D
Delmem38110
Guest
επειδή δεν γράφεις σωστά πια πτήση θέλεις να εγκαταλείψεις ας υποθέσουμε ότι πετάς Ρώμη από Λίμα μέσω Άμστερνταμ. αν έχεις βαλίτσες θα στις στείλουν Ρώμη εκτός και αν πρέπει να εκτελωνισθούν στο Άμστερνταμ αρα παραλαμβάνεις και γεια σας. αν δεν έχεις βαλίτσες κατεβαίνεις Άμστερνταμ και ξανά γεια σας . αν παρατήσεις το τελευταίο σκέλος μιας πτήσης δεν θα γίνει τίποτε. και πάντα πρέπει να δεις αν όλες οι πτήσεις έχουν τον ίδιο κωδικό κράτησης. αυτά.Επειδη δε βρισκω το καταλληλο θεμα κανω την ερωτηση εδω. Εχω μια πτηση Λιμα-Αμστερνταμ- Ρωμη. Αλλα επειδη στην Ιταλια δε θελω να μπλεξω γιατι μαλλον θα πρεπει να μπω καραντινα (εχεις καποιες εξαιρεσεις αλλα δε ξερω αν θα γινει δεκτο και δε θελω να το ρισκαρω) μπορω να παραλλειψω την πτηση Αμστερνταμ-Λιμα και να κατεβω στο Αμστερνταμ? Τι συνεπειες μπορει να εχει αυτο εφοσον δεν εχω αλλη πτηση με την ιδια εταιρεια ? Η εταιρεια μου ειπε οτι δεν μπορει να αλλαξει το εισιτηριο ουτε με εξτρα κοστος για να κατεβω στο Αμστερνταμ. (@taver, @Samion, @Yorgos εσεις μου ηρθατε πρωτοι στο μυαλο, γιατι πιθανον το εχετε κανει).
ΥΓ Transit με αλλη εταιρεια στην Ιταλια (που ηταν μια λυση) οπως μου ειχε προτεινει ο @Samion δεν γινεται τουλαχιστον απο την Aegean. Μου απαντησαν το παρακατω: «Καλημέρα . Για να θεωρηθούν οι πτήσεις transit, θα πρέπει να έχουν κλειστεί στην ίδια κράτηση και υπό τον ίδιο αριθμό εισιτηρίου. Οπότε θα χρειαστεί να κλείσεις τις πτήσεις μαζί, σαν connecting δρομολόγια.»