANEL, σ΄ευχαριστώ, δεν θα μπορούσα να εκφραστώ καλύτερα…η αντιπαλότητα ανάμεσα σε ιδέες και καταστάσεις δεν είναι θεμιτό να μεταφέρονται σε προσωπικό επίπεδο και μάλιστα σε άτομα που ούτε καν γνωρίζουμε.εν ολίγοις κανείς θα πρέπει να μάθει να φέρεται είτε καπνίζει είτε δεν καπνίζει ,σε κάθε επίπεδο κοινωνικής αλληλεπίδρασης.και ίσως τελικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτό :τον σεβασμό του άλλου και της διαφορετικότητας του σε κάθε περίπτωση!
Οπως ολα στην Ελλαδα και αυτο στο γονατο!Θεωρώ ότι, τα πράγματα θα ήταν απλούστερα για όλους μας αν, το νομοσχέδιο προέβλεπε με σαφή τρόπο, πώς να κινηθούν οι επαγγελματίες να φτιάξουν τα μαγαζιά τους και να μπει αυτό, το αναθεματισμένο σήμα, ούτως ώστε να αποφασίζει ο καθένας, κατά το δοκούν…
... και ενα ανεκδοτο για να γελαστε λιγο, σχετικο καπως..Παρακαλώ όλους τους φίλους ανεξάρτητους -μεμονωμένους -καπνιστές ταξιδευτές,να τελειώσουμε εδώ τις όποιες αψιμαχίες με τα υπόλοιπα μέλη...
Παρακαλώ και τα αντιφρονούντα μέλη travelactid κλπ,να σταματήσουν την κόντρα εδώ,και άν επιμένουν, ας στέλνουν πμ αντιστοίχως το οποίο μπορείνα περιλαμβάνει απο βρισιές,μπινελικώματα,κλήσεις,έως και ανθοδέσμες!!
ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση,
renata.
καλό lullu!!!
εδώ πρόκειται για "πρωτοφανές" θέμα ρατσισμού...λοιπόν,για να συγκεντρωθούμε σιγά-σιγά στο θέμα μας!!
στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης(BCN) απαγορεύεται το κάπνισμα δια ροπάλου,αλλά όχι για όλους.στον 1ο όροφο υπάρχει χώρος για καπνιστές αλλά της business class!!