Alex Loco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Pamir highway
Τελεια !!!Μπερδέψαμε Σουηδία με Γαλλια λογω των post να είμαι ειλικρινης... Για Σουηδια την προηγούμενη εβδομαδα δεν ηθελε τπτ πριν ταξιδεψεις..
Τελεια !!!Μπερδέψαμε Σουηδία με Γαλλια λογω των post να είμαι ειλικρινης... Για Σουηδια την προηγούμενη εβδομαδα δεν ηθελε τπτ πριν ταξιδεψεις..
Ανέφερα τη Γαλλία ως πληροφορία για το ότι το plf το ζητάνε και άλλες χώρες και όχι μόνο η Ελλάδα, γιατί ρώτησες αν είναι ελληνική πατέντα. Δεν είχα διάθεση να σε μπερδέψω.Τελεια !!!
Ναι ναι καλά έκανες κάθε ενημέρωση γενικά είναι βοήθειαΑνέφερα τη Γαλλία ως πληροφορία για το ότι το plf το ζητάνε και άλλες χώρες και όχι μόνο η Ελλάδα, γιατί ρώτησες αν είναι ελληνική πατέντα. Δεν είχα διάθεση να σε μπερδέψω.
No Quarantine for Low Risk CountriesΗ Ελλάδα φαίνεται στις 46 χωρες συμφωνα με Ministry of Affairs της Ταυλανδης απο τις οποιες επιτρέπεται η είσοδος χωρίς καραντινα.. Απαιτείται pcr πριν την αναχώρηση και κατα την αφιξη..
Ααα. Ναι να είναι εμβολιασμενοι!!!
Τις 21 μέρες πριν πας Ταϊλάνδη πρέπει να βρίσκεσαι σε low risk country, και συγκεκριμένα σε αυτην απο οπου προέρχεσαι γράφει εδω. Τωρα βεβαια δεν ξέρω πως μπορουν να το ελέγξουν αυτό ιδιως αν δεν εχεις σταμπες στο διαβατήριο από τρίτες χωρες. Στην επιστροφή δεν ισχύει 21 μέρες, αυτό θα ηταν απαίτηση της Ελλάδας αν υπηρχε.No Quarantine for Low Risk Countries
Fully vaccinated travelers from the listed Low Risk Countries are allowed to enter Thailand without quarantine. Here are the requirements: Fully vaccinated for more than 14 days before traveling; Residing in the country of departure for at least 21 days; Must book an SHA+ Hotel for at least one night while waiting for the result of the RT PCR COVID test taken upon arrival; must possess a COVID-19 Insurance.
Αυτες ειναι οι προυποθεσεις πλεον για Ταιλανδη. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης. Οι 21 μερες υποχρεωτικης παραμονης αφορα την Ελλαδα πριν την αναχωρηση για Ταιλανδη και μονο ή ΚΑΙ 21μερη παραμονη στην Ταιλανδη πριν την αναχωρηση για Ελλαδα? Το διαβασα και σε αλλο αρθρο και εχω μπερδευτει λιγο..
Σε ευχαριστω πολυ!Τις 21 μέρες πριν πας Ταϊλάνδη πρέπει να βρίσκεσαι σε low risk country, και συγκεκριμένα σε αυτην απο οπου προέρχεσαι γράφει εδω. Τωρα βεβαια δεν ξέρω πως μπορουν να το ελέγξουν αυτό ιδιως αν δεν εχεις σταμπες στο διαβατήριο από τρίτες χωρες. Στην επιστροφή δεν ισχύει 21 μέρες, αυτό θα ηταν απαίτηση της Ελλάδας αν υπηρχε.