• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Της Πάττυ ο μεγάλος μάγειρας αγρότης αδερφός...

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Όποιος πει πως δεν το περίμενε ότι θα ασχοληθώ με όλη αυτή τη σαβουρίαση που εκπέμπουν τα κανάλια τούτης της δύσμοιρης χώρας, είναι γελασμένος!
Ας ξεκινήσω λοιπόν με την γλυκιά μας Πάττυ. Γουτσου γουτσου! Τι είναι μωρέ;Αχου το μωρέ το ασχημούλικο μα καλούλικο.!!!! Με τα κοτσιδάκια του, με τα σιδεράκια του και με τα ναζάκια του βγήκε μπροστά και αγαπήθηκε ως άλλη Μαρία η άσχημη! Άλλαξε μαθαίνω και ζώνη προβολής! Μα γιατί;;;;;;; Ταίριαζε πολύ μετά την Τρέμη, αφου κι αυτή μεταγλωττισμένα μας τα λέει! . Μα τι λεω...το πρότυπο του από 8- 15 ετών κοριτσιού δεν είναι προορισμένο για να διαβάζει τα μαθηματά του, γιατί μην ξεχνάμε πως η παιδεία πάει κατά διαόλου, αλλά για να ακολουθεί τη μόδα, να βάφει το νύχι και να φλερτάρει με τα αγοράκια της αντίστοιχης ηλικίας! Γονείς ξυπνήστε..κλείστε το χαζοκούτι! Ο στόχος είναι να σας χαζέψουν τα παιδιά σας! Μην επιτρέψετε να το πετύχουν.

Και περνάμε σε ένα αγαπημένο από τα πολύ παλιά ριάλιτι, αυτό του Big Brother. H Ρούλα μια χαρά επανήλθε, πιο όμορφη από ποτέ και μπράβο της που δεν το βάζει κάτω. Σόρι όμως αλλά αρνούμαι μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν να σκύβω μπροστά στη κλειδαρότρυπα! Αν δεν είχα το αυχενικό μου θα έσκυβα, αλλά δυστυχώς δεν μου επιτρέπει ο γιατρός μου να σκύβω. Επιπλέον μου έχουν μείνει απωθημένα από κάποτε παλιά που ένας Πρόδρομος και ένας Τσάκας (αν θυμάμαι καλά) κλάνανε on air για να μας αποδείξουν πως είναι και γαμώ τους άντρακλες. Βέβαια η εποχή άλλαξε και τώρα μιλάμε για προηγμένης τεχνολογίας Μεγάλο Αδερφό, μα έστω κι έτσι πάει πολύς καιρός από τότε που αποφάσισα να απαξιώνω την αηδία που μας σερβίρουν. Με iq κοτολέτας, με δείγματα παραδοσιακής διαλέκτου και με μπόλικες βυζομπαλούσες εν όψει, δε νομίζω να καταφέρει και πολλά ο big big big βλακείας brother. Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά τροφοδοτούνται παραλλήλως και οι υπόλοιπες κουτσομπολομεσημεριανοδηθεν εκπομπές.

Κατάλαβες τι γίνεται τώρα; Μας κατσικώθηκε και η μπουμπούκα και δε λέει να ξεκατσικωθεί! Με την αφορμή πως μεγάλωσε κάμποσα παιδιά ταϊζοντας τα φασόλια, μου 'χει πάρει ύφος σεφ βραβευμένου με κάμποσα αστέρια, πούλιες και αυγερινούς και μου το παίζει η τηλεπερσόνα με την πχχχχχχοιότητα! Που αυτήν και τον πιάνο της, την φτύνει (ή ό,τι άλλο παίζει τελοσπάντων)! Και κάτσε τώρα δύσμοιρη νοικοκυρά να βλέπεις ποσα γραμμαρια κόλιανδρο θα βάλει ο κάθε ονειροπαρμένος μάγειρας και πόσες πρέσες αλάτι θα ικανοποιήσουν τρεις τύπους με το βλέμμα του βοδιού που κάθονται και κρίνουν το κάθε πιάτο. Είναι αδιανόητα γελοίο παιχνίδι!

