• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτικός απολογισμός του 2013

jimp

Member
Είχα πρόταση για Καλάβρυτα (!) και δεν έψαξα καν για Αιγαίο ή εξωτερικό πέρυσι!!!

Και πως σου φανηκαν τα Καλαβρυτα(!); Γιατί εγώ δεν θα έχω πάρει με καλό μάτι... Προτιμώ αιγαίο για χαλαρουιτα.

Ιταλία(πάνω, κάτω και κέντρο και στο νησί), Τουρκία, Κύπρο, Ισραήλ, Λίβανο, Αίγυπτο, Βουλγαρία, Μάλτα, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Ουγγαρία.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Και πως σου φανηκαν τα Καλαβρυτα(!); Γιατί εγώ δεν θα έχω πάρει με καλό μάτι... Προτιμώ αιγαίο για χαλαρουιτα.

Ιταλία(πάνω, κάτω και κέντρο και στο νησί), Τουρκία, Κύπρο, Ισραήλ, Λίβανο, Αίγυπτο, Βουλγαρία, Μάλτα, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Ουγγαρία.
Λίγα ταξίδια έκανες και εσύ το 2013.....Καλάβρυτα πηγαίνω συχνά-πυκνά. Όταν δεν έχω λεφτά για αλλού καταλήγω εκεί και περνάω πάντα καλά! Και εγώ το Αιγαίο θα προτιμούσα αν είχα λεφτά!
Καλό θα είναι του κυρίου tripakias να του μιλάμε στον πληθυντικό. Και γενικά δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις... Ας πούμε paefstra(γνωστή τραγουδίστρια λαικών ασμάτων).
Οκ!Πάντως είναι πρωτόγνωρη η αίσθηση να "μιλάω" με άτομα που δεν γνωρίζω, ενώ εσείς μεταξύ σας γνωρίζεστε..

jimp

Member
Λίγα ταξίδια έκανες και εσύ το 2013.....Καλάβρυτα πηγαίνω συχνά-πυκνά. Όταν δεν έχω λεφτά για αλλού καταλήγω εκεί και περνάω πάντα καλά! Και εγώ το Αιγαίο θα προτιμούσα αν είχα λεφτά!.
Το θέμα είναι πως και όταν δεν έχεις λεφτά με τον κατάλληλο προγραμματισμό μπορείς να κάνει και μερικά ακόμα ταξίδια. Και ας τρως και τοστ κάθε μέρα.

Οκ!Πάντως είναι πρωτόγνωρη η αίσθηση να "μιλάω" με άτομα που δεν γνωρίζω, ενώ εσείς μεταξύ σας γνωρίζεστε..
Ποιος σου είπε εσένα πως γνωριζόμαστε;
Εκτός από τον tripakias που του κρατάω κακία που δεν με κάλεσε στον γάμο του και την paefstra που είναι γνωστή λαική τραγουδίστρια άντε να έχουμε συναντηθεί μία φορά ορισμένοι.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Εκδρομη φετος πηγα Βαρκελωνη, Μπολονια και Ινσμπρουκ. Bρεθηκα και δυο φορες Berlin αλλα οχι για αναψυχη.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αφεντικο εσυ που πηγες;
Πήγα Αδελαϊδα και Τασμανία από 2-3 φορές για δουλειά, και τον Οκτώβριο πήγα Gold Coast στο queensland με τα μικρά για μια βδομάδα.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Φτωχο ταξιδιωτικα το 13 μου .
Ιταλια , Σουηδια, Γαλλια, Μονακο , Ισραελ και εσωτερικα 2 φορες στη Σαλονικη , μια στα Κύθηρα και μια στη Κεφαλλονιά

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Ενα ταξιδι Σουηδια Δανια και αλλο ενα χορταστικο σε Βαυαρια με γευσεις απο Αυστρια,Ελβετια και Γαλλια. Το 14 θα ειναι καλυτερο δεδομενου οτι προγραμματιζω ταξιδι στον ονειρεμενο μου προορισμο το Περου.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ένα και καλό εξωτερικό (Ταϊλάνδη) και λίγη Ελλάδα (κοντινό Αγκίστρι, πανέμορφη Κέρκυρα και βεβαίως Μυτιλήνη)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom