• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Που να πάω τα Χριστούγεννα;

Jimmy4

Member
Καλησπερα ξανα, μενουμε Θεσσαλια, για οδικη σκεφτομαστε με 2 μικρα 5 και 10 ετων.
Αξιζει με το αυτοκινητο μας για Βελιγραδι- Βουδαπεστη και κατι διπλανο πχ Βουκουρεστι η Βιεννη?
Η να μπλεξουμε με λεωφορειο γκρουπακι κτλ? πολλες ωρες διαβαζω με τις στασεις με το λεωφορειο και δεν ξερω κατα ποσο τα μικρα θα αντεξουν
Φοβαμαι και τα χιονια απο την αλλη για να επαιρνα αμαξι.

mourohavlos

Member
Καλησπερα ξανα, μενουμε Θεσσαλια, για οδικη σκεφτομαστε με 2 μικρα 5 και 10 ετων.
Αξιζει με το αυτοκινητο μας για Βελιγραδι- Βουδαπεστη και κατι διπλανο πχ Βουκουρεστι η Βιεννη?
Η να μπλεξουμε με λεωφορειο γκρουπακι κτλ? πολλες ωρες διαβαζω με τις στασεις με το λεωφορειο και δεν ξερω κατα ποσο τα μικρα θα αντεξουν
Φοβαμαι και τα χιονια απο την αλλη για να επαιρνα αμαξι.
Έχετε παρόμοια εμπειρία? Ειδικά σε μακρινά ταξίδια με παιδιά και ταξίδια με χιόνια. Αν όχι, πιθανόν να δυσκολευτείς.
Για πόσες μέρες σκέφτεσαι?
Το "κάτι διπλανό" δεν είναι τόσο διπλανό

Jimmy4

Member
εχουμε μερες σιγουρα, τουλαχιστον 10 στις γιορτες...
διπλανο εννοουσα πανω απο μας βαλκανια κτλ απο θεσσαλια, οχι πχ γερμανια και πιο πανω...
εχουμε παει βαρκελωνη πχ παρισι αλλα με αεροπλανο
δε θελω παλι αεροπλανα με κουρασαν

Stagkia

Member
σκεφτόμαστε οδικώς για 5-6 ημέρες Κωνσταντινούπολη (έχουμε ξανά πάει 1 φορά σαν ζευγάρι) με ένα αγοράκι 1 χρονών ή για τουρ Βουλγαρία (επίσης οδικώς ξανά πήγαμε), ή Σκόπια.
ξέρω πως για το παιδί χρειάζεται διαβατήριο και θα βγει.
ξέρω θα ακουστεί κάπως παράλογο, αλλά με προβληματίζει λιγάκι η Πόλη με παιδί μαζί και το τι γίνεται σε θέμα πολιτικών διαταραχών από πλευράς πολέμου κάτω.
επίσης όταν είχαμε πάει σαν ζευγάρι πριν χρόνια είχαμε μπλέξει με θέμα κινητού γιατί δεν ξέραμε τι γίνεται.
υπάρχει κάποια λύση να έχω αρκετά δεδομένα έστω να επικοινωνώ μέσω εφαρμογών? (αυτό ισχύει και για Σκόπια)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.404
Νεότερο μέλος
eiriniX

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα