Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Θαύμα θαύμα !!!
Θαύμα θαύμα !!!
Και η Χρυσή Αυγή διαμαρτυρήθηκε εντόνως για σαμποτάζΗ Χρυσή Αυγή «έφαγε πόρτα» από το Facebook
Το δίκτυο κατέβασε τα προφίλ των βουλευτών και στελεχών της
Μετά από έντονες διαμαρτυρίες χιλιάδων ελλήνων χρηστών του Facebook, οι χειριστές της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να ακυρώσουν όλα τα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ταυτόχρονα «έκλεισαν» και προφίλ στελεχών της οργάνωσης, αλλά και μελών της που είχαν αναρτήσει ναζιστικά σύμβολα και έκαναν φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα από τις σελίδες τους.
Με τρομαζουν και μου κανουν περισσοτερο κακο οι ανθρωποι που δεν εχουν γνωμη και δεν διεκδικουν απο τον οποιο εκνευρισμενο -δικαια ή αδικα- χιμπατζη. Προσωπικα αηδιαζω με τις κυριες του βιντεο..."Ντροπή σας γαιδούρες" - Δημαρχείο Τρικκαίων 8-11-12 - YouTube!
Χωρίς λόγια. Όσο τέτοιοι χιμπατζήδες κυκλοφορούν σε ποσότητες τριγύρω μας, κράτος δε θα γίνουμε ποτέ.
Νομίζω ότι εκτός από την εξύβριση, που διώκεται κατ' έγκληση, εδώ έχουμε και αντιποίηση αρχής που διώκεται αυτεπάγγελτα. Που είναι ο εισαγγελέας για τον κύριο?"Ντροπή σας γαιδούρες" - Δημαρχείο Τρικκαίων 8-11-12 - YouTube!
Χωρίς λόγια. Όσο τέτοιοι χιμπατζήδες κυκλοφορούν σε ποσότητες τριγύρω μας, κράτος δε θα γίνουμε ποτέ.
Οι εισαγγελεις που δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν γιατι εχουν λυσει ολα τα σοβαρα θεματα πρεπει να τρεξουν αμεσα για αυτεπαγγελτη διωξη στον κυριο. Βεβαια στην Ελλαδα αυτο συμβαινει συνηθως βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος. Τι διαβαζω θε μου στο φορουμ! Εχετε καταλαβει πως 1 στους 3 Ελληνες δεν εχει δουλεια; 1 στους 4 δεν εχει να πληρωσει τα εξοδα για τις βασικες του αναγκες; Κι αντι να στηριξετε τον αγωνα των ανθρωπων για αξιοπρεπη διαβιωση ζητατε εισαγγελεις; Ως ποτε θα υποστηριζετε αυτο το κρατος δολοφονο ηθελα να 'ξερα...Νομίζω ότι εκτός από την εξύβριση, που διώκεται κατ' έγκληση, εδώ έχουμε και αντιποίηση αρχής που διώκεται αυτεπάγγελτα. Που είναι ο εισαγγελέας για τον κύριο?
καταξοδευτηκαν..να δωσουν 10-15 κουλουρια ο καθενας των 30-40 λεπτων το ένα.. που τους κοστιζουν 1-2Ε ανα αρτοποιειο..και θελουν και μη ελεγχο απο το ΣΔΟΕ σε διακινηση αγαθών? μηπως να τους αφησουν και τα φορτηγακια τους ήσυχα? τετοιους αυτοκλητους δωρητες..να τους χαιρεται το λαικίστικο κομμα που ανεδειξε το "θέμα"..Στην Ξανθη καποιοι αρτοποιοι προσφερουν δωρεαν κουλουρια κτλ σε απορα παιδακια. Και αντι να τους επαινεσει η πολιτεια, τι κανει; Τους ζηταει να εκδιδουν παραστατικα γι αυτα τα κουλουρια. Να το χαιρεστε το κρατος σας.
και που το ξερεις οτι δεν εχουν γνωμη και δεν διεκδικουν?Με τρομαζουν και μου κανουν περισσοτερο κακο οι ανθρωποι που δεν εχουν γνωμη και δεν διεκδικουν απο τον οποιο εκνευρισμενο -δικαια ή αδικα- χιμπατζη. Προσωπικα αηδιαζω με τις κυριες του βιντεο...
Αναφερετε στο βιντεο απο τον κυριο που φωνασκει πως δεν πηγαν στην συνελευση των εργαζομενων. Οταν δεν συμμετεχεις σε αυτες τις διαδικασιες τοτε κανεις αυτο που αποφασιζουν αυτοι που συμμετεχουν. Αν θες να εχεις αποψη λες τη γνωμη σου και προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους. Το ιδιο συμβαινει και με τις εκλογες. Οποιοι δεν ψηφιζουν κανουν αυτο που αποφασισαν αυτοι που ασκησαν το εκλογικο τους δικαιωμα.και που το ξερεις οτι δεν εχουν γνωμη και δεν διεκδικουν?
Κοίτα, είναι δικαίωμα του εργαζόμενου να απεργήσει ή όχι, ανεξάρτητα με τις αποφάσεις της της συνέλευσης. Αλλά έχουν δει τα μάτια μου και κάτι ξεγυρισμένες αναρρωτικές τη μέρα της απεργίας, ώστε να μην στοχοποιηθεί κάποιος ως απεργοσπάστης αλλά να μη χάσει και το μεροκάματο. Εκεί να δεις γλέντια...Αναφερετε στο βιντεο απο τον κυριο που φωνασκει πως δεν πηγαν στην συνελευση των εργαζομενων. Οταν δεν συμμετεχεις σε αυτες τις διαδικασιες τοτε κανεις αυτο που αποφασιζουν αυτοι που συμμετεχουν. Αν θες να εχεις αποψη λες τη γνωμη σου και προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους. Το ιδιο συμβαινει και με τις εκλογες. Οποιοι δεν ψηφιζουν κανουν αυτο που αποφασισαν αυτοι που ασκησαν το εκλογικο τους δικαιωμα.
Και να πω πως ηθελαν να δουλεψουν, καφε με τη φιλεναδα επιναν... Ετσι διεκδικουν, λεγοντας το φλιτζανι;