katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Οι εντυπώσεις του @kostas travel εδώ Λίβανος - Λιβανος;;; Αξιζει;;
Άντε ντε, περιμένω. Στο νέο μέρος πια, καλοκαίρι όλο το χρόνο. Η @go2dbeach πρέπει να είναι περήφανη για μέναΗ Αυστραλία σκέπτεται να ανοίξει τέλος του χρόνου...' Ωρα για επίσκεψη στον @Defkalion
Ανοίγει τα σύνορά της (και) η Αυστραλία, απελευθερώνοντας τις διεθνείς πτήσεις - Metaforespress
Εννοείται είμαι περήφανη, αλλά για να γίνεις μέλος των παραλιάκηδων θέλεις πολλές ώρες στην αιώρα και να λιωσεις βατραχοπέδιλα τον ύφαλο. Ότι είσαι δεινός στο trekking το ξέρουμε (?) να σε δούμε και στη θάλασσα τώρα!Άντε ντε, περιμένω. Στο νέο μέρος πια, καλοκαίρι όλο το χρόνο. Η @go2dbeach πρέπει να είναι περήφανη για μένα
χθες γύρισα απο Ολλανδία,Συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν ξανά γράφτηκε πιο πάνω, πρέπει να ταξιδέψω άμεσα σε Γερμανία Ολλανδία, πρώτο ταξίδι μετά κορονοϊού εποχής. Τι πρέπει να ξέρω;;;
Ενημέρωση για την είσοδο στη Γερμανία στο site www.einreiseanmeldung.de. Μπαίνεις στη σελίδα,δηλώνεις από που έρχεσαι και που πας και σου βγάζει αυτόματα αν χρειάζεσαι PLF.Οσον αφορά τα μέτρα που ισχύουν εξαρτάται από το κρατίδιο που πηγαίνεις.Στα περισσότερα ισχύουν τα εξής:σε μπαρ,εστιατόρια κλπ μπαίνουν οι εμβολιασμένοι,οι αναρρώσαντες το τελευταίο εξάμηνο και οι ανεμβολίαστοι με αρνητικό τεστ (PCR 48ωρο ή rapid 24ωρο).Τα τεστ τα δέχονται μόνο από συγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης.Μάσκα υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους,ΜΜΕ κλπ.Η μάσκα πρέπeι να είναι χειρουργική ή ffp2,όχι υφασμάτινη.πρέπει να ταξιδέψω άμεσα σε Γερμανία Ολλανδία, πρώτο ταξίδι μετά κορονοϊού εποχής. Τι πρέπει να ξέρω;;;
Για Ολλανδία αρκεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού;χθες γύρισα απο Ολλανδία,
χρειάζεσαι πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ για μπεις Ολλανδία.. το public health declaration που σημειώνεται οτι πρέπει να το εχεις συμπληρωμένο μαζι σου, δεν μου το ζήτησαν.. ισως το συμπλήρωσαν ψηφιακά η αεροπορική εταιρεία, την ωρα του check in (transavia)
τώρα στο Amsterdam, σχεδόν κανεις δεν φοράει μάσκα ή κραταει αποστάσεις, (εστιατόρια, bar, coffe shops, εμπορικά)..
έκατσα σε εσωτερικο χώρο για φαγητό και δεν έδειξα τίποτα (πλατεια Dam), μπήκα madam tussauds χωρίς πιστοποιητικό και κανεις δεν φορουσε μασκα..
σε ξενοδοχείο, sex show theater, boat ride, μου ζήτησαν corona certs με ταυτοποίηση διαβατηρίου..
στην επιστροφή την ωρα του check in στο Schiphol ζητάνε plf και πιστοποιητικό ή αρνητικο τεστ,
στο Βενιζελος ξαναδειχνεις το plf..
πάντως, εκεί έχουν φτασει περιπου 8.000 ημερήσια κρούσματα,
ηδη συζητανε για αποφασεις και ισως για νεα μετρα για τους ανεμβολιαστους διάβασα..
ναι, αρκει το πιστοποιητικο εμβολιασμου ή αρνητικο τεστ..Για Ολλανδία αρκεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Αν δεν έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού, μπορείς να κλείνεις ραντεβού σε ιδιωτικά κέντρα για δωρεάν rapid τεστ (ισχύει για 24 ώρες) αν το χρειαστείς για είσοδο σε κλειστούς χώρους εστίασης.Συγχωρέστε με εκ των προτέρων αν ξανά γράφτηκε πιο πάνω, πρέπει να ταξιδέψω άμεσα σε Γερμανία Ολλανδία, πρώτο ταξίδι μετά κορονοϊού εποχής. Τι πρέπει να ξέρω;;;