• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα ταξίδια την επόμενη μέρα

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ενημερωτικά, μόλις μου ακύρωσε η Aegean πτήση από Βενετία αρχές Σεπτέμβρη που είχα κλείσει με μίλια πριν τη πανδημία...
Ακυρώνει κάποιες πτήσεις της εβδομάδας και διατηρεί τις υπόλοιπες γιατί προβλέπει ότι με την υπάρχουσα ζήτηση δεν μπορεί να συντηρήσει τον προ-κορώνα αριθμό πτήσεων. Μπορείς να ζητήσεις rebooking.

paefstra

Member

paefstra

Member
Κλαυσιγελως.
"Αναφορικά με τη διαδικασία μεταφοράς για έλεγχο του δείγματος, αυτή θα γίνεται με παραλαβή από πιστοποιημένο φορέα, μεταφορά με εναέριο ή πλωτό μέσο κι έπειτα ανάλυση κλπ."
https://www.kathimerini.gr/1082518/...antia-ston-korwnoio---to-plano-ths-kyvernhshs

paefstra

Member
Δεν υπαρχει διαδικασια της δημοσιας διοικησης που να οργανωθηκε σε 15 μερες, ακομη κι αν ηταν ρεαλιστικη. Που δεν ειναι εδω.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Τέταρτη πτήση μετά την άρση των μέτρων, στο αερόδρομιο Ηρακλείου είχε μόνο πτήσεις για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρόδο, εμφανώς περισσότερες σε σχέση με πριν 2 βδομάδες.
IMG_0950.jpg

Κάπου στο 70% πληρότητα η πτήση, ευλαβική τήρηση των μέτρων για την μάσκα από το σύνολο των επιβατών.
IMG_0951.jpg

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Κλαυσιγελως.
"Αναφορικά με τη διαδικασία μεταφοράς για έλεγχο του δείγματος, αυτή θα γίνεται με παραλαβή από πιστοποιημένο φορέα, μεταφορά με εναέριο ή πλωτό
Τι εννοεις? Ετσι γινοταν ως τωρα πχ η μεταφορα αιματος. Υποθετω παρομοια κ των δειγματων.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Οκ. Ξεκιναμε δυνατα βλεπω. Οι τιμες αρα κ οι πληροτητες χτυπανε ρεκορ. Αντε να ξεκινουν νεες πτησεις σιγα σιγα.
Screenshot_20200612-235726_Aegean Airlines.jpg

paefstra

Member
Τι εννοεις? Ετσι γινοταν ως τωρα πχ η μεταφορα αιματος. Υποθετω παρομοια κ των δειγματων.
Εχω πολλες επιφυλαξεις για το πως θα διαχειριστουν τις αυξημενες αναγκες αν ειναι πολλα τα δειγματα και το θεμα της ταχυτητας σε μικρα νησια. Μακαρι να διαψευστω.

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Εχω πολλες επιφυλαξεις για το πως θα διαχειριστουν τις αυξημενες αναγκες αν ειναι πολλα τα δειγματα και το θεμα της ταχυτητας σε μικρα νησια. Μακαρι να διαψευστω.
συμφωνω απολυτα μαζι σου...δεν εχω ορεξη να πω τιποτα αλλο,ηρθαν και πατμο,πηραν δειγματα...μυστικα,κανεις δεν ειπε τιποτα,θες να σου πω τι εγινε;
αν εχεις ορεξη διαβασε εδω...
https://www.patmostimes.gr/category...QZ31MUSGQwfUzb1gQXoU55rSR_a1bBb5jsiK1ApHGvPYg

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
οσον αφορα τα ταξιδια την επομενη μερα...απ οτι ειδα,κι ενω οι αεροπορικες εταιριες κλεινουν αβερτα εισητηρια,μονο η ελλαδα εχει ανοιξει συνορα με την ευρωπη,που σε απλα ελληνικα θα πει πως ερχομαστε απο ευρωπη στην ελλαδα,αλλα πως θα παμε δεν μας λεει κανεις...μην ξαναλεω τα ιδια και τα ιδια και κουραζω...εχω κανει κρατηση για μαλτα,εχω πληρωσει το ποσο σε δωματιο airbnb εχω πληρωσει το εξτραδακι που θελε η ryanair τοτε με το παλιο voucher,ξανα ακυρωνεται η πτηση,την ανανεωνω ξανα για μαλτα 2 μερες μετα χωρις φορο...παω να κανω αλλαγη ημερομηνιων στο δωματιο κι ο τυπος μου εγραψε πως θελει κι αλλα 70,50 για τις ιδιες διανυκτερευσεις....δεν μας θελουν εκει εξω...προτιμουν γερμανο με καλτσα και χωριατικη στα 5....δεν ξερω τι γινεται...κι ελπιζω να βγω ψευτρα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Α οκ. Αυτο εννοουσες, σορυ δεν ειχα καταλαβει. Παντως αιματα αιμοδοσιων κ βιολογικα δειγματα διακινουνται κ τωρα, γινονται διαγωνισμοι, υπαρχουν ιδιωτικοι "κουριερ" κ εμπειρια. Τα μικρα νησια, εχεις δικιο, δεν γινεται το ακατορθωτο. Προφανως θα εχουν σημειο αναφορας τα μεγαλυτερα. Οπως ειδα εξαλλου συντομα το σχεδιο θα στειλουν μηχανηματα κ σε νησια με μεγαλες μοναδες υγειας, δεν ειναι κ κανενα τρομερο κοστος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom