• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη σε 10 μέρες? Τρέχουμε τώρα...

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Οκ δεν θελω να σε πιεσω.. Παντως αν καποια στιγμη θες μπορεις να γραψεις την "εναλλακτικη" version του λοβ στορι..Ξερεις αυτη που ειναι ψευτικη :p
Περιμενω την συνεχεια.. :D

varioAthens

Member
Ουφ ησύχασα... προς στιγμήν νόμιζα πώς με τη βροχή έκαψες φλάτζες.... :bleh::haha: Βέβαια, αυτό που είπα "μα καλά με Ρώσο?", τελικά το παίρνω πίσω... υπάρχουν και χειρότερα... βλέπε τον μποντέο τον αρχηγό με το τατού!!! :bleh:

_antonis_

Member
Να ρωτήσω και γώ κάτι άλλο; (καθένας με ότι του ρθει)
Οι φώτος γιατί είναι όλες κάπως...σαν παλιές; Μήπως κάτι τρέχει με την ισορροπία λευκού; Έτσι μου φαίνεται εμένα...

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Οι φώτος γιατί είναι όλες κάπως...σαν παλιές; Μήπως κάτι τρέχει με την ισορροπία λευκού; Έτσι μου φαίνεται εμένα...
Χαχαχ νατο και το φωτογραφικο ενστικτο.. Επισης εχουν αρκετο θορυβο και μια δυο εχουν καμμενο ουρανο με τετοια διαφορα f stop :D

_antonis_

Member
Χαχαχ νατο και το φωτογραφικο ενστικτο.. Επισης εχουν αρκετο θορυβο και μια δυο εχουν καμμενο ουρανο με τετοια διαφορα f stop :D
Ακούς κάποιον ήχο και λές θόρυβο; Πλάκα κάνω!

Όχι τίποτα, αν είναι οι ρυθμίσεις της μηχανής πρέπει να τις αλλάξεις zmaria, για το επόμενο ταξίδι...

d4ydr33m3r

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Ακούς κάποιον ήχο και λές θόρυβο; Πλάκα κάνω!

Όχι τίποτα, αν είναι οι ρυθμίσεις της μηχανής πρέπει να τις αλλάξεις zmaria, για το επόμενο ταξίδι...
Ναι καταλαβαινω πεφτει το ματι αν ασχολεισαι,φυσικα κ εκανα πλακα κ εγω..
Ε ενταξει στατιστικα να το δεις μαλλον πρεπει να τραβηχτηκε με compact και σε A mode.. :D
Δεν ειναι ολοι σαν τα γιαπωνεζακια οπως μερικοι απο εμας..

harilander

Member
Επόμενο Ταξίδι
βλέπουμε...
Ταξίδι-Όνειρο
χώρα του ποτέ
Άουτς! Γιατί έχουμε κανα διαγωνισμό εδώ και δεν το ξέρω?
Έχω γράψει ένα σωρό κεφάλαια με ένα σωρό πληροφορίες..
Οπότε προφανώς η ιστορία μου δεν είναι "τέτοια ιστορία".
Εξάλλου ισχύει δεν ισχύει το λοβ στόρι, ο τρόπος και μόνο που το αφηγούμαι έχει επίσης προφανές χαβαλεδίστικο χαρακτήρα! Κι εγώ τον γουστάρω πολύ τον χαβαλέ..
για να σε πειραξω το ειπα, μην το πέρνεις σοβαρά..

ναι, μοιάζουν λες και ειναι "σκαναρισμένες" αυτές με τον ουρανό.
ενω στις περισσοτερες τα χρώματα είναι εντονα εκει οπου υπάρχει πολύ φως (ουρανος,θάλασσα) η ισοροπία του λευκού ειναι έντονη.Προφανώς το white balance ειναι στο auto ή εχει γίνει επεξεργασία αργότερα.
Σε κάποια μοντέλα της fuji το εχω δει αυτό, εντονα χρωματα αλλα η φωτεινοτητα πολυ εντονη.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
harilander δεν ξέρω.. Ή να με πειράξεις ή να με πειράξει.. Υπάρχει μια λεπτή διαφορά. Και μόνο που το διευκρινίζεις όλα οκ.

Η φωτογραφική μηχανή είναι όντως fuji και πολλές είναι τραβηγμένες με της αδερφής μου (μικρότερης ποιότητας) και μέσα από αδιάβροχη θήκη. Επίσης έχουν φάει επεξεργασία, κυρίως όμως για περικοπή μιας και σε κάποιες είμαστε κι εμείς μέσα. Εννοείτε όλες τις φωτογραφίες ή τις τελευταίες?? Για να ξέρω πόσο να ξενερώσω!! :roll::D

d4ydr33m3r δεν ξέρω αν είσαι "γιαπωνέζος" εμένα πάντως τα compact και σε A mode τύπου πράγματα μου κάνουν κινέζικα. Μιλάμε για ασχετίλα κι ας μ' αρέσει πολύ η φωτογραφία.

Αντουάν θα το κοιτάξω tnks ;)

vario ατακαδόρα, ναι, παντού και στα πάντα υπάρχουν και χειρότερα!! Είδες όμως τσακίρικο μάτι?? :bleh:

dmdoc μάλλον σ' εξιτάρει το ζουγκλώδες πράσινο, δεν εξηγείται αλλιώς!!

klaire

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ουφ ησύχασα... προς στιγμήν νόμιζα πώς με τη βροχή έκαψες φλάτζες.... :bleh::haha: Βέβαια, αυτό που είπα "μα καλά με Ρώσο?", τελικά το παίρνω πίσω... υπάρχουν και χειρότερα... βλέπε τον μποντέο τον αρχηγό με το τατού!!! :bleh:
μα γιατι δε σου αρεσε ο αρχηγος μας??? μηπως δεν εχει φωτογενεια ??
σε σχεση με τους ταυλανδους μοντελακι ηταν χαχαχχα οπως και ο αρχηγος μας την πρωτη μερα---μαλλον τους περνανε οντισιον:haha:
οσο για το Ρωσο,αν κατεβαινε κατω και μου ελεγε ερωτευτηκα ενα Ρωσο εκει που θα συνερχομουνα απο το εγκεφαλικο της ανησυχιας εκει θα παθαινα το 2ο---και για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κατι με τους Ρωσσους αλλα απ οσο ξερω της αδερφη μου τα γουστα θα ηταν μια κεραμυδα....:roll:

klaire

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
για να σε πειραξω το ειπα, μην το πέρνεις σοβαρά..

Δε φανηκε ετσι--τουλαχιστον σε μενα--αλλα μακαρι να ειναι πειραχτικο γιατι κριμα ειναι να χανει το mood μια ιστορια απο ενα αστειο...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πραγματικα παντως εχω χασει τον υπνο μου με το μορφονιο.
Ερωτααααααα!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα