• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη σε 10 μέρες? Τρέχουμε τώρα...

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Μαρία ευχαριστούμε για την όμορφη περιγραφή, τις ονειρικές φωτογραφίες και τις εξαιρετικά χρήσιμες προτάσεις για μελλοντικούς ταξιδιώτες!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πολυ ωραιο και το σημερινο!!!
Ασχετο =καπου πηρε το ματακι μου κατι για Ιμπιζα.
Δε γραφεις καποια στιγμη και 2 πραγματακια γιαυτην?
(Πω πω δε σε αφηνω σε ησυχια ...εχεις βρει το μπελα σου με μενα:bleh::haha:)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Κλεοπάτρα, Νενενα και Πάτυ (με το στόμα που πάντα στάζει μέλι) σας ευχαριστώ πολύ πολύ :p

Κλεο στην Ίμπιζα βρέθηκα για μια ημερήσια εκδρομή δεν έχω και πολλά να πω παρά μόνο ότι είναι μια σκέτη τρέλα (στην κυριολεξία), ένα πάρτυ, ένας προορισμός που σίγουρα ΔΕΝ θα ήθελες το παιδί σου να πάει όσο είναι έφηβο. Για την Ισπανία γενικά επιφυλάσσομαι για ένα μελλοντικό στόρι γιατί είναι η μέχρι στιγμής αγαπημένη μου χώρα. Προς το παρόν έχε υπομονή να διαβάσεις για την Ταϋλάνδη γιατί σήμερα συνειδητοποίησα πόσα πολλά έχω γράψει κι είμαι ακόμα στην δεύτερη μέρα! :shock: Και δεν έχει τελειώσει κίολας! :shock: Πάω καλά γιατρέ μου??

_antonis_

Member
Όταν είχε φτάσει κοντά 80 χρόνων, μάζεψε τους μαθητές του για να τους ανακοινώσει πως ο θάνατος του πλησιάζει και πως έχει ως τελευταία επιθυμία να ταριχευτεί και να τοποθετηθεί σε ένα υπερυψωμένο σημείο στον ναό. Τις τελευταίες 7 μέρες τις ζωής του σταμάτησε να μιλάει στον οποιοδήποτε, να τρώει και να πίνει οτιδήποτε και επικεντρώθηκε στον διαλογισμό του που θα τον οδηγούσε στην διαφώτιση. Και έτσι πέθανε. Τώρα πια βρίσκεται στην ίδια στάση διαλογισμού που είχε όταν απεβίωσε και είναι τοποθετημένος μέσα σε ένα υπερυψωμένο ειδικό γυάλινο κουτί που τον διατηρεί.

Όταν τα μάτια του έπεσαν, του φορέσανε γυαλιά ηλίου για να μην αποτελεί φαντάζομαι μακάβριο θέαμα.

afarm6.static.flickr.com_5107_5684037301_9b44e40d07_b.jpg

αλλά έχω απορίες. Δεν κατουριόταν ποτέ? Κι επίσης πόσο ακριβής είναι η πρόβλεψη του θανάτου του? Μα πόσο δύσκολο πια είναι να πεθάνει ένας ογδοντάχρονος όταν έχει να φάει και να πιει νερό εφτά μέρες? Απορίες που με παραπέμπουν σε άλλες απορίες για τις διάφορες ιστορίες της δικιάς μου θρησκείας, αλλά κάπου εδώ το σοβαρεύω πια μέσα στο κεφάλι μου, για αυτό και σταματώ. Εδώ δεν μπορώ να βρω άκρη με τον χριστιανισμό, θα μπορέσω με τον βουδισμό?

