• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Της Πάττυ ο μεγάλος μάγειρας αγρότης αδερφός...

XRISTOS71

Member
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αυτό το 1000+ νύχτες γιατί δεν είναι στη λίστα; Ήμήπως το παρακολουθείτε κ γι' αυτό δε το σχολιάζετε; :haha: Έχουν πάθει όλοι εμμονή, ευτυχώς και το ιντερνετ γιατί θα είχα πυροβοληθεί εκείνες τις 2 μαρτυρικές ώρες........

Είναι και αυτο το 10000000000+ νυχτες αλλά ο marcangelo έχει ανοίξει άλλο topic , δυο φόλες στην ιδια μασχάλη δεν χωράνε

O οποίος φυσικά προτρέπει όλους τους άλλους να κλείσουν τις τηλεοράσεις αλλά αυτος γιατι δεν κάνει το ίδιο και ξερει με το ν και το σ όλες τις τηλεοπτικές φόλες ????

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
O οποίος φυσικά προτρέπει όλους τους άλλους να κλείσουν τις τηλεοράσεις αλλά αυτος γιατι δεν κάνει το ίδιο και ξερει με το ν και το σ όλες τις τηλεοπτικές φόλες ????
Πες MARCANGELO ότι δεν τα βλέπεις εσύ αλλά η γυναίκα σου :haha::haha::haha:

XRISTOS71

Member
Πες MARCANGELO ότι δεν τα βλέπεις εσύ αλλά η γυναίκα σου :haha::haha::haha:
Αν πει όμως οτι τα βλέπει και ολα αυτα η γυναίκα του αυτο σημαίνει οτι δεν θελει να βλέπει μάλλον εκείνον :haha::haha::haha:

marcangelo : ποια ειναι η γνώμη σου για desperate housewifes ???

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πω πω πω ...πω ..πω..πω.. πανε τα βελη κι ερχονται χεχεχεχε!!
Οταν παιδια εβλεπα για κανα μηνα το 1000 και μια, ιδρωνοντας στο διαδρομο του γυμναστηριου στο mute ομως ..μου ειχε κινησει το ενδιαφερον.Οταν ομως αρχισε να το δειχνει ο Αντεννα (γιατι πριν το εβαζε το Μακεδονια) και ακουσα τις μουσικες ,την κλαουνα ,τη γλωσσα (για την οποια δεν τρελαινομαι κιολας)..οπου φυγει φυγει.....
Οσο για την Παττυ ,νομιζα αρχικα οτι ηταν εκεινη η Παττυ που κυκλοφορουσε σε περιοδικο(οσες ειναι γεροντισσες σαν και μενα θα το θυμουνται) αλλα ...απογοητευτικα οικτρα.

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Ευτυχώς τις συγκεκριμένες τηλεφόλες δε τις παρακολουθεί κανείς σπίτι, αρκετά με τον Ονούρ και το Gray's...
Tώρα το κατά πόσο κάνει κέφι να με βλέπει και η σύζυγος για αυτό δε παίρνω όρκο...
Τέλος για τις desperate housewifes πέρα από τη Λογκόρια που μου αρέσει σα γυναίκα δεν έχω καν γνώση γιατί δε το έχω δει ποτέ, σαν τίτλος όμως ομολογώ μου κινεί το ενδιαφέρον γιατί μέσα σε όλα μου βγάζει και μία πρόκληση....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ελεγα και γω οτι η Λονγκορια ειναι ωραια γυναικα ,αλλα μου εστειλαν ενα μαιλ με γυναικες ηθοποιους πως ειναι χωρις μακιγιαζ και παιδια κυριολεκτικα ΤΡΟΜΑΞΑ!
Καμια απολυτως σχεση μιλαμε!

gyristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιρλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Ελεγα και γω οτι η Λονγκορια ειναι ωραια γυναικα ,αλλα μου εστειλαν ενα μαιλ με γυναικες ηθοποιους πως ειναι χωρις μακιγιαζ και παιδια κυριολεκτικα ΤΡΟΜΑΞΑ!
Καμια απολυτως σχεση μιλαμε!
Είναι photoshop ασχήμιας!Παίρνουν την κακή στιγμή μιας σταρ και με την βοήθεια του photoshop την αποτελειώνουν,για να έχουμε εμείς να λέμε πόσο χάλι είναι όλες αυτές!Ολίγον τραβηγμένο...

varioAthens

Member
Aπό πέρσι έχω εγκαταλείψει την τηλεόραση... τι επίδοξοι τραγουδιστές, τι μάγειρες, τι αγρότες, τι μοντέλα, τι σπίτια-ξενοδοχεία-εστιατόρια που χρήζουν ανακαίνισης, τι άνθρωποι στα όρια της οικονομικής καταστροφής... έγκωσα! Και μην με ρωτήσετε που τα ξέρω... καταλαβαίνω και από τα trailer τι γίνεται... Το καλό είναι ότι το έχω ρίξει στο διάβασμα και στο ιντερνετ!

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Κι εγώ όταν μετακόμισα αποφάσισα να πειραματιστώ, δεν αγόρασα τηλεόραση για να δω πόσο θα αντέξω χωρίς τηλεόραση στο σπίτι. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και ακόμα δεν έχω πάρει. Καθόλου δεν μου λείπει.

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Ρωτηστε κι εμενα τι περναω με αυτη την Παττυ!Γιατι αν εχεις κορη σ αυτες τις ηλικιες δεν μπορεις παρα να ακους συνεχεια για την Παττυ και να την βλεπεις παντου μπροστα σου.Οτι και να της εχω πει ,για τηλεοπτικα σκουπιδια κτλ,δε βγηκε τιποτα.Απο κει και περα τι κανεις; Της το απαγορευεις;Δυσκολη η δουλεια της μανας...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χαίρομαι που κανείς δεν παρακολουθεί αυτές τις σαβούρες την ίδια στιγμή που όλοι ξέρουν τι συμβαίνει σε αυτές.....εεεεεε:roll:;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Είναι photoshop ασχήμιας!Παίρνουν την κακή στιγμή μιας σταρ και με την βοήθεια του photoshop την αποτελειώνουν,για να έχουμε εμείς να λέμε πόσο χάλι είναι όλες αυτές!Ολίγον τραβηγμένο...
Ελα ρε συ ....αυτο δεν το ηξερα ειλικρινα !Να τους κανουν φωτοσοπ και να τις φτιαχνουν το ηξερα..αλλα να τους κανουν φωτοσοπ για να τις χαλανε:shock::shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.654
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom