Κι ομως εγω δεν θυμαμαι να πηγα πουθενα στην Ελλαδα...την Ελλάδα την θεωρούμε δεδομένη..
Α, για Ελλάδα μπορώ να μιλήσω...Θα ξεχάσω και μερικές εκδρομές σίγουρα...Ελαία, Ναυπακτία, Καλάβρυτα, Γαλαξίδι, Γιάννενα, Λευκάδα, Σκύρος και διάφορα άλλα μέρη...ωραία μεν, κοντινά δε!Στην Ελλαδα δεν ταξιδεψε κανεις το 2013;
Ζεις στη Γαλλία θαρρώ;!!!Κι ομως εγω δεν θυμαμαι να πηγα πουθενα στην Ελλαδα...
Οχι αποκλειστικα, κατι παραπανω απο 6 μηνες ειμαι Ελλαδα.Ζεις στη Γαλλία θαρρώ;!!!
Αααααα, οκ!Πάλι λάθος έκανα...Δεν σας γνωρίζω και κάνω υποθέσεις, συνήθως λανθασμένες!Οχι αποκλειστικα, κατι παραπανω απο 6 μηνες ειμαι Ελλαδα.
Ταξίδεψα, αλλά μου φάνηκε κάπως ακριβή.Στην Ελλαδα δεν ταξιδεψε κανεις το 2013;
Κι εμείς στον πληθυντικό του απευθυνόμασταν του tripakia παλιά. Μετά ξεθαρρέψαμε.Αααααα, οκ!Πάλι λάθος έκανα...Δεν σας γνωρίζω και κάνω υποθέσεις, συνήθως λανθασμένες!
Ο λόγος για τον οποίο όταν κάθε χρόνο κατά το Πάσχα σκέφτομαι να κανονίσω ταξιδάκι για Αιγαίο συγκρίνω τιμές με εξωτερικό και καταλήγω Ευρώπη!Ταξίδεψα, αλλά μου φάνηκε κάπως ακριβή.
Περσι το Πασχα που πηγες;Ο λόγος για τον οποίο όταν κάθε χρόνο κατά το Πάσχα σκέφτομαι να κανονίσω ταξιδάκι για Αιγαίο συγκρίνω τιμές με εξωτερικό και καταλήγω Ευρώπη!
Είχα πρόταση για Καλάβρυτα (!) και δεν έψαξα καν για Αιγαίο ή εξωτερικό πέρυσι!!!Περσι το Πασχα που πηγες;