Έλα ντε! Αυτά ήθελα να ρωτήσω, αλλά τα ρώτησες εσύ...
Κατ'αρχήν πέθανε σ'αυτή την στάση του διαλογισμού, δηλαδή είχε σκεβρώσει προφανώς μετά απο 7 ημέρες και το σώωμα έμεινε έτσι! Δεν έπεσε...
Προέβλεψε τον θάνατό του αφού σταμάτησε μετά να τρώει και να πείνει για 7 μέρες! Ούτε εγώ δε θα άντεχα! Είδες τι σου κάνει ο διαλογισμός;;;
Κι εγώ μπορώ να προβλέψω τον θάνατό μου, κλείνοντας την αναπνοή μου για 10 λεπτά και μάλιστα χωρίς διαλογισμό!!!!

Τέλος, τα γυαλιά ηλίου τι μάρκας είναι; Σόρυ ρε παιδιά που γελάω, αλλά δε γίνεται.... μη με παρεξηγείτε ε; Αλλά έτσι που φαίνεται με το γυαλάκι εκεί....έχει φάση! Μόνο ένα τσιγάρο λείπει!! Θα ταν τέλειος!!

Φυσικά για να ανέβεις τα σκαλοπάτια και να πλησιάσεις τον μοναχό, πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου. Το ίδιο οφείλεις να κάνεις μπαίνοντας σε κάποιο ταϋλανδέζικο σπίτι, αλλιώς θεωρείται ασέβεια.
Α, όλα κι όλα! Τους καταλαβαίνω! Και στο σπίτι μου ασέβεια θεωρείται! Ειδικά αν λερώσεις το χαλί, μπορεί να σε βρίσουμε κιόλας (αν δεν το καθαρίσει ο ίδιος ο επισκέπτης) :haha::haha:

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ναυάγησε λέει και βυθίστηκε κοντά στον όρμο. Τα σώματα ξεβράστηκαν στους βράχους και για να μπορεί να μείνει στην ιστορία η αγάπη τους, οι βράχοι πήραν την σημερινή μορφή. Ερωτύλοι οι παππούδες. Αντί να γίνει κάνας βράχος σε σχήμα καρδιάς, οι βράχοι μεταμφιέστηκαν σε γεννητικά όργανα. Ο βράχος-αντρικό μόριο είναι εμφανής με το που φτάνεις στο μέρος, ενώ τον γυναικείο (που μοιάζει κρυμμένος) πρέπει να κατέβεις πιο χαμηλά για να τον βρεις (χμ…) και η θάλασσα πέφτει πάνω του. Έχει λίγο αέρα και το κύμα σκάει ακριβώς στον στόχο του κάνοντας το νερό να αφρίζει. See? Μας λέει ο αρχηγός. Sheʼ s coming now… και χαμογελά πονηρά. Βρε τον αρχηγό!

afarm6.static.flickr.com_5221_5687612899_b3aedee61e_b.jpg

Πολύ γέλιο η σημερινή σου μέρα!
Οι βράχοι πήραν την μορφή των οργάνων τους άραγε; Ο παππούς μια χαρά φαίνεται πως τα κατάφερνε! Άραγε βιάγκρα υπήρχε; Έπρεπε να πάτε για φωτογραφίες!!!! Πραγματικά νομίζεις ότι οι υπόλοιποι αν ξεκινούσατε να βγάζετε, δε θα έβγαζαν; :haha::haha:

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πολύ ωραίες, ωραία χρώματα!

Μάλλον θα ταν η πιο αστεία μέρα σας...

Attachments

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αντωνη ζωγραφισες!!
Εγω σου λεω οτι και οι υπολοιποι του γκρουπ θα σκεφτηκαν να βγαλουν φωτο ,αλλα θα κολλησαν για τους ιδιους ακριβως λογους!
Οντως ο μουμιοποιημενος με τα oakley ειναι πολυ αστειος.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
E, μα πές τα ρε Αντώνη! Τι τύπου πρόβλεψη είναι αυτή! Γέρος ήτανε, σταμάτησε να τρώει, σταμάτησε να πίνει νερό. Ε, τι θα κανε, δεν θα πέθαινε? Το θαύμα θα ταν να ζούσε! Ρε παιδιά τι γελάτε με τα γυαλιά :haha: τι άλλο να έκαναν, δεν θα ήταν "κάπως" να είναι όπως είναι και να μην είχε και μάτια? Να θύμιζε περισσότερο νεκροκεφαλή από ταριχευμένο άνθρωπο? :haha:

Όσο αφορά τους βράχους, ε ναι μάλλον θα πρεπε να βγάλουμε φώτος αλλά δεν ήταν μόνο οι ινδές οικογένειες εκεί, είχε παααααάρα πολύ κόσμο και διασκορπισμένο παντού. Μάλλον η καθεμιά ήθελε να την πείσει η άλλη και συνήθως εγώ τρώω τέτοια σκαλώματα και τελικά παρέσυρα και την αδερφή μου. Βλέπεις είμαι ήσυχο παιδί. (σσσσς, Κλεοπάτρα σε ακούω που γελάς)

_antonis_

Member
Αντωνη ζωγραφισες!!
Εγω σου λεω οτι και οι υπολοιποι του γκρουπ θα σκεφτηκαν να βγαλουν φωτο ,αλλα θα κολλησαν για τους ιδιους ακριβως λογους!
Οντως ο μουμιοποιημενος με τα oakley ειναι πολυ αστειος.
Τώρα ζωγράφισα:

Attachments

_antonis_

Member
Ρε παιδιά τι γελάτε με τα γυαλιά :haha: τι άλλο να έκαναν, δεν θα ήταν "κάπως" να είναι όπως είναι και να μην είχε και μάτια? Να θύμιζε περισσότερο νεκροκεφαλή από ταριχευμένο άνθρωπο? :haha:
Δε γελάω με τα γυαλιά. Είπα ότι δεν είναι ολοκληρωμένος μόνο με τα γυθαλιά και ότι με ένα τσιγαράκι θα ήταν τέλειος...
Τι λέτε τώρα;;;; :haha::haha::haha:
Ευτυχώς που τα κοκκαλά του δε θα τρίζουν (με τόσο διαλογισμό!!!)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δε γελάω με τα γυαλιά. Είπα ότι δεν είναι ολοκληρωμένος μόνο με τα γυθαλιά και ότι με ένα τσιγαράκι θα ήταν τέλειος...
Τι λέτε τώρα;;;; :haha::haha::haha:
Ευτυχώς που τα κοκκαλά του δε θα τρίζουν (με τόσο διαλογισμό!!!)[/quote]

:haha::haha::haha:

Πέρα ότι όντως ζωγράφισες κυριολεκτικά, έχεις καταπιαστεί και στις ατάκες σήμερα!! Είσαι στα hi σου! Ρε τον κακομοίρη μοναχό :haha:

_antonis_

Member
:haha::haha::haha:

Πέρα ότι όντως ζωγράφισες κυριολεκτικά, έχεις καταπιαστεί και στις ατάκες σήμερα!! Είσαι στα hi σου! Ρε τον κακομοίρη μοναχό :haha:
Πώ πω ρεζίλι έχω γίνει. Μέχρι και στα γραφόμενα φαίνεται ότι είμαι στα high μου!! :D

Ο κακοκοίρης...βλέπω τη φωτό και γελάω ξανά!! :haha::haha:
Πάντως άμα σηκωθεί να'ρθει να με βρεί, θα το καταλάβουν όλοι, δε φοβάμαι!! :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μα οντως βρε παιδια δεν υπαρχει αυτη η φωτο!!!
Μηπως εχεις καμια αλλη να τον δειχνει ανφας?Θα ηταν πολυ πιο αστεια!!
Θα μου πεις τι να κανουν με τα ματια του?
Εγω θεωρω οτι μια γαζα ..ενας επιδεσμος γυρω απο το κεφαλι που να κλεινει την περιοχη των ματιων θα ηταν πιο κομψο.
Αυτο με τα γιαλια δεν ταιριαζει καθολου με την εικονα ενος μοναχου...γελοιοποιειται ετσι πιστευω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα