ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
Member
Το 10€ να έχεις διαθέσιμο φίλε μου,δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο
Σε αεροδρόμιο γενικά;΄Η στο Βενιζέλος;Εμβολιασμένοι και μη κάνουν κανονικά Rapid Test στο αεροδρόμιο η μόνο οι μη εμβολιασμενοι;
Βενιζέλος και από Μόναχο για Ελλάδα μετά...?Σε αεροδρόμιο γενικά;΄Η στο Βενιζέλος;
Μπορώ να έχω κάνει τεστ από πριν σε κάποιο φαρμακείο ή πρέπει εκει;Στο Βενιζέλος δεν έχει σημασία αν είσαι εμβολιασμένος ή όχι.
Φυσικά και μπορείς να κάνεις οπουδήποτε το τεστ.Στο Βενιζέλο βολεύει περισσότερο αν χρειάζεται να γίνει Κυριακή.Μπορώ να έχω κάνει τεστ από πριν σε κάποιο φαρμακείο ή πρέπει εκει;
Μα δεν είπα πουθενά ότι θέλω να κάνω τεστ. Ρώτησα αν χρειάζεται να κάνουμε τεστ στο Βενιζέλος και αντίστοιχα στο Μόναχο στο γύρνα.Εγώ δεν έχω καταλάβει, χρειάζεται να κάνεις τεστ στην επιστροφή σου ή απλά εσύ θες να κάνεις;
Μπορείς να γράψεις και σύντομες εντυπώσεις/tips για να τα δουν όλοι.Χθες επέστρεψα από Λίβανο, όπου πήγα για 3 ημέρες. Οι εμβολιασμενοι ταξιδεύουν με το πιστοποιητικό και υποβάλλονται σε PCR όταν φτάσουν εκεί. Τα έξοδα του PCR (50$) περιλαμβάνονται στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου. Οι ανεμβολιαστοι κάνουν PCR από Ελλάδα και γίνεται ένα δεύτερο PCR όταν φτάσουν Λίβανο. Η χώρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Αν καποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας μου στείλει