• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη? Όχι! όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Bahari

Member
Ξέρεις τι γίνεται όταν αργείς να γράφεις τη συνέχεια; "Αναγκάστηκα" να κάνω επανάληψη το τελευταίο κομμάτι γαι να φρεσκάρω την ιστορία. Σε παρακαλώ πολύ να μην επαναληφθεί :bleh:

Κι εκεί που λέω, άντε τέρμα το γέλιο, από δω και πέρα όλα θα κυλήσουν ομαλά, αφήνεις πάλι υπονοούμενα για νέες περιπέτειες :roll: Τι έγινε πάλι;;; σεισμοί, λιμοί ή καταποντισμοί;;;:haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Απολαυστικοτατη οπως παντα!Keep writing....

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Η νυχτα του Αγιου Βαρθολομαιου

Αφού τακτοποιούνται στο τρίτο ξενοδοχείο κατά σειρά , ξεκουράζονται λίγο και επειδή έχει νυχτώσει λένε με το φτωχό τους το μυαλό "δεν πάμε απέναντι στις παράγκες να κάτσουμε λίγο?" Οπερ και εγγένετο. Εδώ θα πρέπει να ενημερώσουμε το αναγνωστικό κοινό ότι οι φίλοι μας είναι από την φύση τους ήρεμοι άνθρωποι. Δεν μπλέκουν σε καυγάδες και προσπαθούν να μην προκαλούν. Αλλά εκείνο το βράδυ.....
Κάθονται στο μπαρ, τους πλησιάζει η κοπέλα και τους ρωτά τι θα πιούν. Ο Γκιούλιβερ της απαντά "Ποτάσα. Κανονικά ποτάσα θα πρέπει να μας φέρεις, να την πιούμε να πάμε μια ώρα αρχίτερα, προτιμότερο από τον αργό θάνατο ,αλλά πιάσε δυο μπύρες". Ωρες-ώρες ο Γκιούλιβερ έχει τις ικανότητες του Κάλχα, ενώ η συμβία του κρατά το κουτί της Πανδώρας. Πίνουν, κουβεντιάζουν,καπνίζουν , αστειεύονται και βγάζουν φωτογραφίες. Ολα καλά μέχρι εδώ. Μετά από λίγο έρχεται και η κοπέλα που δούλευε στο κοινόβιο. Προφανώς η ζωή είναι ακριβή και κάνει δυο δουλειές για να βιοποριστεί το φτωχό κορίτσι, (μην πούμε και τρείς). Πάνω από το μπαρ κρέμεται ένα καμπανάκι. H Dim το χτυπάει. Με το που το ακούνε οι κοπέλες που δουλεύαν γυρίζουν και τους κοιτάν. Ερχεται
η πατρόνα-ιδιοκτήτρια γρήγορα προς αυτούς και τους ρωτά με λαχτάρα "Το εννοείται αυτό?" (Ποιό?) "Αυτό, το καμπανάκι, το εννοείται?" τους ξαναρωτά. Οι φίλοι μας κάθονται και την κοιτάν σαν χαζοί. Δεν είναι η πρώτη τους φορά στην Ταυλάνδη, αλλά όσο ζεις μαθαίνεις. Δηλώνουν άγνοια και τότε η πατρόνα τους ενημερώνει ότι όποιος χτυπάει το καμπανάκι το κάνει για να κεράσει ποτά όλα τα κορίτσια στο μπαρ, και δεν
είναι και λίγα. Περίπου 12. Της απαντούν ότι δεν είχαν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους και δεν το γνώριζαν. Αυτή φεύγει απογοητευμένη. Συμπέρασμα. Αν κάποιος έχει βίτσιο ή κρυφό πόθο να χτυπήσει καμπάνες, ας αποτανθεί στην εκκλησία της ενοριάς του να βγάλει το άχτι του. Οχι στην Ταυλάνδη. Ας ανέβει στο καμπαναριό του Προφήτη Ηλία που έχει και
ωραία θέα και να τις χτυπάει μέχρι να πάθει αγκύλωση. Το πολύ πολύ να φάει καμμιά κατσάδα από τον νεοκώρο ή αν είναι σε χωριό, να αναρωτίουνται οι συγχωριανοί μεταξύ τους ποιός πέθανε. Αν πάλι αρχίζει και φωνάζει ταυτόχρονα συγχωριανοί φωτιά φωτιά, ακόμα καλύτερα. Θα έρθει και η πυροσβεστική και θα έχει μεγαλύτερο κοινό. Η τσέπη του
πάντως δεν θα κινδυνέψει (tip).Μετά από λίγο, έρχονται δύο τύποι και κάθονται λίγο πιο δίπλα τους. Ψηλοί, Ευρωπαίοι, μεσήλικες, χοντροί, άπλυτοι, αξύριστοι, μανουρατζήδες να μην πολυλογούμε και κουράζουμε, σαν τον Ελβετό. Η Dim μέσα στην άγνοιά της συνεχίζει και τραβάει φωτογραφίες. Ο ένας από τους δύο τύπους που κάθεται λίγο πιο
δίπλα της αρχίζει και την αγροκοιτάει.Τους ρίχνει ματιές, ξεφυσάει νευριασμένος, και γενικώς δείχνει να ενοχλείται. Οι φίλοι μας το αντιλαμβάνονται αλλά δεν δίνουν σημασία.
Μετά από λίγο, ο ένας εκ των δύο σκύβει, κάτι λέει στον διπλανό του, και αφού πίνει μια γουλιά από το ποτό του, σηκώνεται και αρχίζει και τους πλησιάζει ...... Κυρίες και κύριοι......... προμηνύεται καυγάς σε @μπαρο της Ταυλάνδης, τι καλά!!!...... (ο εφιάλτης συνεχίζεται)

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ε λοιπόν δεν είναι σωστά αυτά που κάνεις. :bleh:
Περιμένουμε τόσες ημέρες τη συνέχεια, μας γράφεις πάντε σειρές μόνο και μας κόβεις και πάνω στο καλύτερο!!!
Τι πράγματα είναι αυτά πια??? :bash:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πλάκα κάνεις!!! Πως θα μας αφήσεις σ' αυτό το σημείο!!!! 'Ελα καλή μου γράψε το παρακάτω!!!!!!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Η υπομονή φίλες μου είναι αρετή και εγω λειτουργώ ως πνευματικός γκουρού, για να αποκτήσετε και εσείς αυτό το αξιοθαύμαστο προτέρημα:D:D

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Πάει εσυ θα με αφήσεις χωρίς νύχια...........αντε σηκω και γράψε την συνέχεια

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η υπομονή φίλες μου είναι αρετή και εγω λειτουργώ ως πνευματικός γκουρού, για να αποκτήσετε και εσείς αυτό το αξιοθαύμαστο προτέρημα:D:D
Πες τα... πες τα... "Con saliva y con patiente..." που λένε και οι ισπανομαθείς! :cool:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εμένα μου φαίνεται πως επειδή περνάς πολλά "καλά" στα ταξίδια σου θες να βασανίσεις και κάποιον άλλον τώρα.. Απ' τον μαζοχισμό έχεις περάσει στον σαδισμό:bleh::bleh::bleh:
έλα άντε συνέχα είμαι πολύ περίεργη για το τι έγινε, να τσακώνεσαι δεν νομίζω να έχω ξαναδιαβάσει..

όσο για την υπομονή άστο μου φτάνει αυτήν που κάνω στην δουλειά, δεν θέλω αυτήν την αρετή άλλο φτάνει!!!
μπορείς όμως να γίνεις γκουρού μου στην εύρεση ξενοδοχείων, ξέρω πολύ κόσμο που θα σε προτιμήσει φέτος στην ανεύρεση καταλυμάτων για τις διακοπές τους:bleh:

Bahari

Member
Αχα, η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική :haha: Αν δεν κάνω λάθος δεν μας έχεις περιγράψει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν... Άντε λοιπόν, περιμένουμε τη συνέχεια :clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φανταζεστε να ερθει το βαρυ πεπονι και να πει στην dim:"Καλε συ φιλεναδιτσα ....απο το καλο μου το προφιλ να με βγαλεις!Τη θελω τη φωτο για το book μου"

Yiannis47

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ινδια .... ισως.
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα !!!
Αντε βρε πατριδα, θα με σκασεις, μεχρι να τελειωσεις την αφηγηση θα εχω παει και θα εχω γυρισει Πατταγια.
Δωσε τροφη να τους την τριψω στη μουρη, μπας και παμε σε κανα πιο σωστο μερος.......

Γραψε, βοηθας την κατασταση!!!!!!!!! :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα