• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη? Όχι! όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Δίκιο έχετε και οι δύο. Απλά περίμενα πότε εσύ συγκεκριμένα θα αλλάξεις avatar για να μην έχεις τις μαύρες σου..... Αφού βλέπω όμως ότι αρχίζεις και γουστάρεις ανηθικότητες...... οκ θα συνεχίσω...
Μα γι' αυτό ακριβώς πρέπει να συνεχίσεις...για να μου περάσουν οι μαύρες μου :haha:
Άντε περιμένουμε!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μα γι' αυτό ακριβώς πρέπει να συνεχίσεις...για να μου περάσουν οι μαύρες μου :haha:
Άντε περιμένουμε!
Πάντως, έτσι κι εμφανιστείς έτσι στο Βόρνεο, δεν πρόκειται να μείνει όρθιο όχι έντομο, ούτε κολυμπιθρόξυλο - μαύρο ή άσπρο! :haha: Στα οξυγόνα θα τους στείλεις όλους!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Θελουμε να φύγουμε ρε!!! Ακούτεεεεεε????
Αφού λοιπόν μπαίνουν στο αυτοκίνητο, ο οδηγός ξεκινάει. Το αεροδρόμιο στην Μπανγκόκ απέχει περίπου μιάμιση ώρα. Στα μισά περίπου της διαδρομής χτυπάει το τηλέφωνο του οδηγού, ο οποίος δεν μίλαγε αγγλικά. Απαντάει και κάποιος του λέει κάτι. Αγνωστο ακόμα
τι. Αυτός κοιτάει το ζευγάρι απο την Ελλάδα απο τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και δίνει το τηλέφωνο στο Γκιούλιβερ λέγοντας του my boss (?). O Γκιούλιβερ το παίρνει με περιέργεια και ακούει αυτά που του λένε. Κάτι ψελίζει, κάτι απαντάει που αφορά χρόνο και "έχουμε μια πτήση να προλάβουμε", ενω παράλληλα έχει κιτρινίσει και αρχίζει και βγάζει καπνούς απο τα αυτιά. Δίνει το τηλέφωνο στον οδηγό, αυτός κάτι λέει με το αφεντικό του μετά κάνει στην άκρη στον δρόμο και σβήνει το αυτοκίνητο!!!!!!!
Η ωρα είναι εχθρός τους. Το αεροδρόμιο απέχει ακόμα 45 λεπτά και δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Οι ώρες είχαν βγει οριακά. Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι ανακαλύφθηκε απο τον ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεων ότι είχε κλεισθεί ταξί, και αντ' αυτού δόθηκε πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο όμως ήταν "κλεισμένο" για άλλους πελάτες.
Ετσι είπε στον Γκιούλιβερ να κατέβουν απο το αυτοκίνητο (στην μέση της διαδρομής και κάτω απο το λιοπύρι με τα μπαγάζια) , να φύγει ο οδηγός να γυρίσει στην Πατάγια και απο εκεί θα ξεκινούσε ένα ταξί για να τους πάει στο αεροδρόμιο !!!! Ο Γκιούλιβερ είχε αντιπροτείνει να πληρωθεί η διαφορά στην τιμή, αλλά δυστηχώς αυτό δεν γινόταν , αφού
χρειαζόταν για άλλους πελάτες το αυτοκίνητο. Οταν το είπε στην καλή του, αυτή έβαλε τα γέλια, υστερικά χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Γέλαγε ακόμα όταν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και απάντησε ο Γκιούλιβερ, ο οποίος είχε πλέον ξεφύγει απο αυτό που λέμε "ήρεμη αντιμετώπιση των καταστάσεων" και θύμιζε τον πράσινο Halk. Μίλαγε στο boss
με έντονο τόννο και αυτά που του έλεγε ήταν τα εξής, Στην χώρα σας κινδυνέψαμε ουκ ολίγες φορές, παραλίγο να σκυλοπνιγούμε, να φαγωθούμε αμάσητοι, να μας βγει το κακό το όνομα, να βαρέσουμε πτώχευση για πολλούς και διαφόρους λόγους, να κοιμηθούμε
στον δρόμο, να γίνουμε μπλε μαρέν απο επικείμενο ξύλο, να γυρνάμε αγκαζέ στα νησιά με τον Jim και τα υπόλοιπα μέλη απο τους Doors, να μας έρθει μια καρύδα στο κεφάλι, να σπάσουμε την μασέλα μας, να πέσουμε σε υπόνομο, να επιστρέψουμε -8 κιλά και τώρα το μόνο που θέλουμε είναι με όλο το δίκιο μας να γυρίσουμε Ελλάδα. Και έρχεσαι εσύ και μας λες ότι θα μας παρατήσεις έκθετους στην εθνική οδό, κάτω απο τους 39 βαθμούς με αποτέλεσμα εκτός της ηλίασης να χάσουμε και το αεροπλάνο? Ε! ποτέ!!! Η διπλανή του συνέχιζε τα νευρικά γέλια φωνάζωντας ταυτόχρονα "δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω ....", ενώ ο Γκιούλιβερ προσπαθούσε να πείσει τον ιδιοκτήτη... Μετά απο άπειρα τηλεφωνήματα, ο οδηγός (τους λυπήθηκε??) τους λέει ένα οκ. και ξεκινάει για το
αεροδρόμιο επιτέλους. Η πτήση προς Μπαχρέιν ήταν μέτρια και αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι κάναν βόλτες στον ουρανό 30 λεπτά περίπου μέχρι την προσγείωση, (έπρεπε να περιμένουν κάποιον VIP όπως τους ανακοινώθηκε) , σχετικά σύντομη. Φτάνουν στο πρώην Ηilton. Πηγαίνουν στο δωμάτιο.
