pattyyy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- χμ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- νότια αφρική
Μαρία ευχαριστούμε για την όμορφη περιγραφή, τις ονειρικές φωτογραφίες και τις εξαιρετικά χρήσιμες προτάσεις για μελλοντικούς ταξιδιώτες!
Όταν είχε φτάσει κοντά 80 χρόνων, μάζεψε τους μαθητές του για να τους ανακοινώσει πως ο θάνατος του πλησιάζει και πως έχει ως τελευταία επιθυμία να ταριχευτεί και να τοποθετηθεί σε ένα υπερυψωμένο σημείο στον ναό. Τις τελευταίες 7 μέρες τις ζωής του σταμάτησε να μιλάει στον οποιοδήποτε, να τρώει και να πίνει οτιδήποτε και επικεντρώθηκε στον διαλογισμό του που θα τον οδηγούσε στην διαφώτιση. Και έτσι πέθανε. Τώρα πια βρίσκεται στην ίδια στάση διαλογισμού που είχε όταν απεβίωσε και είναι τοποθετημένος μέσα σε ένα υπερυψωμένο ειδικό γυάλινο κουτί που τον διατηρεί.
Όταν τα μάτια του έπεσαν, του φορέσανε γυαλιά ηλίου για να μην αποτελεί φαντάζομαι μακάβριο θέαμα.
αλλά έχω απορίες. Δεν κατουριόταν ποτέ? Κι επίσης πόσο ακριβής είναι η πρόβλεψη του θανάτου του? Μα πόσο δύσκολο πια είναι να πεθάνει ένας ογδοντάχρονος όταν έχει να φάει και να πιει νερό εφτά μέρες? Απορίες που με παραπέμπουν σε άλλες απορίες για τις διάφορες ιστορίες της δικιάς μου θρησκείας, αλλά κάπου εδώ το σοβαρεύω πια μέσα στο κεφάλι μου, για αυτό και σταματώ. Εδώ δεν μπορώ να βρω άκρη με τον χριστιανισμό, θα μπορέσω με τον βουδισμό?
Α, όλα κι όλα! Τους καταλαβαίνω! Και στο σπίτι μου ασέβεια θεωρείται! Ειδικά αν λερώσεις το χαλί, μπορεί να σε βρίσουμε κιόλας (αν δεν το καθαρίσει ο ίδιος ο επισκέπτης)Φυσικά για να ανέβεις τα σκαλοπάτια και να πλησιάσεις τον μοναχό, πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου. Το ίδιο οφείλεις να κάνεις μπαίνοντας σε κάποιο ταϋλανδέζικο σπίτι, αλλιώς θεωρείται ασέβεια.
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ναυάγησε λέει και βυθίστηκε κοντά στον όρμο. Τα σώματα ξεβράστηκαν στους βράχους και για να μπορεί να μείνει στην ιστορία η αγάπη τους, οι βράχοι πήραν την σημερινή μορφή. Ερωτύλοι οι παππούδες. Αντί να γίνει κάνας βράχος σε σχήμα καρδιάς, οι βράχοι μεταμφιέστηκαν σε γεννητικά όργανα. Ο βράχος-αντρικό μόριο είναι εμφανής με το που φτάνεις στο μέρος, ενώ τον γυναικείο (που μοιάζει κρυμμένος) πρέπει να κατέβεις πιο χαμηλά για να τον βρεις (χμ…) και η θάλασσα πέφτει πάνω του. Έχει λίγο αέρα και το κύμα σκάει ακριβώς στον στόχο του κάνοντας το νερό να αφρίζει. See? Μας λέει ο αρχηγός. Sheʼ s coming now… και χαμογελά πονηρά. Βρε τον αρχηγό!
Τώρα ζωγράφισα:Αντωνη ζωγραφισες!!
Εγω σου λεω οτι και οι υπολοιποι του γκρουπ θα σκεφτηκαν να βγαλουν φωτο ,αλλα θα κολλησαν για τους ιδιους ακριβως λογους!
Οντως ο μουμιοποιημενος με τα oakley ειναι πολυ αστειος.
Δε γελάω με τα γυαλιά. Είπα ότι δεν είναι ολοκληρωμένος μόνο με τα γυθαλιά και ότι με ένα τσιγαράκι θα ήταν τέλειος...Ρε παιδιά τι γελάτε με τα γυαλιά τι άλλο να έκαναν, δεν θα ήταν "κάπως" να είναι όπως είναι και να μην είχε και μάτια? Να θύμιζε περισσότερο νεκροκεφαλή από ταριχευμένο άνθρωπο?
Τώρα ζωγράφισα:
Δε γελάω με τα γυαλιά. Είπα ότι δεν είναι ολοκληρωμένος μόνο με τα γυθαλιά και ότι με ένα τσιγαράκι θα ήταν τέλειος...
Τι λέτε τώρα;;;;
Ευτυχώς που τα κοκκαλά του δε θα τρίζουν (με τόσο διαλογισμό!!!)[/quote]
Πέρα ότι όντως ζωγράφισες κυριολεκτικά, έχεις καταπιαστεί και στις ατάκες σήμερα!! Είσαι στα hi σου! Ρε τον κακομοίρη μοναχό
Πώ πω ρεζίλι έχω γίνει. Μέχρι και στα γραφόμενα φαίνεται ότι είμαι στα high μου!!
Πέρα ότι όντως ζωγράφισες κυριολεκτικά, έχεις καταπιαστεί και στις ατάκες σήμερα!! Είσαι στα hi σου! Ρε τον κακομοίρη μοναχό