panpan
Member
να παμε λιγο ον τοπικ.
Γεροι ναμαστε να την θυμομαστε.
Εύγε.να παμε λιγο ον τοπικ.
Ενώ η γιαγιά μου αν είχε καρούλια θα ήταν σίγουρα πατίνι ε? Πάλι ουισκάκια έπινες ρε συ?Ούτε ως υπόθεση δεν στέκει αυτό.Δεν σε είχα για τόσο ανιστόρητο.
Η φωνή είναι anny μου, όχι η Amy καθαυτή. Δηλαδή, κατ'εμέ, όποια και να είχε αυτή τη φωνή, ζωντανή ή νεκρή πια, το ίδιο θα έλεγα. Γι' αυτό άλλωστε πριν κάνα δυό χρόνια περίπου που είχαμε μια συζήτηση με μια παρέα, έλεγα τι κρίμα να πεθάνει μια τέτοια φωνή, μου έλεγαν ότι έχουν σίγουρα ηχογραφηθεί 2-3 άλμπουμ της (μακάρι να είναι αλήθεια). Δεν ήταν η κοπέλα -που πάντα είναι λυπηρό να πεθαίνει οποιοσδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο, ειδικά νέος- αλλά η ξεχωριστή φωνή, για μένα είναι μοναδική!! Το μια καλή φωνή δε ταιριάζει σε αυτήν, είναι φράση για άλλες καλλιτέχνιδες/άλλους καλλιτέχνες που και να πεθάνουν, πάντα θα υπάρχει αντικαταστάτης (ακόμη και πρίν πεθάνουν).Κι εγώ πάντως ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι τον τόσο ντόρο για την Amy. Μια καλή φωνή, με μερικά καλά κομμάτια στο δεύτερο δίσκο της (2006) και αυτό ήταν όλο.
Ο πρώτος της δίσκος δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Τρίτος δεν υπήρξε ποτέ.
Η φωνή είναι anny μου, όχι η Amy καθαυτή. Δηλαδή, κατ'εμέ, όποια και να είχε αυτή τη φωνή, ζωντανή ή νεκρή πια, το ίδιο θα έλεγα. Γι' αυτό άλλωστε πριν κάνα δυό χρόνια περίπου που είχαμε μια συζήτηση με μια παρέα, έλεγα τι κρίμα να πεθάνει μια τέτοια φωνή, μου έλεγαν ότι έχουν σίγουρα ηχογραφηθεί 2-3 άλμπουμ της (μακάρι να είναι αλήθεια). Δεν ήταν η κοπέλα -που πάντα είναι λυπηρό να πεθαίνει οποιοσδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο, ειδικά νέος- αλλά η ξεχωριστή φωνή, για μένα είναι μοναδική!! Το μια καλή φωνή δε ταιριάζει σε αυτήν, είναι φράση για άλλες καλλιτέχνιδες/άλλους καλλιτέχνες που και να πεθάνουν, πάντα θα υπάρχει αντικαταστάτης (ακόμη και πρίν πεθάνουν).
Επίσης, θέλω να πώ ότι τα βραβεία, grammy, ή ότι έχει καταφέρει (πολλές έχουν καταφέρει πολλά περισσότερα, βλ.Britney) δε λένε τίποτα για μένα. Τότε θα έπρεπε να θεωρούμε την Britney και την Aguilera μοναδικά πρότυπα, φοβερές καλλιτέχνιδες. Ούτε είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους η Amy, η φωνή της, ή το ξεχωριστό είδος που τραγουδούσε. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι όταν πεθάνουν κι άλλες/άλλοι καλλιτέχνες με χάλια φωνή κλπ κλπ θα γίνει πολύ περισσότερος ντόρος απ'αυτόν τώρα, πολύ περισσόρο κλάμα και το πόσο άδικο ήταν κλπ κλπ, για μιά φωνή -φαντάζομαι- που θα είναι κλίμακες ολόκληρες κατώτερη...
Νομίζω θα αποκομίσει κέρδη η οικογένειά της.ποιοί είναι αυτοί που θα κονομήσουν μετά την κυκλοροφία τους?
Όσο για τα grammy συμφωνώ μαζί σου. Ούτε εμένα μου λένε κάτι.
Σε αυτό που θα διαφωνήσω όμως είναι η Aguilera. Δεν ειμαι φαν της, τα τραγούδια της (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) και τα show της δεν είναι του στυλ μου, αλλά είναι σίγουρα φωνάρα.
Το ότι δεν έβγαλε δίσκο μετά το 06, πιστεύω πως το πρόβλημα δεν ήταν η φωνή, αλλά η τρέλα που γενικά την διέκρινε. Πότε να βγάλει δίσκο αφού έτρεχε απο στέκι σε στέκι;
Αυτό είναι που δε μ'αρέσει, το ''είχε μια καλή φωνή''. Μια καλή φωνή έχουν αλλες.Είχε μία καλή φωνή. Είχε μερικά καλά τραγουδάκια ηχογραφημένα σε στούντιο (γιατί ζωντανά ήταν μία έτσι, μία γιουβέτσι).