Πρώτη τουβλιά. Το δωμάτιο ήταν twin. Δεύτερη τουβλιά. Ο διπλανός είχε μια μανία με τον Michael Jackson και συνέχεια ακούγονταν επιτυχίες στο τέρμα, συνοδευόμενες απο αποπειρες αντιγραφής του τραγουδιστή με αραβική προφορά. Τρίτη τουβλιά. Οταν πατήθηκε το καζανάκι το νερό δεν σταμάτησε να ανεβαίνει!!!! έσπευσαν με κάτι πετσέτες, με κάτι χαρτιά να σταματήσουν την διαρροή , αλλά που...... στο τέλος ο Γκιούλιβερ είχε πέσει στα πατώματα και έκανε τον υδραυλικό με την Dim να του
γκρινιάζει λέγοντάς του "έλα μωρε τώρα, που θα τους φτιάξουμε και τα καζανάκια!! πάμε κάτω να φάμε και βλέπουμε τι θα γίνει. Τελικά το έφτιαξε. Εφταιγε κάτι σε "φλοτέρ" (αν είναι σωστό).Τέταρτη τουβλιά. Κατσαρίδες έχουν κατακλύσει το μπάνιο και για 10 λεπτά περίπου τις κυνηγάνε. Πέμπτη τουβλιά. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου διαθέτει για
φαγητό αμέτρητη ποικιλία όπως , πατάτες βραστές, πατάτες τηγανιτές, πατάτες στο φούρνο, πατάτες ογκραντέν, και ψωμάκια για να κατηγορηθεί πλήρως για την αποταμίευση ολόκληρης της ποσότητας αμύλου που υπάρχει στην Ασία. Εκτη τουβλιά. Ο δόλιος Γκιούλιβερ έχει γενέθλια και πάνε στο μπαρ (ο Θεος να το κάνει, εμείς στην
Ελλάδα αλλοιώς τα λέμε αυτά τα μαγαζιά) να πιουν μια μπύρα για να το γιορτάσουν. Μία πρόλαβαν μόνο να πιούν και μετά τους έδιωξαν για να γλεντήσουν οι σεντονάδες τα κορίτσια απο Ρωσία μεριά, με όλη τους την άνεση. Το βράδυ κοιμήθηκαν στο ένα μονό κρεβάτι , αν και έγιναν προσπάθεις ένωσης του έτερου που δεν ευδοκίμησαν γιατί έπρεπε
να κάνουν ολόκληρη μετακόμιση (κομοδίνα, μοκέτες κλπ). Το πρωί ξύπνησαν διπλωμένοι στα δυο σαν εφημερίδες. Το βανάκι έρχεται και τους παίρνει για το αεροδρόμιο..... δυστηχώς συνεχίζεται...

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Α πα πα... εγώ μία ερώτηση θέλω να κάνω: με τον...επίτιμο, τι είδους συγγένεια έχετε? Γιατί δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει :haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Α πα πα... εγώ μία ερώτηση θέλω να κάνω: με τον...επίτιμο, τι είδους συγγένεια έχετε? Γιατί δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει :haha::haha:
νουνός μου είναι, νουνός μου:haha::haha::haha::haha: . Αυτός μας πήρε τηλέφωνο πριν φύγουμε και μας ευχήθηκε καλό ταξίδι και όλα να μας παν δεξιά:shock::shock:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτός μας πήρε τηλέφωνο πριν φύγουμε και μας ευχήθηκε καλό ταξίδι και όλα να μας παν δεξιά:shock::shock:
Κι αυτός φταίει? Ο άνθρωπος σας ευχήθηκε να σας πάνε όλα δεξιά και σεις πήγατε σε χώρα που όλοι πηγαίνουν αριστερά! Τι περιμένατε? Όλο στο αντίθετο ρεύμα βρισκόσασταν!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Κι αυτός φταίει? Ο άνθρωπος σας ευχήθηκε να σας πάνε όλα δεξιά και σεις πήγατε σε χώρα που όλοι πηγαίνουν αριστερά! Τι περιμένατε? Όλο στο αντίθετο ρεύμα βρισκόσασταν!
Προς Θεου!!! Δεν τον κατηγόρησα εγώ!! Η άστραλ, :Dη άστραλ....:D Εγω γνωρίζω τι γουρλής που είναι..:shock:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Προς Θεου!!! Δεν τον κατηγόρησα εγώ!! Η άστραλ, :Dη άστραλ....:D Εγω γνωρίζω τι γουρλής που είναι..:shock:
Α έτσι ε? Προδότρα! :bleh: Κι έχω και ταξίδια να κάνω τις επόμενες ημέρες!
Να πεις του νονού σου ότι πολύ τον συμπαθώ και δε θα παρεξηγηθώ καθόλου αν ΔΕΝ μου ευχηθεί!! :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom