• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη σε 10 μέρες? Τρέχουμε τώρα...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Από show σε show πάντως πηγαίνατε.:clap:

Αυτά τα καλά, τα νυχτερινά, αναρωτιέμαι γιατί? τα χάσατε?
αυτών τουλάχιστον, που τα παρουσιάζουν, είναι επιλογή τους
και δεν τραβάνε κανένα μα κανένα ζόρι,σε αντίθεση με τα δόλια τα ζωάκια.

Κλαίρη μόνο με μπύρες την έβγαλες?:haha:

Μα πόσο δίκιο έχεις...
Όταν κλείσαμε την εκδρομή δεν ξέραμε ότι είχε σόου, γνωρίζαμε μόνο για το trecking με τους ελέφαντες και τα λοιπά της εκδρομής που θα γράψω παρακάτω. Τώρα όσο αφορά για τα νυχτερινά, το είχαμε αρχικά στο πλάνο αλλά τελικά δεν μας βγήκε ποτέ η όρεξη για να πάμε. Μπορεί να μην το κάνουν με το ζόρι, αλλά μια χυδαία εκμετάλλευση υπάρχει. Και δεν μιλάω για τα τραβεστί, μιλάω γενικά.

Το Κλαιράκι μπορεί να μην έτρωγε αλλά απο μπιρίτσες δεν έχει παράπονο!! :haha:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τα θυμαμαι αυτα τα show με τα ζωα , μας ειχαν δωσει βιβλιαρακια στο αεροδρομιο , αλλα μονο που ειδα τη μαιμου μακιγιαρισμενη σα θεατρινα και τον ελεφαντα να παιζει ποδοσφαιρο κατι επαθα! Δεν πηγαμε σε κανενα.
Στους καταραχτες Namuang πηγαμε με το τζιπακι που ειχαμε νοικιασει και ημασταν ολομοναχοι. Θυμαμαι (και εχω φωτο παλι με μενα μεσα :haha:) οτι τα δεντρα φυτρωναν μεσα στο ποταμι και ειχε αμετρητους κορμους μεσα στο νερο και απιστευτη σκια..ζουγκλα φοβερη! Ελπιζω να ειναι ακομα ετσι..παρολη την ουρα που λες οτι υπηρχε για να βγαλεις φωτο.

Περιμενω τη συνεχεια , μας τα γραφεις πολυ ωραια και μου θυμιζεις αυτο το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο :)

GTS

Member
Το Σαμούι, όσο τουρισμό και να έχει δεχτεί, παραμένει ένα νησί καταπράσινο, κατάφυτο, φυσικά πανέμορφο. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ εκεί σε 2.5 μήνες, σε αγαπημένα στέκια, σπα και παραλίες :lol:

Μαρία, αν πας ποτέ Αφρική, που σου το εύχομαι ολόψυχα, θα νιώσεις μεγάλη συγκίνηση κυκλοφορώντας μέσα στην άγρια ζωή, ιδίως αν διανυκτερεύσεις και εντός αυτής! Αυτά τα "θεάματα" με τα ταλαίπωρα ζώα τα αποφεύγω, in fact είμαι και εναντίον, δε πάω ούτε θα πάω ποτέ καν σε τσίρκο. Κάτσε να δεις τους γιγάντιους Αφρικανικούς ελέφαντες, αυτοί της Ασίας είναι αλογάκια μπροστά τους και κάτσε μετά να σου βάλει το πόδι στα απαυτά σου :haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τα θυμαμαι αυτα τα show με τα ζωα , μας ειχαν δωσει βιβλιαρακια στο αεροδρομιο , αλλα μονο που ειδα τη μαιμου μακιγιαρισμενη σα θεατρινα και τον ελεφαντα να παιζει ποδοσφαιρο κατι επαθα! Δεν πηγαμε σε κανενα.
Στους καταραχτες Namuang πηγαμε με το τζιπακι που ειχαμε νοικιασει και ημασταν ολομοναχοι. Θυμαμαι (και εχω φωτο παλι με μενα μεσα :haha:) οτι τα δεντρα φυτρωναν μεσα στο ποταμι και ειχε αμετρητους κορμους μεσα στο νερο και απιστευτη σκια..ζουγκλα φοβερη! Ελπιζω να ειναι ακομα ετσι..παρολη την ουρα που λες οτι υπηρχε για να βγαλεις φωτο.

Περιμενω τη συνεχεια , μας τα γραφεις πολυ ωραια και μου θυμιζεις αυτο το πρωτο μου ταξιδι στο εξωτερικο :)
Πλάκα μου κάνεις! Στους καταράκτες Namuang χωρίς κόσμο? Πως μπορεί να συμβεί αυτό?? Είναι ακόμα όμορφα παρόλη την ουρά. Ειλικρινά, είναι πολύ όμορφα. Είσαι τυχερή που το απόλαυσες μόνη με τους φιλους σου! Τώρα στην παρούσα φάση δεν νομίζω να τα καταφέρει ποτέ κανείς! Αλλά εξακολουθεί να είναι όμορφο spot.
Μου ξανακάνεις πλάκα! Πρώτο σου ταξίδι στο εξωτερικό κι αυτό ήταν Ταϋλάνδη? Όταν οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) κάνουμε την πρώτη απόπειρα με μια συμβατή ξέρω γω Τσεχία? Όμορφη δεν λέω αλλά δεν ξεκινάμε αλλάζοντας ήπειρο! Να σαι καλά να ταξιδεύεις παντού καλή μου go2dbeach και πάλι πολύχρονη, ότι επιθυμείς :p

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Το Σαμούι, όσο τουρισμό και να έχει δεχτεί, παραμένει ένα νησί καταπράσινο, κατάφυτο, φυσικά πανέμορφο. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ εκεί σε 2.5 μήνες, σε αγαπημένα στέκια, σπα και παραλίες :lol:

Μαρία, αν πας ποτέ Αφρική, που σου το εύχομαι ολόψυχα, θα νιώσεις μεγάλη συγκίνηση κυκλοφορώντας μέσα στην άγρια ζωή, ιδίως αν διανυκτερεύσεις και εντός αυτής! Αυτά τα "θεάματα" με τα ταλαίπωρα ζώα τα αποφεύγω, in fact είμαι και εναντίον, δε πάω ούτε θα πάω ποτέ καν σε τσίρκο. Κάτσε να δεις τους γιγάντιους Αφρικανικούς ελέφαντες, αυτοί της Ασίας είναι αλογάκια μπροστά τους και κάτσε μετά να σου βάλει το πόδι στα απαυτά σου :haha:
Γιώργο, από το στόμα σου και στου Θεού (και όποιου πρέπει) αυτί. Αυτό το ολόψυχα με συγκινεί. Δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρω (αλλά θα τα καταφέρω) και δεν ξέρω αν θα διανυκτερεύσω κιόλας εκεί αλλά κάποια στιγμή το παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και θα βρεθώ στην αληθινή φύση των αγαπημένων μου ζώων. Έχω διαβάσει την ιστορία σου για τις άγριες νύχτες και να ξέρεις ζήλεψα. Δεν την έχω διαβάσει πρόσφατα, πάει καιρός και δεν νομίζω να έχω σχολιάσει κιόλας κάτι στην ιστορία σου, αλλά μου άρεσε (μα πως αλλιώς με τέτοιο θέμα), την έχω ζηλέψει και μ΄έχω φανταστεί σε αντίστοιχη φάση. Κι εγώ συνήθως τα αποφεύγω τα σόου με τα ταλαίπωρα ζώα, αλλά η αγάπη προς αυτά δεν παύει να υπάρχει με την μη φυσική παρουσία τους κοντά μου. Εννοώ ότι (μεταξύ μας -που λέει κι ένας καλός μου φίλος) γράφοντας για το σόου ψιλοείχα τύψεις κι αισθανόμουν κάπως, αλλά έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες η συμπάθεια μου για τα ζώα δεν μπορεί να πάψει να υπάρχει.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ξανα Ταυλανδη Gts?? Κανεις δεν παει μια μονο φορα , ειναι αληθεια! Μετα το προσφατο ταξιδι μου στο Κο Λιπε διαπιστωσα ποσα νησακια εχει ακομα ανεγγιχτα απο τον τουρισμο και ποσο μαγικος ειναι ο βυθος..Σε ζηλευω που θα βρεθεις εκει σε 2,5 μηνες! Κι εγω πιστευω θα παω και τριτη φορα :) και μαλιστα πολυ συντομα αν δε βρω σουπερ τικετ για λατινικη αμερικη..ιδομεν!

Zmaria μια ματια στο χαρτη μου και θα δεις την Ευρωπη καταλευκη.
Συμβατη-ξεσυμβατη η Ευρωπη , αισθανομαι αβολα μακρια απο εξωτικες παραλιες :lol: Περιμενω τη συνεχεια της ιστοριας σου να δω αν πηγες σε τιποτα κοντινα νησια και πως βρηκες τις παραλιες!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ξανα Ταυλανδη Gts?? Κανεις δεν παει μια μονο φορα , ειναι αληθεια! Μετα το προσφατο ταξιδι μου στο Κο Λιπε διαπιστωσα ποσα νησακια εχει ακομα ανεγγιχτα απο τον τουρισμο και ποσο μαγικος ειναι ο βυθος..Σε ζηλευω που θα βρεθεις εκει σε 2,5 μηνες! Κι εγω πιστευω θα παω και τριτη φορα :) και μαλιστα πολυ συντομα αν δε βρω σουπερ τικετ για λατινικη αμερικη..ιδομεν!
Ρε δεν πατε καλα εσεις οι δυο.
Το ταιλανδεζικο μικροβιο σας τρωει τον εγκεφαλο :haha:
Ξερω ενα καλο ψυχοθεραπευτη ταιλανδο στην καταγωγη:D:haha:μπας και σας κανει καλα.(σ`αυτον παω και γω αλλα τιποτα)

zmaria θα ξαναπηγαινες Ταιλανδη?
Περιμενω τη συνεχεια της ιστοριας σου.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Θελω κι εγω το ονομα του γιατρου...:haha:
εχω παει 2 φορες και φλερταρω και 3η..:D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
zmaria θα ξαναπηγαινες Ταιλανδη?
Περιμενω τη συνεχεια της ιστοριας σου.
Θα ξαναπήγαινα ναι, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Καταρχάς θα προσπαθούσα να νοικιάσω αυτοκίνητο. Και δεν θα έπαιρνα καμία εκδρομή αλλά θα επέλεγα ένα νησί πχ που ξέρω ότι είναι ωραία και θα καθόμουνα ολοήμερη ή και για διανυκτέρευση. Μετά μια μέρα στο Κο Σαμούι, μια μέρα πάλι σε άλλο νησί και τούμπαλιν. Εμείς στην προσπάθεια μας να τα προλάβουμε όλα, τα τρέξαμε τόσο που δεν τα ευχαριστηθήκαμε όπως πρέπει. Επίσης σε ένα τόσο ολιγοήμερο ταξίδι για την Ταϋλάνδη δεν θα ξαναέβαζα την Μπακόνγκ μέσα. Και δεν έφτασαν δυο μέρες και τις χάσαμε από το Κο Σαμούι και τα πέριξ και ψιλοχάσαμε μια μέρα στην μεταφορά. Κάποιοι τα λέγανε εδώ μέσα αλλά εμείς θέλαμε να τα ανακαλύψουμε μόνες μας ;)
Φυσικά και θα ξαναπήγαινα. Αλλά σύνδρομο στέρησης δεν έχω. Αυτό μάλλον θα μου συμβεί όταν θα πάω στην Λατινική Αμερική και προβλέπω όχι απλά σύνδρομο στέρησης αλλά αρρώστια κανονικά!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
. Το θεωρούν απλή διασκέδαση και ευχαρίστηση. Καλά κι εμείς του λέω οι υπόλοιποι δεν το κάνουμε με το ζόρι. Ναι αλλά για αυτούς απαντά, δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί ούτε θεωρούν το ελεύθερο (το πολύ ελεύθερο) σεξ σαν κάτι χυδαίο. Το να επιδίδονται στο σπορ συνεχώς και όχι απαραίτητα με έναν και μόνο σύντροφο είναι για αυτούς κάτι το φυσιολογικό. Οπότε αφού το κάνουν έτσι κι αλλιώς γιατί να μην βγάζουν και χρήματα από αυτό. ..
..:mad:.η μεγαλυτερη αθλιοτητα ειπομενη απο στομα ανθρωπου που ζει στη χωρα..σαν τις αθλιοτητες περι νεγρων που έλεγαν οι δυτικοι επιχειρηματιες στις χωρες Αφρικης..:mad:
Η ιστορια σου πολυ καλη και το κουραγιο της αδελφης στο ζενιθ..(καταλαβα κιολας το εργασιακο χωρο της..200 απολύσεις..)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Όχι LULLU νομίζω πως τον παρεξήγησες κι είναι κρίμα. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και αγαπάει τον λαό της Ταϋλάνδης. Μιλάει για το τι ισχύει γενικά όχι τι είναι αυτό που πιστεύει. Στην εξιστόρηση το γράφω κιόλας.

Συζητάμε για τον τρόπο σκέψη τους κι όχι τι είναι παράλογο και τι όχι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πολυ ωραια η συνεχεια Μαριω και φοβερες φωτο.Πραγματικα μας μεταφερεις τα παντα ...σα να ειμαστε εκει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα