• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη σε 10 μέρες? Τρέχουμε τώρα...

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Μη μας το ρίξεις στο τσιφτετέλι τώρα.
Πες μας απλά ότι θέλεις να προστατεύσεις το παληκάρι
απ το κακό το μάτι και άσε, τα περί πειραματισμού.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μη μας το ρίξεις στο τσιφτετέλι τώρα.
Πες μας απλά ότι θέλεις να προστατεύσεις το παληκάρι
απ το κακό το μάτι και άσε, τα περί πειραματισμού.
Τσακάλι μου εσύ..:bleh: Ε να τον προστατεύσω κι εγώ σε κάτι, όχι μόνο αυτός!! :D

σαιτας

Member
Τωρα καταλαβα γιατι οι αμερικανοι ελεγαν για τον κινδυνο της ρωσικης αρκουδας. Τα ειδατε, τα κοριτσια μας παιρνουν.:bleh::lol:

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι? Τόσο μόχθησα να κατέβω από κει πάνω, κυλήστηκα στις λάσπες κι εσείς μόνο για τον Ρώσο ρωτάτε? Που είσαι Ιβάν να δεις τι φίρμα σε έχω κάνει!! :haha:

Πειραματικό κεφάλαιο έγινε το τελευταίο.. Τι κεντρίζει πιο πολύ το ενδιαφέρον..!!
εγω νομίζω οτι τα έγραψες για να αυξήσεις την αναγνωσιμότητα του θέματος:roll:
ωραια , τώρα που ειδες τι πουλάει θα γράφεις μονο τέτοιες ιστορίες:D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
εγω νομίζω οτι τα έγραψες για να αυξήσεις την αναγνωσιμότητα του θέματος:roll:
ωραια , τώρα που ειδες τι πουλάει θα γράφεις μονο τέτοιες ιστορίες:D
Άουτς! Γιατί έχουμε κανα διαγωνισμό εδώ και δεν το ξέρω?
Έχω γράψει ένα σωρό κεφάλαια με ένα σωρό πληροφορίες..
Οπότε προφανώς η ιστορία μου δεν είναι "τέτοια ιστορία".
Εξάλλου ισχύει δεν ισχύει το λοβ στόρι, ο τρόπος και μόνο που το αφηγούμαι έχει επίσης προφανές χαβαλεδίστικο χαρακτήρα! Κι εγώ τον γουστάρω πολύ τον χαβαλέ..

dmdoc

Member

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ε δεν γράφονται και πολλά "πικάντικα" στις κατά καιρούς ιστορίες.Πρωτοτύπησες...
Το κανα κι αυτό?? Wow! Nιώθω τόσο περήφανη για μένα! :bleh:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Τώρα που επιτέλους αύξησα την αναγνωσιμότητα της ιστορίας μου με δέκα αράδες άρλεκιν φαντασίας, μπορώ να συνεχίσω πιο ξενέρωτα. Οπότε παιδιά να σας ενημερώσω πως ΔΕΝ θα υπάρξει ερωτική συνέχεια, μπορείτε τώρα να σταματήσετε την ανάγνωση..

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Και μετά ξύπνησες. Φυσικά και κάνω πλάκα! Από πότε αρλεκινίστικα σενάρια υπάρχουν στην πραγματική ζωή? Και δη σε μένα? Θα πρεπε να ξεφορτωθώ μπόλικο κυνισμό και να προσθέσω ολίγον περισσότερη ελπίδα ρομαντισμού μέσα για να μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Άραγες έρχονται τελικά από κει που δεν τα περιμένεις?... Κι αν σου κάτσει που λένε? Στην προκειμένη ο Ιβάν είναι συμπαθέστατος, μου φέρεται όντως ευγενέστατα, αλλά δεν τον λες και ομορφόπαιδο. Το μόνο που δεν μου βγάζει είναι ερωτική διάθεση. Ωχ! Και τώρα? Εγώ πότε θα ζήσω το καλοκαιρινό love story μου?

Χιλιοευχαριστώ τον Ιβάν για την βοήθεια του και ψάχνω γρήγορα να βρω την αδερφή μου. Από μακριά μπορώ να διακρίνω την ανακούφιση στο πρόσωπο της, όταν επιτέλους με βλέπει σώα και αβλαβή. «Δεν μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ ανησύχησα» μου λέει. «Εν τω μεταξύ, σε παίρνω τηλέφωνο και τίποτα, καθόλου σήμα. Ρωτάω τον αρχηγό μπας και με καθησυχάσει και κάνει το ακριβώς αντίθετο. Μου λέει πως είναι πολύ επικίνδυνα εκεί πάνω τώρα που βρέχει. Καλά, και τώρα μας το λες?» Η αλήθεια είναι πως είναι απαράδεκτο να προτείνει στο γκρουπ να επισκεπτεί την σπηλιά, χωρίς να ενημερώσει για τον βαθμό δυσκολίας. Στο γκρουπ μας είναι και μεγάλης ηλικίας άνθρωποι. Κι αν ξεκινούσαν να έρθουν προς τα κει? Προφανώς θα σταματούσαν όταν θα άρχιζαν τα δύσκολα αλλά και πάλι το θεωρώ ανευθυνότητα και επικίνδυνο. Τρέχα γύρευε πόσο επικίνδυνο είναι και το view point το οποίο είναι και τέρμα Θεού. Όσο αφορά κι αυτό, απλά το ανέφερε, δεν έδωσε καμιά άλλη λεπτομέρεια. Με πλησιάζει ο αρχηγός και με ρωτάει πως μου φάνηκε. Τώρα που δεν έχω γκρεμοτσακιστεί και “πατάω στεριά”, είμαι πολύ ανεβασμένη. Φυσική κατάληξη της αδρεναλίνης. Υπέροχα του λέω, το καταδιασκέδασα! Πιάνουμε κουβέντα και ενθουσιάζεται που είμαστε από την Ελλάδα. Πετάει μερικές ελληνικές λέξεις ενώ βγάζει την μπλούζα του για να επιδείξει περήφανος το μεγάλο tatoo στο μπράτσο του. Δεν είναι άλλο από την μορφή του Ποσειδώνα. Εμ, κοτζάμ θαλασσοπόρος βλέπεις. Είναι ο θεός της θάλασσας μας λέει. Σώπα!

afarm3.static.flickr.com_2314_5808350613_74442dede9_b.jpg

Πλησιάζουμε το μπαράκι, πίνω λαίμαργα νερό και η Κλαίρη έχει πάρει ήδη μια καρύδα για να πιούμε τον φυσικό χυμό της. Η διαδικασία είναι απλή. Κόβουν ένα κομμάτι από το πάνω μέρος, βάζουν μέσα ένα καλαμάκι και τσουπ, έτοιμος ο φυσικός χυμός!

afarm3.static.flickr.com_2543_5808351621_b34cdb3a33_b.jpg

Παίρνουμε τις πετσέτες μας και 2 μάσκες από το κιόσκι και πάμε βουρ στην παραλία. Επιτέλους θα κάνω μπάνιο! Επιτέλους! Σχεδόν τρέχοντας ορμάμε στην θάλασσα λες και δεν έχουμε κολυμπήσει ποτέ. Βάζουμε τις μάσκες αν και σιχαινόμαστε λίγο, ποιος ξέρει πόσοι τις έχουν φορέσει. Τουλάχιστον λέμε ας μην χρησιμοποιήσουμε τους αναπνευστήρες. Αυτοί κι αν μπορεί να είναι γεμάτοι μικρόβια! Παίζουμε με την αδερφή μου στην θάλασσα σαν να είμαστε μικρά παιδιά. Σαν τότε που μας πήγαιναν οι γονείς μας και δεν ξεκολλούσαμε από την θάλασσα. Ώρα μας ήταν.

afarm3.static.flickr.com_2407_5808350261_6e062d9cb4_b.jpg

Η φάτσα της Κλαίρης έχει ηρεμήσει πια. Ειδικά από την στιγμή που κατέβηκα από την σπηλιά. Μα πως να μην ηρεμήσεις όμως σε έναν τέτοιο παράδεισο! Όλο το τοπίο είναι πεντάμορφο μόνο που τα νερά της θάλασσας με απογοητεύουν για άλλη μια φορά. Είναι πολύ θολά! Μ’ αρέσει που σου προτείνουν να κάνεις και σνόρκελινγκ! Εδώ δεν μπορείς να δεις την μύτη σου από την θολούρα! Επιχειρούμε να βγάλουμε υποβρύχιες φωτογραφίες αλλά είναι απογοητευτικές, δεν πολυφαινόμαστε. Για εμφάνιση τροπικών ψαριών ούτε λόγος!! Για την ακρίβεια δεν υπάρχουν καθόλου ψάρια. Ίσως να φταίει η βροχή πάλι τι να πω. Τι να γράψω actually.

afarm3.static.flickr.com_2768_5808913520_c7b0372d20_b.jpg

Βγαίνουμε έξω και επιδιδόμαστε στο τρομακτικά “κουραστικό” σπορ της ηλιοθεραπείας. Φοράω τα γυαλιά ηλίου και ριλαξάρω πίνοντας τον απίθανο χυμό καρύδας που είχα άχτι από χτες το βράδυ! Οι λιγοστοί επισκέπτες του νησιού δεν καταφέρνουν ευτυχώς να χαλάσουν την ηρεμία της φύσης. Αυτή είναι ζωή!!!

afarm4.static.flickr.com_3390_5808350955_c147bf9048_b.jpg

Σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να μην χρειάζεται να επιστρέψουμε στο Κο Σαμούι, στην Τσαβένγκ, να μέναμε εδώ, σ’ αυτήν την ηρεμία, σ΄αυτό το γεμάτο φοίνικες νησί και να πίνουμε κοκτέηλς στο γραφικό όμορφο μπαράκι μέχρι το πρωί. Αμπελοφιλοσοφώντας ή γνωρίζοντας νέους ανθρώπους διαφορετικής εθνικότητας. Αυτό δεν πρόκειται όμως να γίνει, τουλάχιστον σε αυτό το ταξίδι, οπότε απολαμβάνουμε τον χρόνο που μας απομένει σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο. Μου αρέσει τόσο πολύ εδώ που καταφέρνω να αψηφίσω την θολούρα της θάλασσας. Αγαπώ τα καθαρά νερά για αυτό και τις θάλασσες της Ελλάδας δεν τις αλλάζω με τίποτα. Περνάει ο Ιβάν από μπροστά μας και τον συστήνω στην Κλαίρη ως τον σωτήρα μου. Χαμογελάει αυτάρεσκα και φεύγει. Σε λίγο τον ακούω να με φωνάζει από μακριά με την γλυκά αστεία προφορά του. «Mariaaaaa, Mariaaaaaa, come, you should see that!». Βαριέμαι πάρα πολύ να σηκωθώ, αλλά δεν θέλω να τον αγνοήσω μετά την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφερε νωρίτερα. Στέκεται στο βάθος της παραλίας κάτω από κάτι φοινικόδεντρα και μου δείχνει να κοιτάξω ψηλά. Εκεί πάνω στα δέντρα, βρίσκονται διασκορπισμένες καμιά δεκαριά μαϊμούδες να κοιτάζουν τους παράξενους επισκέπτες που τα παρατηρούν! Τι όμορφες που είναι! Επιστρέφω στην πετσέτα μου και στην χαλάρωση μου. Αυτή είναι ζωή! Το πα?

afarm4.static.flickr.com_3651_5808351259_31aeb0691f_b.jpg

Attachments

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Στην αρχη πιστευα οτι μας δουλευεις κανονικα.. Αλλα τωρα αρχιζω και πειθομαι οτι τον εζησες τον ερωτα με τον Ιβαν.. Ελα παραδεξου το Μαρια, μια παρεα ειμαστε.. Λιγο το καλοκαιρι, λιγο η αισθηση της περιπετειας λιγο το ολο σκηνικο..
Και να σου πω και κατι; Γιατι δηλαδη μονο εμεις οι αντρες να εχουμε μια αδυναμια στις Ρωσσιδες και οχι εσεις στους Ρωσσους;
Εγω παντως ειμαι μαζι σου.. Ελα πες μας.. Οταν σου φωναξε.. Μαρια γιου σουντ καμ εντ σι δατ, τι ειχε ετοιμασει; Ρομαντικο δειπνο κατω απο τους φοινικες εκει πισω απο το μπαρακι στην παραλια; :shock:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Στην αρχη πιστευα οτι μας δουλευεις κανονικα.. Αλλα τωρα αρχιζω και πειθομαι οτι τον εζησες τον ερωτα με τον Ιβαν.. Ελα παραδεξου το Μαρια, μια παρεα ειμαστε.. Λιγο το καλοκαιρι, λιγο η αισθηση της περιπετειας λιγο το ολο σκηνικο..
Και να σου πω και κατι; Γιατι δηλαδη μονο εμεις οι αντρες να εχουμε μια αδυναμια στις Ρωσσιδες και οχι εσεις στους Ρωσσους;
Εγω παντως ειμαι μαζι σου.. Ελα πες μας.. Οταν σου φωναξε.. Μαρια γιου σουντ καμ εντ σι δατ, τι ειχε ετοιμασει; Ρομαντικο δειπνο κατω απο τους φοινικες εκει πισω απο το μπαρακι στην παραλια; :shock:
Αυτή είναι η διαφορά! Άλλο οι Ρωσίδες άλλο οι Ρώσοι! Έχουν μια κάποια διαφορά δεν συμφωνείς!? Λίγα ποστς πριν η Vario γράφει "μα καλά, με Ρώσο?" :lol:
Αν το Άρλεκιν μου ίσχυε, η συνέχεια που λες θα ήταν εκπληκτική!

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Και γιατι δηλαδη δεν μπορει να βρεθει ενας ωραιος Ρωσος τουριστας;
Με θεληματικο πηγουνι και να ναι και λιγο μπρουτάλ, μάτσο ρε παιδι μου (ισως και ματσό) κατι τετοιο; Πρεπει ολοι να μοιαζουν με τον Γκορμπατσοφ δηλαδη;
Δεν ξερω Μαρια.. Κατι δεν μου κολλαει εδω..:D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Και γιατι δηλαδη δεν μπορει να βρεθει ενας ωραιος Ρωσος τουριστας;
Με θεληματικο πηγουνι και να ναι και λιγο μπρουτάλ, μάτσο ρε παιδι μου (ισως και ματσό) κατι τετοιο; Πρεπει ολοι να μοιαζουν με τον Γκορμπατσοφ δηλαδη;
Δεν ξερω Μαρια.. Κατι δεν μου κολλαει εδω..:D
1)Πως δεν μπορεί? Για τον δικό μου λέμε και την πλειοψηφία.
2)Χμμμ αυτή η περιγραφή με κάνει να πιστεύω πως έχεις κάποια στιγμή διαβάσει κι εσύ Άρλεκιν. (η οποία περιγραφή καθόλου δεν με χαλάει να ξέρεις)
3)Μ αρέσει αυτή η εναλλαγή ρόλων της πλακίτσας! Καλά το πας! (τον χαβαλέ ε)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom