• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Της Πάττυ ο μεγάλος μάγειρας αγρότης αδερφός...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ρωτηστε κι εμενα τι περναω με αυτη την Παττυ!Γιατι αν εχεις κορη σ αυτες τις ηλικιες δεν μπορεις παρα να ακους συνεχεια για την Παττυ και να την βλεπεις παντου μπροστα σου.Οτι και να της εχω πει ,για τηλεοπτικα σκουπιδια κτλ,δε βγηκε τιποτα.Απο κει και περα τι κανεις; Της το απαγορευεις;Δυσκολη η δουλεια της μανας...
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι. Θα το δει θα το βαρεθεί θα ξεθυμάνει αν της το απαγορεύσεις θα γίνει ο γλυκός απαγορευμένος καρπός.

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι. Θα το δει θα το βαρεθεί θα ξεθυμάνει αν της το απαγορεύσεις θα γίνει ο γλυκός απαγορευμένος καρπός.
Αυτο σκεφτομαι κι εγω Ιωαννα μου, προκειμενου να της βγουνε στερητικα, προσπαθω να το χειριστω με τροπο.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Ω, ναι, κι εγώ έβλεπα τόλμη και γοητεία μικρή αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα μόνη μου :)

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
που και που πάντως ο γονιός δεν είναι κακό να λέει ΟΧΙ στις...απαιτήσεις των παιδιών για σειρές που αντί να τους γεμίζουν, τους αδειάζουν τον εγκέφαλο....

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
που και που πάντως ο γονιός δεν είναι κακό να λέει ΟΧΙ στις...απαιτήσεις των παιδιών για σειρές που αντί να τους γεμίζουν, τους αδειάζουν τον εγκέφαλο....

Οφ τόπικ: γενικώς συμφωνώ, αλλά νομιζω ότι τη σχέση του παιδιού με την τηλεόραση πρέπει να τη διαμορφώσουν οι γονείς από νωρίς, και όχι ενώ το παιδί βλέπει αλόγιστα τηλεόραση ξαφνικά να του απαγορεύσεις να δει μια σειρά.
Άσε που εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.654
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom