Joanna
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Πολύ ωραίο κομμάτι, σε πολύ καλή εκτέλεση...
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου..
Πολύ ωραίο κομμάτι, σε πολύ καλή εκτέλεση...
Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου..
Γιατί, ποιος πέθανε?Ρε GTS στο εκοψε η λογοκρισια το βιντεο...
ΔΕν βαζεις κανενα αλλο με στρουμφακια που ποτε δεν πεθαινουν?
Δηλαδη τι? Θα γραφουμε στους τοιχους ΖΕΙ για την αποτετοια?Γιατί, ποιος πέθανε?
θα απαντήσω εδώ οφ τόπικ και ας με συγχωρήσουν οι διαχειριστές γιατί με κυνηγάνε οι τύψεις που δεν απάντησα όταν έπρεπε.Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι... σιγά τα αυγά, δεν έγινε και τίποτε... καμιά εκατοστή μόνο σκοτώθηκαν... Εδώ ολόκληρη Amy πέθανε με τους ακροδεξιούς κάθεστε και ασχολείστε?
Αλλού το άφησα το μήνυμα αλλού το βρήκα...Η κοπελίτσα που την βγάζεις ούτε λίγο ούτε πολύ επαναστάτρια μπορεί να μην καλλιεργούσε βιολογικά σπαράγγια στο Μαλιμπού αλλά κυκλοφορούσε με σωματοφύλακες, πήγαινε σε φαραωνικά πάρτυ της κοσμικής υφηλίου ουδέποτε ασχολήθηκε με την φτώχια και την δυστυχία των συνανθρώπων της και είχε απλά μια καλή φωνή... βολεμένη του κερατά ήταν και οι πάτρωνες της την μαστούρωναν για να την ελέγχουν... άσε λοιπόν τα βιολογικά πυροτεχνήματα κατά μέρος και δες τα πράγματα όπως έχουν... η νεαρά διάλεξε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και μαγκιά της... τα τίναξε στα 27 και κρίμα... αλλά ως εκεί... έχω για πολλά άλλα να νοιαστώ στον κόσμο... τα κακομαθημένα καλόπαιδα που το παίζουν δήθεν με τις πλάτες των μανατζαρέων ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου... κλάψτε εσεις με την ησυχία σας...
Στα της σύγκρισης τώρα με τον Μορισον και την Τσόπλιν... αν εσύ πιστεύεις ότι ο Μορισον έμεινε στην ιστορία γιατί είχε καλή φωνή και γιατί τον γούσταραν οι γκόμενες είσαι αλλού νυχτωμένος... ο Μόρισον έμεινε αθάνατος γιατί πάνω απόλα ήταν ποιητής... δεν ήταν ένας τραγουδιστής... ο Μορισον έγραφε και έγραφε υπέροχα... η αξία του Μόρισον πάνω απόλα είναι η προοδευτικότητα των στίχων του...
Η Τσόπλιν εκτός του ότι ήταν μια καταπληκτική τραγουδίστρια λατρεύτηκε γιατί την συγκεκριμένη εποχή εκπροσωπούσε την καταπιεσμένη νέα του 1960... η Τσόπλιν λοιπόν μαστούρωνε, έπινε, έκανε έρωτα, τραγουδούσε και ανέτρεπε την βαθιά Αμερικάνικη συντηρητικότητα που ήθελε τις κοπέλλες μπάρμπι και καλές νοικοκυρές... έγινε είδωλο γιατί τόλμησε όχι γιατί είχε μια καλή φωνή...
Χρειαζόταν αυτή η αναφορά? Έχει διαφορά η αξία μιας ανθρώπινης ζωής ανάλογα με τις πολιτικές πεποιθήσεις της?Κάποιοι σκοτώνουν παιδάκια που συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις καθεστωτικών κομμάτων
Παρεξήγησες ή δεν το έγραψα σωστά... απλώς ήθελα να τονίσω ότι, ό,τι έκανε η Αμυ το εκανε στην καμπούρα της και όχι στη δικιά μας.Χρειαζόταν αυτή η αναφορά? Έχει διαφορά η αξία μιας ανθρώπινης ζωής ανάλογα με τις πολιτικές πεποιθήσεις της?
Eδώ "σκότωσαν" έναν Πρίσλει και έναν Τζάκσον στο κοριτσάκι ρε συ θα κόλωναν? Σκέψου τα μεγέθη και μετά μίλα για αρμέγματα...Οι πάτρωνες της που την μαστούρωναν πρέπει να ήταν πολυ ηλίθιοι για να σκοτώσουν την αγελάδα με το γάλα, και εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η βρετανική μουσική βιομηχανία είναι τόσο προβλέψιμη.
Και αν ο Τσε ζούσε θα ήταν πρόεδρος της Κούβας? Και αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν πατίνι? Με τα αν μάλλον δεν κάνουμε κουβέντα όμως ε?Αν η Τζόπλιν και ο Μόρισον ζούσαν σήμερα δεν θα ήταν τίποτα περισσότερο από τον Τζάγγερ την Σμιθ ή την Φέιθφουλ...τίποτα δηλαδή
Ούτε ως υπόθεση δεν στέκει αυτό.Δεν σε είχα για τόσο ανιστόρητο.Και αν ο Τσε ζούσε θα ήταν πρόεδρος της Κούβας?