• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Από τη στιγμή που οι ΟΤΑ χρηματοδοτούνται από το κράτος και από τη στιγμή που τα ελλείματά τους βαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό που πληρώνει τα σπασμένα, έχουν κάθε λόγο να ελέγχουν τους Δήμους.

Κανονικά οι δήμοι θα έπρεπε να είναι (οικονομικά) εντελώς ανεξάρτητοι από το κράτος. Να έχουν ανεξάρτητες πηγές εσόδων, και να απαγορεύεται ακόμα και να δανειοδοτηθούν από το κράτος. Τότε ναι, δε θα είχε καμμία νομιμοποίηση το κράτος να αναμειχθεί στα εσωτερικά τους.
Τα χρήματα που παίρνουν οι ΟΤΑ από το κράτος είναι κατά κύριο λόγο οι κεντρικοί αυτοτελείς πόροι (καπ) οι οποίοι αποτελούνται σε συντριπτικό ποσοστό από έσοδα που θα έπρεπε να έχει ο ίδιος ο δήμος απευθείας (τέλη, φόροι κλπ) αλλά το κράτος τα εισπράττει αντί αυτού.

Επίσης, τα χέρια των οτα είναι περίπου δεμένα σε αναπτυξιακά θέματα και νέες επενδύσεις, εφόσον κάθε τους απόφαση πρέπει να ελέγχεται και αδειοδοτείται από την κεντρική εξουσία, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν αρμοδιότητα δράσης επί των εδαφών τους (πχ το υπέδαφος δεν ανήκει στους ΟΤΑ).

Μη ξεχνάμε, το κράτος αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι η συνεχής μετακύλιση αρμοδιοτήτων στους ΟΤΑ χωρίς την αντίστοιχη (συνταγματικά κατοχυρωμένη ως κρατική υποχρέωση) μετακύλιση πόρων.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αφού όπως λες δεν έχεις καμία σχέση με το δημόσιο, πιθανολογώ ότι μπορεί να μην έχεις κληθεί να συνεργαστείς με τύπους σαν αυτόν. Επειδή εγώ είχα για αρκετά χρόνια, κράτα λίγο τη γνώμη μου κι ας μη συμφωνείς εκ πρώτοις, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι τεμπέληδες στην πλειονότητά τους (ειδικά οι νεότεροι καμία σχέση, μα καμία) και προσφέρουν χρηστικότατες υπηρεσίες στην κοινωνία - ακριβώς γιατί η κοινωνία μας είναι κρατικοδίαιτη.
Δεν εχω κληθει να συνεργαστω μαζι τους αλλα στη μικρη κοινωνια που ζω μπαινοβγαινω καθημερινα (και για καφε σαν την μανταμ πολλες φορες) σε δημους και δημοσιες υπηρησιες. Δεν τους θεωρω τεμπεληδες αλλα σκουριασμενα γραναζια ενος τεμπελικου συστηματος. Το μεγαλυτερο ζορι το τραβαν οι νεοπροσλαμβανομενοι και οι συμβασιουχοι (και οχι ολοι), απο τους υπολοιπους οι περισσοτεροι ειναι καφες, ιντερνετ, στοιχημα, νυχι. Ανθρωποι χωρις αντικειμενο και προσοντα πολλες φορες, σε θεσεις χωρις αντικειμενο και αρμοδιοτητες.

Τέλος, αυτοί που φεύγουν τώρα είναι όσοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διορίστηκαν το 2005 με το νόμο Παυλόπουλου κυριολεκτικά από το παράθυρο. Δεν ήταν μόνιμοι υπάλληλοι, αλλά αορίστου χρόνου. Αορίστου σημαίνει ότι δεν υπάρχει μονιμότητα. Πάμε ακόμα μία. Οι άνθρωποι το ήξεραν ότι η σύμβασή τους δεν ισχύει στο διηνεκές. Είναι ας πούμε σαν τους υπαλλήλους stage που κάνουν μηνύσεις μετά γιατί δεν τους προσλαμβάνουν για μόνιμους αφού κόσμησαν την παρουσία τους για 12 μήνες μια υπηρεσία.

Και δεν απολύονται, απομακρύνονται για 1 χρόνο λαμβάνοντας το 75% του μισθού τους και με ανοιχτό ενδεχόμενο να μεταφερθούν αλλού.

Να μου πεις γιατί μπλέκεται το κεντρικό κράτος στην επονομαζόμενη τοπική αυτόδιοίκηση και δεν αφήνουν τους δημάρχους να ορίσουν τη μοίρα τους, θα πω έχεις δίκιο. Να μου πεις επίσης ότι πρώτα θα'πρεπε να κάνουν τις συγχωνεύσεις/καταργήσεις οργανισμών και μετά τα υπόλοιπα, πάλι θα πω σωστό. Αλλά να μου λες για μικρό ψάρι και μεγάλο δε θα το δεχτώ - ειδικά όταν βλέπω ταυτόχρονα τόσα χρυσόψαρα να τρώνε ολόκληρο το κράτος.
Δεν ειναι οι ιδιοι υπευθυνοι, αλλα μια χαρα βολευτηκαν. Ας διεκδηκησουν πρωτα αξιολογηση, ωστε να επιβραβευονται αυτοι που προσπαθουν, ας διεκδηκησουν μετα καταργηση της μονιμοτητας, ωστε να φυγουν αυτοι που δεν αξιζουν ή δε δουλευουν (οι οποιο δημιοργουν προβληματα στον κλαδο, συμπαρασυροντας και συναδελφους τους) , και απο κει και περα ας διεκδηκησουν και οσες αυξησεις ή οτιδηποτε αλλο θελουν, και εγω θα ειμαι μαζι οτυς.

Οταν τοσα χρονια πας κοντρα σε οποιαδηποτε μορφη αξιολογησης, προφανώς και θα ρθει τωρα ο αλλος, και θα σε απολυσει χωρις αξιοκρατικά κριτήρια.
Στο πως φτασαμε ως εδω πανω κατω συμφωνουμε. Εχουμε διαφορετικο σκεπτικο για τη λυση.
Εσεις μου δινετε την αισθηση πως το βλεπετε εκδικητικα: αυτοι τοσα χρονια εζησαν σε βαρος ολων μας, τωρα καλα να παθουν, πρεπει να ζησουμε κι εμεις.
Κι εγω πιστευω πως εχουμε κατα βαθος τον ιδιο εχθρο και πως πρεπει να ζησουμε ολοι.

Δεν κατερευσε η ελληνικη οικονομια απο το μισθολογικο κοστος αλλα απο τις υπερογκες δημοσιες δαπανες, τις μιζες και τις συμφωνιες κατω απο το τραπεζι.
Κι οσο κι αν ζηλευουμε ή αγανακτουμε με τους ανθρωπους που μπηκαν στο δημοσιο (πολλες φορες ειναι η αληθεια φιλωντας κατουρημενες ποδιες, την υψιστη μορφη ξεφτιλισμου της ανθρωπινης αξιοπρεπειας) δεν ειναι αυτο που μας εφερε σε αυτην την κατασταση.

D

Delmem9770

Guest
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 21:53

Απίστευτη καταγγελία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης
Ο πρύτανης του Αριστοτέλειου "πλήρωνε" για να γίνει κατάληψη στο υπ. Παιδείας

14/11/2012 18:2636

Στη βαρύτατη καταγγελία ότι ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μυλόπουλος, ζητούσε από τους εργολαβικούς υπαλλήλους του πανεπιστημίου, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης(ΕΚΘ), να προχωρήσουν σε καταλήψεις του υπουργείου Παιδείας καλύπτοντας τους μάλιστα τα έξοδα των κινητοποιήσεων, προχώρησε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΕΚΘ, κ. Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης. Ο κ. Τσαραμπουλίδης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη «πρόταση» έγινε παρουσία του κατά τη διάρκεια συνάντησής που είχε με τις πρυτανικής αρχές του ΑΠΘ για τα εργασιακά ζητήματα των εργολαβικών υπαλλήλων, οι οποίοι απεργούν τους τελευταίους δύο μήνες.

«Οι κινητοποιήσεις των εργολαβικών του ΑΠΘ ξεκίνησαν με τις ευλογίες και την προτροπή του πρύτανη και των αντιπρυτάνεων, που ήθελαν να εκβιάσουν το υπουργείο Παιδείας να τους δώσουν χρήματα. Η συγκεκριμένη διοίκηση κατασπατάλησε χρήματα του πανεπιστημίου και έτσι ο προϋπολογισμός βγήκε εκτός, ήδη από τον όγδοο μήνα. Όταν είδαν ότι το υπουργείο είναι ανένδοτο, άλλαξαν τακτική και ζήτησαν από τους εργολαβικούς να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Τις σοβαρές αυτές αναφορές του κ. Τσαραμπουλίδη, τις οποίες ο κ. Μυλόπουλος με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «συκοφαντικές, επιβεβαίωσε και η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κυρία Δέσποινα Χαραλαμπίδου, δηλώνοντας ότι ήταν παρούσα στη συνάντηση όπου προτάθηκε η κατάληψη του υπουργείου Παιδείας με «χορηγία» του ΑΠΘ.

Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε επίσης λίστα με εφτά ονόματα εργολαβικών και διοικητικών υπαλλήλων που λάμβαναν επί έξι μήνες επιπλέον χρήματα από αυτά που προέβλεπαν οι συμβάσεις με την εργολαβική εταιρεία.

Οι επιπλέον αμοιβές των συγκεκριμένων υπαλλήλων, όπως προκύπτει από στοιχεία που προέρχονται από τη «Διαύγεια», έλαβαν ποσά για το διάστημα Ιανουάριος μέχρι και Ιούνιος του 2012, που κατά περίπτωση ξεπερνούν μέχρι και τις 16.000 ευρώ.

Επιπλέον ο πρόεδρος του Σωματείου Εργολαβικών ΑΠΘ, Σιδέρης Κωνσταντινίδης, ανέφερε ότι ο αντιπρύτανης, Γιάννης Παντής, «εκβίασε» τους εργολαβικούς υπαλλήλους να λήξουν την κατάληψη του κτιρίου διοίκησης προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους για τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Την ίδια στιγμή, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δείχνει να γυρίζει σελίδα με την εκλογή του διακεκριμένου καθηγητή Ελληνικών και Κλασσικών Σπουδών στο πανεπιστήμιου του Κέμπριτζ, Ριτσαρντ Χέντερ, στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου Διοίκησης του μεγαλύτερου τριτοβάθμιου εκπαιδευτικού ιδρύματος της χώρας. Ο διαπρεπής Αυστραλός ακαδημαϊκός, ο οποίος είναι επίτιμος δικάκτορας του ελληνικού πανεπιστημίου από το 2004, δηλώνει έτοιμος να διευρύνει τους ορίζοντες του ΑΠΘ αν και κατά την έλευσή του θα βρεθεί αντιμέτωπος με βουνά σκουπιδιών εντός των πανεπιστημιακών χώρων αλλά κυρίως με τις τέσσερις εισαγγελικές έρευνες για τα πεπραγμένα των πρυτανικών αρχών. Σε κάθε περίπτωση πάντως, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η εκλογή του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Διοίκησης ο οποίος θα κληθεί να αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο για να διαχειριστεί τη σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΑΠΘ με τη λειτουργία του βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη, για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα.

«Ο κ. Μυλόπουλος μας παρότρυνε να κατέβουμε στο υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούμε» ανέφερε ο κ. Τσαραμπουλίδης, προσθέτοντας: «Του απάντησα ότι υπάρχουν δύο προβλήματα: το πρώτο είναι ότι το υπουργείο Παιδείας είναι έξω από την Αθήνα και θα μας διαλύσουν τα ΜΑΤ και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα».

Όσο για την απάντηση του κ. Μυλόπουλου; Σύμφωνα με τον κ. Τσαραμπουλίδη, «ο πρύτανης μου είπε ότι "το πρώτο το καταλαβαίνω, όσο για το δεύτερο, μη σε απασχολεί, θα βρούμε τρόπο να το λύσουμε».

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Ο πρύτανης του Αριστοτέλειου "πλήρωνε" για να γίνει κατάληψη στο υπ. Παιδείας - Ελλάδα

Ψεμματα της Μερκελ για να χτυπησει τις αγαθες απεργειες και καταληψεις των δημοσιων υπηρεσιων.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Στο πως φτασαμε ως εδω πανω κατω συμφωνουμε. Εχουμε διαφορετικο σκεπτικο για τη λυση.
Εσεις μου δινετε την αισθηση πως το βλεπετε εκδικητικα: αυτοι τοσα χρονια εζησαν σε βαρος ολων μας, τωρα καλα να παθουν, πρεπει να ζησουμε κι εμεις.
Κι εγω πιστευω πως εχουμε κατα βαθος τον ιδιο εχθρο και πως πρεπει να ζησουμε ολοι.

Δεν κατερευσε η ελληνικη οικονομια απο το μισθολογικο κοστος αλλα απο τις υπερογκες δημοσιες δαπανες, τις μιζες και τις συμφωνιες κατω απο το τραπεζι.
Κι οσο κι αν ζηλευουμε ή αγανακτουμε με τους ανθρωπους που μπηκαν στο δημοσιο (πολλες φορες ειναι η αληθεια φιλωντας κατουρημενες ποδιες, την υψιστη μορφη ξεφτιλισμου της ανθρωπινης αξιοπρεπειας) δεν ειναι αυτο που μας εφερε σε αυτην την κατασταση.
Συμφωνώ μαζί σου, την έχω γράψει πολλάκις τη γνώμη μου στο φόρουμ για το ότι δε φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι για την κατάντια της χώρας. Καθόλου δε ζηλεύω/αγανακτώ με τους διορισμένους, δούλεψα στο δημόσιο και είχα την ευκαιρία να συνεχίσω αλλά το αρνήθηκα εφόσον δε με ικανοποιούσαν οι συνθήκες. Απλώς λόγω αυτής της εμπειρίας έχω ίδια άποψη για κάποια τεκταινόμενα τα οποία άλλες φορές μπορεί να φαίνονται πολύ σκληρά και άλλες πολύ ελαστικά για τους υπόλοιπους.

osfialgia

Member
Συμφωνώ μαζί σου, την έχω γράψει πολλάκις τη γνώμη μου στο φόρουμ για το ότι δε φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι για την κατάντια της χώρας. Καθόλου δε ζηλεύω/αγανακτώ με τους διορισμένους, δούλεψα στο δημόσιο και είχα την ευκαιρία να συνεχίσω αλλά το αρνήθηκα εφόσον δε με ικανοποιούσαν οι συνθήκες. Απλώς λόγω αυτής της εμπειρίας έχω ίδια άποψη για κάποια τεκταινόμενα τα οποία άλλες φορές μπορεί να φαίνονται πολύ σκληρά και άλλες πολύ ελαστικά για τους υπόλοιπους.
Σε καμια περιπτωση δεν φταινε. Το θεμα ειναι ομως απο δω και περα τι γινεται. Καποιοι εμποδιζουν αλλαγεσ οι οποιες πρεπει να γινουν,μονο και μονο για να μη χασουν προνομια και θεσεις, τα οποια ετσι και αλλιως δεν επρεπε να εχουν..

chrisbd

Member
Να μην ξεχάσω, σήμερα ...χρεοκοπούμε

Στην πορεία της ιστορίας και ανά την υφήλιο εμφανίζονται διάφοροι τύποι που τρομοκρατούν τους πολίτες για τον ερχομό της συντέλειας του κόσμου και τη «Δευτέρα Παρουσία». Κάθε φορά διαψεύδονται, αφού δεν διστάζουν να δώσουν συγκεκριμένες, κοντινές ημερομηνίες, αλλά η αποτυχία τους, δεν πτοεί άλλους να ακολουθήσουν το έργο τους και να διατυπώνουν προβλέψεις για το τέλος του κόσμου.

Σε μια παραλλαγή, την ίδια αίσθηση, αναδύουν και οι προβλέψεις για το τέλος των ταμιακών διαθεσίμων και τη χρεοκοπία της Ελλάδας, που ξεκίνησε από τον περασμένο Μάιο και συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Σύμφωνα με την τελευταία προειδοποίηση του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών, σήμερα, στις 16 Νοεμβρίου η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Πριν ψηφιστούν μεσοπρόθεσμο και προϋπολογισμός, διαμήνυσαν ότι, αν μέχρι τις 16 Νοεμβρίου δεν ψηφιστούν τα μέτρα και η Ελλάδα δεν λάβει τη δόση, θα χρεοκοπήσει, δεν θα μπορεί να εισάγει φάρμακα, τρόφιμα και οι ξένοι δανειστές θα κατάσχουν τα ελληνικά πλοία στα λιμάνια του εξωτερικού! Αυτά ειπώθηκαν στη Βουλή και όχι σε χαλαρή κουβέντα ή σε κάποιο καφέ.

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Τα μέτρα ψηφίστηκαν, από μία μερίδα βουλευτών, ο προϋπολογισμός που περιέχει τα ίδια μέτρα του μεσοπρόθεσμου, ψηφίστηκε και από βουλευτές που καταψήφισαν το μεσοπρόθεσμο (ακατανόητο αντάρτικο) και σε κάθε περίπτωση νομοθετήθηκαν. Ομως η πολυπόθητη δόση δεν ήρθε μέχρι και χθες, (ούτε και σήμερα θα έρθει) γιατί ακόμη καβγαδίζουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε. (βασικά οι Γερμανοί) για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τις προειδοποιήσεις που είχε απευθύνει η πολιτική ηγεσία της χώρας, σήμερα η Ελλάδα θα έπρεπε να κηρύξει πτώχευση και οι μηχανές του Χολαργού να ξεκινήσουν να «κόβουν» δραχμές. Τίποτα εξ αυτών δεν θα συμβεί. Οι προειδοποιήσεις δεν ήταν παρά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα, το οποίο χάνει την αποτελεσματικότητά του όσο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται, από τον περασμένο Μάιο, κάθε φορά που η κυβέρνηση επιδιώκει να περάσει ένα σκληρό πακέτο μέτρων.

Με την επανάληψη της ίδιας φάρσας δεν χάνεται μόνο η αξιοπιστία επί του συγκεκριμένου ζητήματος, δηλαδή του χρόνου της χρεοκοπίας, αλλά και γενικότερα για όλα τα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής. Πώς θα πιστέψει ο πολίτης, που υποβάλλεται σε απίστευτες θυσίες, τις εξαγγελίες για ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας; Ή πώς θα πιστέψει πως τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, ύψους 14,2 δισ. ευρώ, είναι τα τελευταία, αφού το ίδιο το πρόγραμμα προβλέπει επιπλέον μέτρα, ύψους 4,7 δισ. ευρώ και το προσχέδιο της έκθεσης της Κομισιόν κάνει λόγο για νέα μέτρα 6,6 δισ. ευρώ.

, ... - 16/11/2012 7:00:00

chrisbd

Member
Διευκρινίσεις Γιάννου Παπαντωνίου..

Τα δεδομένα. Δημοσιεύτηκε η λίστα Λαγκάρντ, την οποία απέκρυπταν υπουργοί του ΠαΣοΚ. Στη λίστα εμφανίστηκε το όνομα της Σταυρούλας Κουράκου, γυναίκας Γιάννου Παπαντωνίου. Ο πρώην υπουργός έγινε έξαλλος: «Η αναφορά ονόματος που συμπίπτει με το όνομα της συζύγου μου είναι παντελώς ανακριβής. Η σύζυγός μου και εγώ δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικό. Ούτε είχαμε τοποθετήσει ποτέ χρήματά μας στη συγκεκριμένη Τράπεζα».

Προκύπτει από τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, από τον αριθμό διαβατηρίου, από την ημερομηνία γέννησης ότι η κυρία που δεν γνωρίζει τίποτε σχετικό, διατηρεί λογαριασμό στην ελβετική τράπεζα. Εν αγνοία της. Τη μέρα που υπεκλάπη η λίστα είχε στον λογαριασμό της 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Από την κίνηση του λογαριασμού φαίνεται να κατατίθενται εμβάσματα από τις ΗΠΑ κι αλλού. Φαίνεται να μπαινοβγαίνουν από τράπεζα σε τράπεζα μερικές δεκάδες εκατομμύρια. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα.

Με δεδομένη την πρώτη οργίλη διάψευση του Γιάννου Παπαντωνίου, μεταφέρουμε μια ακόμη θυμωμένη δήλωση, η οποία αφορά τη δημοσιοποίηση στοιχείων για λεφτά που ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα. «Με οργή και αγανάκτηση διαψεύδω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα απίστευτα ψεύδη και τις κακοήθειες ότι δήθεν πέρασαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από λογαριασμό τάχα της συζύγου μου. Η εργολαβία λάσπης και χυδαιότητας εναντίον μου και σε βάρος της συζύγου μου συνεχίζεται. Θα απαντήσω στους συκοφάντες μου με όλα τα μέσα που έχω στη διάθεσή μου». Να πούμε κάτι; Δεν χρειάζεται να απαντήσει στους συκοφάντες. Ούτως ή άλλως θα μιλήσει επισήμως το ΣΔΟΕ και η αντίστοιχη αμερικανική υπηρεσία. Ας αφήσει τη λάσπη και ας απαντήσει στα πρακτικά.

Η ατυχία για τον Γιάννο Παπαντωνίου είναι ότι οι πληροφορίες για τους λογαριασμούς προκύπτουν σε μια περίοδο όπου γίνονται ταυτόχρονα έρευνες για τις δαπάνες εξοπλισμού του στρατού την εποχή που εκείνος ήταν υπουργός Άμυνας. Θα ήταν προτιμότερο να εξηγήσει με το ίδιο πάθος τις επιλογές του. Να εκδώσει δηλαδή ψύχραιμες αναφορές για τις υποθέσεις που τον αφορούν και ερευνώνται με θαυμαστή καθυστέρηση από τη Δικαιοσύνη.

συνέχεια ΤΟ ΒΗΜΑ - Διευκρινίσεις Γιάννου - γνώμες

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ώρες-ωρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι κακώς έχει καταργηθεί η θανατική ποινή στην Ελλάδα... Και, δυστυχώς, αυτές οι ώρες αρχίζουν και γίνονται όλο και πιο συχνές...

chrisbd

Member
Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πάτρα: 33χρονος κρεμάστηκε αλλά τον πρόλαβαν ζωντανό – Άνεργος με οικονομικά προβλήματα..

Θα συνεχιστεί για πολύ αυτό το φαινόμενο;;.....ηλίθιοι ανάλγητοι κυβερνώντες.... 33 χρονών παληκάρια να αυτοκτονούν;;
Φροντιζει και για το μελλον αυτων των ανθρωπων ο Σαμαρας. Τι νομιζες; Ετσι τυχαι συνομιλει με το Θεο;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά ίσως θα έπρεπε να φτιάχναμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τοσο απλο, τοσο ευκολα κατανοητο...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories