• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξιδιωτικός απολογισμός του 2013

piccolo_mondo

Member
Αρα κλεβεις...η γειτονια του καθενα απο μας ειναι κατι πολυυυυ υποκειμενικο...
Σωστο! Οπως υποκειμενικο ειναι οτι θεωρω "εξωτερικο" την Ναπολη (που ακομα δεν εχω καταφερει να παω) κ οχι την Ελβετια!

(off topic, αλλα σε "γαργαλαω" με τα της -αγαπημενης σου- νοτιας Ιταλιας!)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σωστο! Οπως υποκειμενικο ειναι οτι θεωρω "εξωτερικο" την Ναπολη (που ακομα δεν εχω καταφερει να παω) κ οχι την Ελβετια!

(off topic, αλλα σε "γαργαλαω" με τα της -αγαπημενης σου- νοτιας Ιταλιας!)
Φυσικα...αν πηγες Ναπολη να γραψεις τοτε οτι πηγες και στην Ιταλια. Μια κ Ιταλια ειναι μονο το il Regno delle due Sicilie. Τα υπολοιπα εδαφη ειναι προσμιξεις, απολιφαδια διαφορων βαρβαρων κατακτητων που καλα θα κανουν να ενταχθουν στη Γερμανια κλπ. πλην φυσικα το Stato Pontificio.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Με τη σειρα: Ιταλια (κ βορεια...), Φιλιππινες, Ταιβαν, Τυνησια, Γαλλια, Λεττονια, Εσθονια, Ελβετια, Λιχτενσταιν, Περου, Βολιβια, Χιλη, Σουηδια, Φινλανδια, Ισπανια, Μ. Βρεταννια, Ισραηλ.

Last edited:

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Από εξωτερικό πήγαμε μόνο στη Βαρκελώνη και από Ελλάδα Αμοργό, Πήλιο και Ζαγοροχώρια. Έτσι κι έτσι δηλαδή. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!:icon_wink:

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Με τη σειρα: Ιταλια (κ βορεια...), Φιλιππινες, Ταιβαν, Τυνησια, Γαλλια, Λεττονια, Εσθονια, Ελβετια, Λιχτενσταιν, Περου, Βολιβια, Χιλη, Σουηδια, Φινλανδια, Ισπανια, Μ. Βρεταννια, Ισραηλ.
Tίποτα δηλαδή!!! :haha:

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εγώ για μία ακόμη χρονιά δεν κατάφερα να βρεθώ σε μακρινά εξωτικά μέρη αλλά από Ευρώπη δεν έχω παράπονο.. Βέλγιο, Κωνσταντινούπολη (ξανά και ξανά), Ιταλία και Νορβηγία. Εύχομαι το '14 να μου φέρει το πολυπόθητο ταξίδι και σε όλους σας τα μέρη που έχετε ονειρευτεί!

Panos_65

Member
Απορία : Μέτρησα 17 χώρες, σε όλες αυτές πήγες για αναψυχή ή για δουλειές ;;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα