GTS
Member
Ersari Hotelγια πες ξενοδοχείο
Ersari Hotelγια πες ξενοδοχείο
Έμαθες τίποτα για το ταξίδι? Διαβασα οτι το Περου είναι στις 25 χώρες υψηλού κινδύνου...Λίγο καιρό ακόμα να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι μας και μετά δεν γλυτώνεις!! Θα πέσει βαρύ πρόγραμμα προς ανάλυση
Εμένα ακυρώθηκαν άλλα σκέλη πριν το ταξίδι μου στο Περού. Ακύρωσε η iberia την πρωινή πτήση από Αθήνα προς Μαδρίτη και ακυρώθηκαν οι πτήσεις μου προς Κολομβία και Κολομβία-Περού.Έμαθες τίποτα για το ταξίδι? Διαβασα οτι το Περου είναι στις 25 χώρες υψηλού κινδύνου...
Παρακολουθω αυτο το σαιτ. Οι λιστες δεν ταυτιζονται: εμεις ανοιγουμε για χωρες που δεν ανοιγουν για μας. Προσοχη σε οσες ανοιγουν για Ελλαδα αλλα ζητουν καραντινα τελικα η τεστ πριν την αναχωρηση, πχ Αυστρια. Εδω η διατυπωση ειναι διαφορετικη για καθε χωρα, αλλες λενε οτι δεχονται εθνικοτητες, αλλες "κατοικους" και αλλες "ταξιδιωτες απο". https://www.schengenvisainfo.com/news/timeline-of-eu-member-states-reopening-their-borders/Ο Δενδιας ειπε οτι ανοιγουμε τα συνορα για τους Ιταλους τουριστες απο 15/6 (μαλλον στο πλαισιο της συμφωνιας για την ΑΟΖ εγινε το deal).
Εχουμε καπου καποια οριστικη λιστα με τις χωρες απ τις οποιες μπορει να ερχεται κοσμος χωρις καραντινες και τις χωρες στις οποιες μπορουμε να παμε χωρις καραντινες ;
Επισης ο διαχωρισμος γινεται βασει υπηκοοτητας ή βασει αεροδρομιου αναχωρησης ;
Πάντως μίλησα με τις αρχές στη Βιέννη και μου είπαν ότι αν είναι τράνζιτ, ακόμη και χωρίς ενιαίο εισιτήριο, σε αφήνουν να περάσεις. Αλλιώς απαιτούν το γνωστό πλέον τεστ.Παρακολουθω αυτο το σαιτ. Οι λιστες δεν ταυτιζονται: εμεις ανοιγουμε για χωρες που δεν ανοιγουν για μας. Προσοχη σε οσες ανοιγουν για Ελλαδα αλλα ζητουν καραντινα τελικα η τεστ πριν την αναχωρηση, πχ Αυστρια. Εδω η διατυπωση ειναι διαφορετικη για καθε χωρα, αλλες λενε οτι δεχονται εθνικοτητες, αλλες "κατοικους" και αλλες "ταξιδιωτες απο". https://www.schengenvisainfo.com/news/timeline-of-eu-member-states-reopening-their-borders/
Κοιτα που θεωρουσα πιθανο το ταξιδι Αυστρια Σλοβενια και με το τεστ το κοστος ανεβαινει δραματικα.Πάντως μίλησα με τις αρχές στη Βιέννη και μου είπαν ότι αν είναι τράνζιτ, ακόμη και χωρίς ενιαίο εισιτήριο, σε αφήνουν να περάσεις. Αλλιώς απαιτούν το γνωστό πλέον τεστ.