Ο αγρότης που μόνος ψάχνει, δεν βρήκε τίποτα της προκοπής πέρσι και εμφανίστηκε και φέτος για νέες περιπέτειες, σελώνοντας το άλογο της φαντασίας του και κάνοντας όνειρα για μια ήσυχη και όμορφη ζωή μέσα στη φύση σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι! Αχ τι ωραία! Μακάρι να συναντηθεί το όνειρό του με εκείνο των πολλών αλλοδαπών κοριτσιών που ελπίζουν στην ελληνική υπηκοότητα λόγω συζύγου, ή των μη αλλοδαπών, αλλά προερχόμενων από τη γη που ο θεός ξέχασε να μοιράσει μυαλά. Γυναίκες που η φαντασία τους και η προσωπικοτητά τους ολοκληρώνεται με ένα βουκολικό.
Πλήττω πλήττω πλήττω θανάσιμα...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωραιος!
Την Παττυ την βλεπει η κορη μου:ζω ενα δραμα εκεινη την ωρα ...την βγαζω στο μπαλκονι καπνιζοντας
Το Big Brother μου τη σπαει μεταξυ αλλων και για τον εξης λογο:ολα τα αλλα ριαλιτυ απαιτουν να κοπιασεις εστω και λιγο ειτε τραγουδωντας ,ειτε μαγειρευοντας ,ειτε ιδρωκοπωντας γενικοτερα.Αυτοι θα παρουν λεφτα για να καθονται στους καναπεδες?
Το Master Chef ειναι οδυνηρο λογω:α) Ευγενιας -μου τη σπαει πολυ ο συνδυασμος το παιζω κυριλε γκομενα ,αλλα εχω στο βλεμμα και το "τα κανω ολα και συμφερω"
β)υποφερω με αυτα τα φαγητα -θελω να τα φαω ολα
Οσο για τον Αγροτη τι να πει κανεις ..αφηστε τα παιδια να ερωτευτουνε !

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Φιλε μου καλά τα λες, αλλά......... η Πάτυ (ή οι πάτοι?) , ποιά είναι?:shock:. Ας με ενημερώσει κάποιος....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ναι και εγω την εχω την απορια αυτη, αλλα ας μην μου λυθει κιολας δε θα σκασω. Προτιμω να μου λυθουν καποιες αλλες αποριες του τυπου -ποια ειμαι -απο που ερχομαι - που πηγαινω - ποιος ο σκοπος της υπαρξης μου κλπ.
Κανεις ευκαιρος;

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καλε εγω κοντευω να μαθω και τη χορογραφια του τραγουδιου που χορευει η Πατυ! Καθε απογευμα που βγαζω βολτα την κορη με το καροτσι πετυχαινω τα κοριτσακια της γειτονιας να το κανουν προβα!!!! Και αναφωνω... τι με περιμενει!!!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Καλε εγω κοντευω να μαθω και τη χορογραφια του τραγουδιου που χορευει η Πατυ! Καθε απογευμα που βγαζω βολτα την κορη με το καροτσι πετυχαινω τα κοριτσακια της γειτονιας να το κανουν προβα!!!! Και αναφωνω... τι με περιμενει!!!
Μη μου πεις... Καλά που έκανα γιο δηλαδή!
Πάντως πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας τι θα δει το παιδί μας στην τηλεόραση, δεν ξέρω αν συμφωνείτε.

(DimKyr και Έρση, η Πάτυ είναι ένα μεταγλωτισμένο με ένα άσχημο παιδάκι, λεπτομέρειες δεν ξέρω, τα προσεχώς έχω δει, ας απαντήσουν όποιοι έχουν κόρες:haha:).

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Ας ξεκινήσω λοιπόν με την γλυκιά μας Πάττυ.
Άλλαξε μαθαίνω και ζώνη προβολής! Μα γιατί;;;;;;; Ταίριαζε πολύ μετά την Τρέμη, αφου κι αυτή μεταγλωττισμένα μας τα λέει!
:haha: :clap:

Πέραν του ότι είναι ένα μεταγλωττισμένο σήριαλ δεν γνωρίζω κάτι άλλο και ειλικρινά δεν έχω την παραμικρή περιέργεια να μάθω…
Το ίδιο σχόλιο ισχύει και για τα υπόλοιπα... Και για όσους δεν το κατάλαβαν η σχέση μου με την τηλεόραση περνάει σοβαρή κρίση αλλά δεν ανησυχώ!! :bleh:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Οσο υπαρχει ακομα η επιλογη on-off στο τηλεχειριστηριο, μη σκατε!:rolleyes:

Οσο για εσενα την παραπανω, νομιζω πως εισαι η Ερση, ερχεσαι απο Θεσ/νικη, και πας στο Ελατοχωρι!:bleh: Σε καλυψα? :D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οσο υπαρχει ακομα η επιλογη on-off στο τηλεχειριστηριο, μη σκατε!:rolleyes:

Οσο για εσενα την παραπανω, νομιζω πως εισαι η Ερση, ερχεσαι απο Θεσ/νικη, και πας στο Ελατοχωρι!:bleh: Σε καλυψα? :D
Προς ωρας ναι! Απο Δευτερα το ξανασυζηταμε! :haha:

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Aμάν αυτή η Πάττυ! Μου δυσφημεί και το nickname!:haha:

_antonis_

Member
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αυτό το 1000+ νύχτες γιατί δεν είναι στη λίστα; Ήμήπως το παρακολουθείτε κ γι' αυτό δε το σχολιάζετε; :haha: Έχουν πάθει όλοι εμμονή, ευτυχώς και το ιντερνετ γιατί θα είχα πυροβοληθεί εκείνες τις 2 μαρτυρικές ώρες........

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα