• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτικός απολογισμός του 2013

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Λίγα και για εμάς τα ταξίδια του 2013.
Βέλγιο-Ολλανδία το Πάσχα και Σκύρο το καλοκαίρι.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Οι φετινές (ή μάλλον περσινές :p ) εξορμήσεις μου στο εξωτερικό ήταν σίγουρα πιο "ταπεινές" σε σχέση με το 2012, αλλά παρ' όλα αυτά πολύ όμορφες! Πήγα Σκωτία, Βουλγαρία, Ουγγαρία (ερωτεύτηκα τη Βουδαπέστη!), Κων/πολη και FYROM!

Από Ελλάδα Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Αριδαία, Λουτρά Πόζαρ, Τήνος, Ιωάννινα, Κορινθία.

Ελπίζω το νέο έτος να είναι γεμάτο όμορφα και συναρπαστικά ταξίδια για όλους! :)

villi

Member
Το 2013 αν και ξεκίνησε δυσοίωνα εξελίχτηκε πολύ καλύτερα ταξιδιωτικά από ότι περίμενα.
Στην Ελλάδα ο απόλογισμός φτωχότερος από άλλες χρονιές γιατί κι εγώ την βρίσκω ακριβή και λυπάμαι γι'αυτό!Ελάτη.Περτούλι,Λίμνη Πλαστήρα και ένα μήνα Μυτιλήνη χωρίς ούτε μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο(ας είναι καλά οι φίλοι και οι συγγενείς!!!).
Στο εξωτερικό,Φινλανδία,Έσθονία,Λιθουανία,Λεττονία,
Τουρκία(Μικρασιατικά παράλια) και το έτος έκλεισε με το ένα από τα τρία ταξίδια όνειρο που είχα γράψει εξ'αρχής στο προφίλ μου...Ινδία!!!
Εύχομαι το 2014 να είναι πλουσιότερο ταξιδιωτικά για όλους μας!

World Nomad

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα Μπόρα
Επιτέλους έφυγε αυτή η παλιοχρονιά, μόνο ένα ταξίδι στη Πάρο έκανα...Ελπίζω το 14 να πάει καλά, ήδη έχω κλείσει για Άμστερνταμ!

piccolo_mondo

Member
το έτος έκλεισε με το ένα από τα τρία ταξίδια όνειρο που είχα γράψει εξ'αρχής στο προφίλ μου...Ινδία!!!
Ωπ, για πες εντυπωσεις! (Ισως με παρασυρεις και πω κ εγω που ακομα δεν εχω εμπνευστει να μιλησω για Ινδια..)

thalia_2012

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ηνωμένο Βασίλειο
Ταξίδι-Όνειρο
Κρήτη
ουκρανια,αρμενια(οδικως οποτε δε ξερω αν πιανονται οι χωρες απ τις οποιες περασαμε....:confused:)

villi

Member
Ωπ, για πες εντυπωσεις! (Ισως με παρασυρεις και πω κ εγω που ακομα δεν εχω εμπνευστει να μιλησω για Ινδια..)
Βρίσκομαι ακόμη σε σοκ,δεν έχω συνέλθει!Η Ινδία δε με άγγιξε απλώς,με στιγμάτισε!Θα οργανωθώ και θα σας τα γράψω αναλυτικά.Μήπως πρέπει να προηγηθείς?

deka

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
4ήμερο στην Πάρο,
10 μέρες Ιταλία (Μιλάνο-Βερόνα-Βενετία),
8 μέρες Σερβία.

Και σε άλλα με υγεία για όλους μας!!!

piccolo_mondo

Member
Βρίσκομαι ακόμη σε σοκ,δεν έχω συνέλθει!Η Ινδία δε με άγγιξε απλώς,με στιγμάτισε!Θα οργανωθώ και θα σας τα γράψω αναλυτικά.Μήπως πρέπει να προηγηθείς?
Δεν νιωθω την αναγκη να γραψω ιστορια. Ουτε με στιγματισε.. Χαιρομαι που ειδα μια πραγματικοτητα διαφορετικη, νιωθω πιο "πλουσια", εμαθα πολλα.. Κ νιωθω ευγνωμοσυνη που πραγματοποιησα αυτο το ταξιδι. Αλλα δεν θεωρω οτι ηταν μια εμπειρια συγκλονιστικη. Στην αρχη μαλιστα, οταν επεστρεψα, μαλλον θα ελεγα πως δεν μου αρεσε (σε αντιθεση με το Νεπαλ -μερος του ιδιου ταξιδιου- που μου αρεσε πολυ). Τωρα, 6 μηνες μετα, αναγνωριζω το ποσο σημαντικο ειναι να κανει καποιος τετοια ταξιδια (οχι οτι ειχα κ ποτε αμφιβολιες), εχω πεισθει οτι θα επιδιωξω να κανω κ αλλα ιδιαιτερα ταξιδια (αλλα ισως δεν ηταν η Ινδια αυτο που εψαχνα). Το επομενο θα ηθελα να ειναι η Αιθιοπια.

Ιστορια κ εντυπωσεις για την Ινδια λοιπον θα περιμενω απο εσενα!

Last edited:

villi

Member
Χαιρομαι που ειδα μια πραγματικοτητα διαφορετικη, νιωθω πιο "πλουσια", εμαθα πολλα.. Κ νιωθω ευγνωμοσυνη που πραγματοποιησα αυτο το ταξιδι. Αλλα δεν θεωρω οτι ηταν μια εμπειρια συγκλονιστικη. Στην αρχη μαλιστα, οταν επεστρεψα, μαλλον θα ελεγα πως δεν μου αρεσε (σε αντιθεση με το Νεπαλ -μερος του ιδιου ταξιδιου- που μου αρεσε πολυ). Τωρα, 6 μηνες μετα, αναγνωριζω το ποσο σημαντικο ειναι να κανει καποιος τετοια ταξιδια (οχι οτι ειχα κ ποτε αμφιβολιες), εχω πεισθει οτι θα επιδιωξω να κανω κ αλλα ιδιαιτερα ταξιδια (αλλα ισως δεν ηταν η Ινδια αυτο που εψαχνα).
Συμφωνώ σε αρκετά σημεία μαζί σου,ειλικρινά όταν με ρωτάνε πως πέρασα δεν μπορώ να απαντήσω!Κι όταν γράφω ότι με στιγμάτισε εννοώ ακριβώς αυτή την πραγματικότητα που δεν χάρηκα και τόσο που την βίωσα.Αλλά πραγματικά νιώθω πλούσια σε συναισθήματα,εικόνες,στιγμές και ναι ήταν ένα ''διαφορετικό'' ταξίδι που δεν μετανιώνω!
Το Νεπάλ παραμένει για μένα ο αγαπημένος μου προορισμός και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει!

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
ουκρανια,αρμενια(οδικως οποτε δε ξερω αν πιανονται οι χωρες απ τις οποιες περασαμε....:confused:)
Και πως ήταν η Αρμενία; Από ότι κατάλαβα πήγατε εκεί οδικώς. Θα ήταν καλή συνεισφορά μια περιγραφή από 'κείνα τα μέρη, νομίζω... αν έχεις όρεξη :icon_wink:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom