dmdoc
Member
...τον γνώρισες και εσύ;;;;;;;:roll::roll::roll::roll:Πραγματικα παντως εχω χασει τον υπνο μου με το μορφονιο.
...τον γνώρισες και εσύ;;;;;;;:roll::roll::roll::roll:Πραγματικα παντως εχω χασει τον υπνο μου με το μορφονιο.
...τον γνώρισες και εσύ;;;;;;;:roll::roll::roll::roll:
ΈφτασεεεεεεεεεεεεΑντί να φλυαρείτε για τον Ιβάν, δεν συνεχίζουμε την ιστορία που είναι τόσο ωραία;; Άντε, θέλουμε κι άλλο Κο Σαμούι!!!!!
Οχι τον Ρωσο..μη μαλωσω και με το Μαριω....τον γνώρισες και εσύ;;;;;;;:roll::roll::roll::roll:
Χαχαχαχ.. Τον ειχα γνωρισει κ εγω αυτον στο τελευταιο ταξιδι..Οχι τον Ρωσο..μη μαλωσω και με το Μαριω.
Με τον αλλο τον Ταυλανδο εχω φαει τρελα
Χαχα γιατί δεν είναι ωραίο να σε παίρνει ο ύπνος με θέα το απέραντο μπλε? Σαν νησιώτης θα το ξέρεις καλύτερα!!Μ' αρέσει που ήθελες ακριανό στρώμα με θέα για να κοιμηθείς...
Εσύ σε λίγο θα μου βγεις ότι ήσουν και παρέα μας. Μόνο μην μου πεις πως είσαι κανένας από τους Ρώσους και έχεις μάθει ελληνικά!Χαχαχαχ.. Τον ειχα γνωρισει κ εγω αυτον στο τελευταιο ταξιδι..
Μου φαίνεται πως από την πολύ αϋπνία, κάποια απ τις δυο μας είχε παραισθήσεις, δεν εξηγείται αλλιώς.. Την μανουρίτσα που λες την θυμάμαι, ήταν η πρώτη, υπήρχε και δεύτερη όμως αυτή που περιγράφω. Ήταν αμέσως μετά το σάπισμα από ύπνο που επιδόθηκα. Μα αυτό ήταν το θέμα μου, δεν ήθελα να ξυπνήσω!!!Αμα σου λεω εγω πως δε θυμασαι μου λες τι λες μωρε???χαχαχα
Η "φιλονικια" μας ηταν οταν φταναμε στο πρωτο νησι πριν παρουμε τα καγιακ---εκει που μου ειπες λιγα νευρα εχεις σημερα..Στο γυρισμο μολις αγκαλιασες το στρωμα και σκεφτοσουν τον Ιβαν απεναντι μας (rofl) (rofl) πηρες τον υπνο του δικαιου --οχι κι οτι εγω πηγα πισω και ξυπνησαμε κοτοπουλα στο λιμανακι...Τι πραγμα κι αυτο με το που απλωναμε το κορμι μας εστω και λιγο και οπουδηποτε τσακ μπαμ ο υπνακος.
Και τα χειροτερα της κουρασης δεν ειχαν ερθει ακομα...
Επισης εχω να προσθεσω πως αν ειχαμε το υποθετικο σχεδιο στη σπηλια θα ανεβαινα το πρωι που θα ξυπνουσα μετα τον καφεδακι μου--ξεκουραστη ξεκουραστη και plenty of time θα ειχα και οσο αργα επιθυμουσα θα ανεβοκατεβαινα τα σχοινια--σαν τσιτα χεχε παρεα με 3 μπουκαλακια νερο---για το view point δεν ορκιζομαι κι ολας...
Αχ τι νησι κι αυτο?????