joela
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΕΡΟΥ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Εγω μιλάω για 15 Αυγούστου με 1 Σεπτέμβρη.Εχω ελπίδες ακόμα....
Αααα γι αυτό ενώ είχα σταμπαρει πρωινες πτήσεις με Ιμπερια οι συγκεκριμένες εξαφανίστηκαν. Ηταν πρωινές και βόλευαν με τις μεσημεριανές τις ιδιας εταιρείας απο Μαδρίτη για Λιμα.Και μάλιστα έφτανε Λιμα την ιδια μερα....Και ξαφνικά, πουθενα οι πτήσεις ως επιλογή.Και λέω καλά εξαντλήθηκαν όλα κι όλας? Τα εισιτήρια? Λύθηκε το μυστήριο. Απλά ακυρώθηκε ο ναυλος....Εμένα ακυρώθηκαν άλλα σκέλη πριν το ταξίδι μου στο Περού. Ακύρωσε η iberia την πρωινή πτήση από Αθήνα προς Μαδρίτη και ακυρώθηκαν οι πτήσεις μου προς Κολομβία και Κολομβία-Περού.
Το Περού δεν είναι απλά μέσα στις 25 χώρες, είναι 8η σε κρούσματα στον κόσμο και 13η σε κρούσματα/ πληθυσμό.
https://www.in.gr/2020/06/09/greece/aystria-anoigei-ta-synora-tin-ellada-xoris-test-gia-koronaio/Πάντως μίλησα με τις αρχές στη Βιέννη και μου είπαν ότι αν είναι τράνζιτ, ακόμη και χωρίς ενιαίο εισιτήριο, σε αφήνουν να περάσεις. Αλλιώς απαιτούν το γνωστό πλέον τεστ.
Για να δούμε, μέχρι σήμερα πάντως ίσχυε ό,τι είπα. Από 15/6 αναμένονται κι άλλες χώρες χωρίς τεστ.
Η επισκεψη Di Maio εγινε για αλλο λογο κ οχι για τα μετρα που ισχυουν κανονικα οπως ξεκαθαρισε ο Θεοχαρης στις 31/5. Δηλ ισχυει μονο η λιστα EASA κ τπτ αλλο, ουτε διαβατηριο, ουτε μονιμη διαμονη. Κι αυτο μονο 15-30/6. Απλο ειναι αλλα ο κοσμος ακομα μπερδευεται.Ο Δενδιας ειπε οτι ανοιγουμε τα συνορα για τους Ιταλους τουριστες απο 15/6 (μαλλον στο πλαισιο της συμφωνιας για την ΑΟΖ εγινε το deal).
Εχουμε καπου καποια οριστικη λιστα με τις χωρες απ τις οποιες μπορει να ερχεται κοσμος χωρις καραντινες και τις χωρες στις οποιες μπορουμε να παμε χωρις καραντινες ;
Επισης ο διαχωρισμος γινεται βασει υπηκοοτητας ή βασει αεροδρομιου αναχωρησης ;
Δεν εχω ακυρωση ακομη και εχω και δευτερη μεταβαση για Βιεννη με μιλια.Ενημερωτικά, μόλις μου ακύρωσε η Aegean πτήση από Βενετία αρχές Σεπτέμβρη που είχα κλείσει με μίλια πριν τη πανδημία... Δε θα πήγαινα έτσι κ αλλιώς αλλά δεν είχα ακυρώσει ακόμα από μόνη μου... Δε καταλαβαίνω με τι κριτήρια ακυρώνει όμως πτήσεις τόσο στο μέλλον...
@paefstra εσύ πως θα πας Βενετία? Με πλοίο?
Βασικά είδα ότι, για Σεπτέμβρη τουλάχιστον, πετάει από Βενετία Κυριακή-Τετάρτη-Παρασκευή.. Εγώ είχα κλείσει για επιστροφή Τρίτη... Τέλος πάντωνΔεν εχω ακυρωση ακομη και εχω και δευτερη μεταβαση για Βιεννη με μιλια.
Ο,τι κατσει απο τα δυο
Μη χολοσκας: κλεινεις καμια διαδρομη με πλοιο, οπως εγω, που ειναι ακυρωσιμη εξαργυρωνοντας ποντους και βαφτιζεις το ταξιδι κρουαζιερα. Οι πτησεις ειναι λοτο αυτη τη στιγμη.Βασικά είδα ότι, για Σεπτέμβρη τουλάχιστον, πετάει από Βενετία Κυριακή-Τετάρτη-Παρασκευή.. Εγώ είχα κλείσει για επιστροφή Τρίτη... Τέλος πάντων
Αχ στεναχωριέμαι.. Έχω στερητικό Βενετίας και ταξιδιών γενικότερα