• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταϋλάνδη? Όχι! όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Α έτσι ε? Προδότρα! :bleh: Κι έχω και ταξίδια να κάνω τις επόμενες ημέρες!
Να πεις του νονού σου ότι πολύ τον συμπαθώ και δε θα παρεξηγηθώ καθόλου αν ΔΕΝ μου ευχηθεί!! :haha:
Ουπς!!!:shock: πολύ αργά!! Μην σηκώσεις το τηλέφωνο. Θα είναι ΑΥΤΟΣ :haha::haha::haha::haha::haha: (γίνεται να αναβάλεις το ταξίδι σου? δεν ξέρεις καμμιά φορά τι γίνεται:haha::haha:). Σου στέλνω πμ με το όνομα ενος παπά και την εκκλησία που ειδικεύεται στους αγιασμούς.:bleh:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ουπς!!!:shock: πολύ αργά!! Μην σηκώσεις το τηλέφωνο. Θα είναι ΑΥΤΟΣ :haha::haha::haha::haha::haha: (γίνεται να αναβάλεις το ταξίδι σου? δεν ξέρεις καμμιά φορά τι γίνεται:haha::haha:). Σου στέλνω πμ με το όνομα ενος παπά και την εκκλησία που ειδικεύεται στους αγιασμούς.:bleh:
Μ' έκαψες κακούργα, μ' έκαψες!!! :killme:
Να μου στείλεις και όνομα παπά για εξορκισμούς! :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μ' έκαψες κακούργα, μ' έκαψες!!! :killme:
Να μου στείλεις και όνομα παπά για εξορκισμούς! :haha:
Τι να σου κάνει βρε κακομοίρα ένας απλός παπάς? Τον Πάπα θες αυτοπροσώπως και γύρω στους 45 δεσποτάδες, 32 καρδινάλιους, 65 ραβίννους και τον Δαλάι Λάμα να συνλειτουργούν για την ψυχή σου:haha::haha::haha: (και πάλι δεν βλέπω να γίνεται δουλειά..):bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μήπως να μεσολαβήσω να μεσολαβήσει ο Πανίκας?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μήπως να μεσολαβήσω να μεσολαβήσει ο Πανίκας?
Δεν θέλουμε να βοηθήσουμε να βγει στην τηλεόραση η Αστραλ. Να μπλοκάρουμε αρνητική ενέργεια θέλουμε και να σώσουμε το δόλιο το κορίτσι. Αστον αυτόν. :haha::haha:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Δεν θέλουμε να βοηθήσουμε να βγει στην τηλεόραση η Αστραλ. Να μπλοκάρουμε αρνητική ενέργεια θέλουμε και να σώσουμε το δόλιο το κορίτσι. Αστον αυτόν. :haha::haha:
:haha::haha: δεν έχεις κι άδικο :haha:

Να σου πω εσένα κυρία μου...βρήκες ευκαιρία πάλι να καθυστερήσεις, ε? Άντε στρώσου και συνέχισε την ιστορία!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ανενημέρωτη σας βρίσκω και εκπλήσσομαι. Πληροφορηθείτε λοιπόν ότι εκτός από φωτογενείς και αοιδοί που είμεθα, διαθέτομεν και σόγι, μέλη του οποίου διαπρέπουσιν εις το παλκοσένικον - ίνα μη αναφερθώ και εις τας αναλόγου τύπου επιχειρήσεις υψηλής ψυχαγωγίας που διαθέτομεν - τύφλα νά'χει η Σκάλα του Μιλάνου!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ανενημέρωτη σας βρίσκω και εκπλήσσομαι. Πληροφορηθείτε λοιπόν ότι εκτός από φωτογενείς και αοιδοί που είμεθα, διαθέτομεν και σόγι, μέλη του οποίου διαπρέπουσιν εις το παλκοσένικον - ίνα μη αναφερθώ και εις τας αναλόγου τύπου επιχειρήσεις υψηλής ψυχαγωγίας που διαθέτομεν - τύφλα νά'χει η Σκάλα του Μιλάνου!
Εξορκισμούς κάνει? οχι. Αγιασμούς? οχι. Πετραχείλι φορά? οχι. Δεσπότης είναι? οχι. Ψαξε βρες κάποιον με δύναμη θρησκευτική και άσε αυτόν τον τύπο που είναι ίδιος ο Ξανθόπουλος σε γερασμένη έκδοση να κάνει τον Ζορό:haha::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εξορκισμούς κάνει? οχι. Αγιασμούς? οχι. Πετραχείλι φορά? οχι. Δεσπότης είναι? οχι. Ψαξε βρες κάποιον με δύναμη θρησκευτική και άσε αυτόν τον τύπο που είναι ίδιος ο Ξανθόπουλος σε γερασμένη έκδοση να κάνει τον Ζορό:haha::haha:
Ναι, αλλά έχει και "κονέ" από Εφραίμ μεριά. Δε στο είπα? Και τον μεγάλο τον δικό μας πού τον βάζεις? Κατάλαβες ποιόν εννοώ, δε χρειάζονται ονόματα...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ναι, αλλά έχει και "κονέ" από Εφραίμ μεριά. Δε στο είπα? Και τον μεγάλο τον δικό μας πού τον βάζεις? Κατάλαβες ποιόν εννοώ, δε χρειάζονται ονόματα...
Υποκλίνομαι στον μεγάλο Πουαρώ:clap::clap::clap:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
O τρομοκράτης με ........ την κρεμάστρα ?
Αφού φθάνουν διπλωμένοι σαν εφημερίδες όπως προείπαμε στο αεροδρόμιο, πρέπει να περάσουν τον πρώτο έλεγχο. Ο Γκιούλιβερ κρατάει το τσαντάκι του και αν θυμάστε την κρεμάστρα που είχαν αγοράσει στο νησάκι του Λάος, διπλωμένη με μια εφημερίδα και η Dim μια τσάντα με διάφορα -κυρίως σουβενίρ- μέσα. Πρώτη περνάει η Dim. Ο υπάλληλος
όμως όταν σκανάρει την τσάντα της, γουρλώνει τα μάτια του, φωνάζει κάποιον, κάτι λένε, έρχεται ένας υπάλληλος , παίρνει την τσάντα της (προσεκτικά) και της κάνει νόημα να τον ακολουθήσει (??). Αυτή η δόλια ανήξερη το κάνει. Καλούν μια γυναίκα απο τον ασύρματο την οδηγούν σε ένα παραβάν, κλείνουν τις κουρτίνες και ακουμπούν την τσάντα πάνω σε ένα πάγκο. Η γυναίκα υπάλληλος φοράει πλαστικά γάντια και της λέει να ανοίξει την τσάντα της. Η Dim αρνείται. Η κατσίκα επιμένει και της λέει ότι οι κανονισμοί του αεροδρομίου δεν της επιτρέπουν να ψάξει μόνη της , τις αποσκευές των πελατών. Η Dim αμετάπειστη της απαντά -αν θες σου δίνω την άδεια και ψάξε μόνη σου! Γάντια φοράς! Αν και σκέφτεται απο μέσα της -Φτού σου την γκαντεμιά μου! έπρεπε σε αυτήν την τσάντα να βάλω -πάνω πάνω μάλιστα- τα άπλυτα βρακιά μου. Ο Γκιούλιβερ πάει να
περάσει στο παραβάν για βοήθεια και κάποιος υπάλληλος τον διώχνει. Τελικά η τσάντα ανοίγεται και εντοπίζεται το "επικίνδυνο" αντικείμενο. Μια ξύλινη μάσκα! Η Dim διατείνεται ότι είναι ενα απλό αναμνηστικό και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί για τρομοκρατικούς σκοπούς! Δεν έχει σκοπό να την φορέσει και να πάει στο πιλοτήριο να κάνει αεροπειρατεία, αφού άλλωστε η μάσκα δεν έχει καν τρύπες για τα μάτια. Το πολύ πολύ να φτάσει ψηλαφίζοντας μέχρι τις τουαλέτες. Η υπάλληλος πείθεται και την αφήνει
να φύγει. Ο Γκιούλιβερ την περιμένει απ'έξω και ως ιππότης της λέει -πάρε εσύ την κρεμάστρα και δώσε μου εμένα την τσάντα για να περάσουμε τον δεύτερο έλεγχο για να μην έχεις πρόβλημα. Οπως και έγινε. Αλλά δεν.... Στον δεύτερο έλεγχο ο Γκιούλιβερ περνάει πρώτος χωρίς πρόβλημα. Οταν έρχεται η σειρά της Dim o υπάλληλος κοιτάει την κρεμάστρα και την ρωτά τι είναι αυτό. Δυστηχώς δεν ξέρει πως είναι η λέξη κρεμάστρα
στα Αγγλικά και έτσι αρχίζει και του λέει κάτι για ρούχα, κάτι για ντουλάπες, μπας και του δώσει να καταλάβει. Απο μέσα της σκέφτεται -δεν είναι δυνατόν, κάποιος μου κάνει πλάκα. Ο υπάλληλος δεν πείθεται και της λέει να πάρει το ΑΤΙΑ και να το ακουμπήσει σε ένα πάγκο δίπλα. Καλεί κάποιον υπάλληλο ο οποίος έρχεται και της λέει να ξετυλίξει την "καραμπίνα" απο την εφημερίδα. Οχι του λέει. Κάντο εσύ και όταν πεισθείτε όλοι σας εδω μέσα ότι δεν έχω σχέση με την οικογένεια Λάντεν να μου ξανατυλίξεις το οπλοπολυβόλο μου. Αμάν πια! Ο υπάλληλος την κοιτά και σκεφτόμενος, μάλλον, σιγά μην κάθομαι και κάνω και αμπαλάζ της δίνει άδεια και φεύγει. Ασφάλεια αεροδρομίου-Dim σημειώσατε 0-2.
Ο Γκιούλιβερ στέκεται πιστός σε μια μεριά και την περιμένει. Σε λίγο, η ώρα
επιβίβασης φτάνει. Ο ήλιος έχει βγεί για τα καλά και αγκαλιασμένοι περνάν μέσα στην φισούνα και μετά στο αεροπλάνο. Οι πύλες πίσω τους κλείνουν, οι πόρτες σφραγίζονται, οι μηχανές παίρνουν μπροστά, γίνεται τροχιοδρόμηση και σε λεπτό το καμάρι της Gulf με τον Γκιούλιβερ και την Dim μέσα, πετά στους καταγάλανους αιθερες για Ελλάδα. Επιτέλους!!!! Οι περιπέτειες έλαβαν τέλος..... ... (ή μήπως όχι?:shock:)
Dim Kyr

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα